Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.
Boj@n@ napisao:posle? znaci pre operacije ne pijes nista? meni ako ne daju nesto odsetacu niz stepenice, a ne u op. salu
POGRESILA SAM:) IZVINIII... NEPOSREDNO PRE, PRE, PRE dakle PREEE OPERACIJE KRKNES TO... hahahaha... ne brini misli samo pozitivno... ja sam i lepo spavala noc pre toga, i bez tog bromazepama, za koji sam morala da navijem alarm da me probudi da ga popijem... sutra ujutru laganica isto... toliko sam bila srecnaaa i sve mi je bilo zanimljivo.. nisam ni stigla da budem nervozna...
pozdrav svima ,vidim da ste se ispisali . Ja imam devijaciju nosa ,i planiram da operisem . Iako nisam mogao da sve procitam ,vidim da su ljudi zadovoljni . Kada i ja odradim operaciju prenijeci iskustva
ha ha ha ha e micika sad si me nasmejala , pokidala sam se od smeha, napila se zena posle operacije hahahahaha shouuu
e a zasto uopste daju te bromazepane , ne razumem ?jel to tako ide u sklopu anestezije ili sta ?
ja sma jednom imala operaciju u opstoj anesteziji i ne secam se da su mi davali sedative, pa zato pitam
Boj@n@ napisao:posle? znaci pre operacije ne pijes nista? meni ako ne daju nesto odsetacu niz stepenice, a ne u op. salu
POGRESILA SAM:) IZVINIII... NEPOSREDNO PRE, PRE, PRE dakle PREEE OPERACIJE KRKNES TO... hahahaha... ne brini misli samo pozitivno... ja sam i lepo spavala noc pre toga, i bez tog bromazepama, za koji sam morala da navijem alarm da me probudi da ga popijem... sutra ujutru laganica isto... toliko sam bila srecnaaa i sve mi je bilo zanimljivo.. nisam ni stigla da budem nervozna...
xexexexe. ja ne znam sto daju bromazepam, neko mi rece da je to standardno pre operacije tako, kao priprema pred anesteziju... a mozda im je mnogo ljudi to trazilo noc pre, pa ko vele bolje da sami daju... da ih posle ne maltretiramo:) e pa mislim da nije svake srede... proslog ponedeljka kad sam ja isla do nje pre operacije, je bila isto dezurna... 21.03. valjda... pitaj je... posalji por kad mozes da dodjes... e da vam kazem jos ovo: evo koliko je proslo 6 dana i otoci su skroz spali... malo sam zuckasta jos... al eto jos dva dana i ko nova, vec vidim:)
Boj@n@ napisao:Nije svake srede... nesto sam ja pogresila... Anchi, kako je tebi nos?
super,ishodom sam zadovoljna, u vrhu jos uvek ima otoka iako je proslo malo vise od 3 mes od operacije,dr je rekla da ce i to vremenom proci,disem solidno s obzirom na to da mene nije mucila samo devijacija vec imam dosta problema sa sinusima-a njih ne verujem da cu operisati jer kazu da je dosta teska operacija ...
slikacu se ovih dana i postavicu nove slike,pozz i srecno svima koji ovih dana idu na operaciju
Cao svima! vidim da se mnogi spremaju na operacija. Puno srece.
Mene zanima odgovor onih koji su operisani - kada ste prodisali normalno, kada su vam ispali konci i da li vam je sluzokoza u nosu izgledala naduveno i kao zagnojeno na mestu na kom je konac koji treba da ispadne, ako me razumete?
Cao svima! vidim da se mnogi spremaju na operacija. Puno srece.
Mene zanima odgovor onih koji su operisani - kada ste prodisali normalno, kada su vam ispali konci i da li vam je sluzokoza u nosu izgledala naduveno i kao zagnojeno na mestu na kom je konac koji treba da ispadne, ako me razumete?
Boj@n@ napisao:Nije svake srede... nesto sam ja pogresila... Anchi, kako je tebi nos?
super,ishodom sam zadovoljna, u vrhu jos uvek ima otoka iako je proslo malo vise od 3 mes od operacije,dr je rekla da ce i to vremenom proci,disem solidno s obzirom na to da mene nije mucila samo devijacija vec imam dosta problema sa sinusima-a njih ne verujem da cu operisati jer kazu da je dosta teska operacija ...
slikacu se ovih dana i postavicu nove slike,pozz i srecno svima koji ovih dana idu na operaciju