Operacija nosa
Re: Operacija nosa
posle? znaci pre operacije ne pijes nista? meni ako ne daju nesto odsetacu niz stepenice, a ne u op. salu

POGRESILA SAM:) IZVINIII... NEPOSREDNO PRE, PRE, PREBoj@n@ napisao:posle? znaci pre operacije ne pijes nista? meni ako ne daju nesto odsetacu niz stepenice, a ne u op. salu![]()
pozdrav svima ,vidim da ste se ispisali . Ja imam devijaciju nosa ,i planiram da operisem . Iako nisam mogao da sve procitam ,vidim da su ljudi zadovoljni . Kada i ja odradim operaciju prenijeci iskustva
ha ha ha ha e micika sad si me nasmejala , pokidala sam se od smeha, napila se zena posle operacije hahahahaha
shouuu
e a zasto uopste daju te bromazepane , ne razumem ?jel to tako ide u sklopu anestezije ili sta ?
ja sma jednom imala operaciju u opstoj anesteziji i ne secam se da su mi davali sedative, pa zato pitam
e a zasto uopste daju te bromazepane , ne razumem ?jel to tako ide u sklopu anestezije ili sta ?
ja sma jednom imala operaciju u opstoj anesteziji i ne secam se da su mi davali sedative, pa zato pitam
* htedoh reci Gugu
gugu napisao:POGRESILA SAM:) IZVINIII... NEPOSREDNO PRE, PRE, PREBoj@n@ napisao:posle? znaci pre operacije ne pijes nista? meni ako ne daju nesto odsetacu niz stepenice, a ne u op. salu![]()
dakle PREEE OPERACIJE KRKNES TO... hahahaha... ne brini misli samo pozitivno... ja sam i lepo spavala noc pre toga, i bez tog bromazepama, za koji sam morala da navijem alarm da me probudi da ga popijem... sutra ujutru laganica isto... toliko sam bila srecnaaa i sve mi je bilo zanimljivo.. nisam ni stigla da budem nervozna...
hahahha dobro je... hvala na odg.
jel moze neko brzo da mi odg. jel doktorka dezurna svake srede?
koliko ja znam to nema veze,mislim da nije svake srede...Boj@n@ napisao:jel moze neko brzo da mi odg. jel doktorka dezurna svake srede?
Nije svake srede... nesto sam ja pogresila... Anchi, kako je tebi nos? 
super Gugu, samo budi strpljiva!
Jel hoces da postavis slike? 
super,ishodom sam zadovoljna, u vrhu jos uvek ima otoka iako je proslo malo vise od 3 mes od operacije,dr je rekla da ce i to vremenom proci,disem solidno s obzirom na to da mene nije mucila samo devijacija vec imam dosta problema sa sinusima-a njih ne verujem da cu operisati jer kazu da je dosta teska operacija ...Boj@n@ napisao:Nije svake srede... nesto sam ja pogresila... Anchi, kako je tebi nos?
slikacu se ovih dana i postavicu nove slike,pozz i srecno svima koji ovih dana idu na operaciju
-
Andjelka777
- Novi član

- Pridružio se: Čet Maj 24, 2007 12:45 pm
Cao svima! vidim da se mnogi spremaju na operacija. Puno srece.
Mene zanima odgovor onih koji su operisani - kada ste prodisali normalno, kada su vam ispali konci i da li vam je sluzokoza u nosu izgledala naduveno i kao zagnojeno na mestu na kom je konac koji treba da ispadne, ako me razumete?
Mene zanima odgovor onih koji su operisani - kada ste prodisali normalno, kada su vam ispali konci i da li vam je sluzokoza u nosu izgledala naduveno i kao zagnojeno na mestu na kom je konac koji treba da ispadne, ako me razumete?
-
Andjelka777
- Novi član

- Pridružio se: Čet Maj 24, 2007 12:45 pm
Cao svima! vidim da se mnogi spremaju na operacija. Puno srece.
ma spasce i taj otok brzo... pozzzzzana985 napisao:super,ishodom sam zadovoljna, u vrhu jos uvek ima otoka iako je proslo malo vise od 3 mes od operacije,dr je rekla da ce i to vremenom proci,disem solidno s obzirom na to da mene nije mucila samo devijacija vec imam dosta problema sa sinusima-a njih ne verujem da cu operisati jer kazu da je dosta teska operacija ...Boj@n@ napisao:Nije svake srede... nesto sam ja pogresila... Anchi, kako je tebi nos?
slikacu se ovih dana i postavicu nove slike,pozz i srecno svima koji ovih dana idu na operaciju