Toliko sam vremena trazila doktora kojem mogu da verujem i psihicki se spremala na tu odluku i par nedelja pred operaciju ovo da se desi

sanjka79 napisao:samo da se javim,
otisla sam danas na prijem na Zvezdaru, sa full opremom , dosla je neraspolozena dr. i rekla da se sve otkazuje, jer ne rade aparati za anesteziju, tj. nisu dobili licencu. 2 aparata od ukupno 3, koliko imaju tamo. I otkazane su sve operacije nosa, do daljnjeg. Ne zna se kad ce biti i da li ce biti.
Ja ne znam da li se ocekivalo da nesto platim ili sl, ali mom razocaranju nema kraja..
odoh da se ubijem
sme,bolje je kad nema menstruacije,ali znam devojku koja je dobila na dan prijema i nista joj nije falilo,operisana je...Boj@n@ napisao:Glavu gore! To je bolnica ne bi trebalo da traje dugo.... drzim fige... ja imam zakazano sl. nedelje... jedno pitanje, operacija ne smem da se radi za vreme menstruacije?
e dr. mi je sad odg. da samo jedan aparat radi a druga 2 ne. Nije mi jasno zasto ti je onda otkazanosanjka79 napisao:dr kaze da je ona do proslog cetvrtka operisala sa tim aparatima i da je sve bilo ok, i da je i dalje sigurno isto, ali eto ni jedan anesteziolog nece da radi sa aparatom koji nema licencu. Naravno da je sve to logicno i da je stvarno najbitnije da sve bude sigurno, ali verujem da se slazete sa mnom da je ova operacija nesto vise od obicnog medicinskog zahvata za nas i nije lako ni psihicki se pripremiti za to, a pogotovo tako biti odbijen bez ikakvih informacija o novom datumu i sl.
Ona kaze da nije sigurna sta ce dalje biti, da li ce to popravljati ili kupovati nove, kao ni kada ce to da se desi.. I jos je rekla da oni tamo na zvezdari cim se tako nesto desi, jedva cekaju da ukinu te operacije nosa, jer su kao protiv toga svi..
Ja bih u stvari volela da mogu na nekog da se ljutim, ali kontam da niko nije kriv pa ne mogu![]()
Mnogo sam se iscimala da sve to sredim i zavrsim, verujem kao i svi vi, silne peripetije sam imala na poslu oko toga, jedva su mi nasli zamenu, sad moram to sve opet da otkazujem, pa opet isto kad mi zakazu... Pa te analize krvi i urina, po nekoliko puta jer mi nesto nije bilo ok, ma znate vec sve kako ide...
I znam da je to najmanji problem ponoviti to sve i da ima mnogo gorih stvar u zivotu, svega sam ja toga svesna, ali eto danas bih bas da se bijem s nekim...
Kako je tebi nos? JEl si zadovoljna? gde si ti bese radil?hairext napisao:sanjka79 ako nisu dobili licencu za rad za to sigurno postoji dooobar razlog. vredi li umreti na operacionom stolu zbog operacije nosa?vi koji ste vec operisani tamo ste imali srece da je sve proslo kako treba
evo poslala sam vam:) jesam... jos je sav otecen bas... svuda... ne osecam kozu na njemu i sl... ceo je tvrd ima tih loptica od otoka ... ali mi se svidja... bice fin ja mislim:) svima se dopada od mojih i ovakav... radila je dr milosevic... kbc zvezdara...Boj@n@ napisao:Kako je tebi nos? JEl si zadovoljna? gde si ti bese radil?hairext napisao:sanjka79 ako nisu dobili licencu za rad za to sigurno postoji dooobar razlog. vredi li umreti na operacionom stolu zbog operacije nosa?vi koji ste vec operisani tamo ste imali srece da je sve proslo kako treba