Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Boj@n@
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Dec 10, 2010 2:27 pm

Re: Operacija nosa

Post od Boj@n@ »

posle? znaci pre operacije ne pijes nista? meni ako ne daju nesto odsetacu niz stepenice, a ne u op. salu :o :-?
gugu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 17, 2010 1:10 am

Post od gugu »

Boj@n@ napisao:posle? znaci pre operacije ne pijes nista? meni ako ne daju nesto odsetacu niz stepenice, a ne u op. salu :o :-?
POGRESILA SAM:) IZVINIII... NEPOSREDNO PRE, PRE, PRE :) dakle PREEE OPERACIJE KRKNES TO... hahahaha... ne brini misli samo pozitivno... ja sam i lepo spavala noc pre toga, i bez tog bromazepama, za koji sam morala da navijem alarm da me probudi da ga popijem... sutra ujutru laganica isto... toliko sam bila srecnaaa i sve mi je bilo zanimljivo.. nisam ni stigla da budem nervozna...
leon29
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 28, 2011 5:53 pm

Post od leon29 »

pozdrav svima ,vidim da ste se ispisali . Ja imam devijaciju nosa ,i planiram da operisem . Iako nisam mogao da sve procitam ,vidim da su ljudi zadovoljni . Kada i ja odradim operaciju prenijeci iskustva
maja1984
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 02, 2011 9:53 pm

Post od maja1984 »

ha ha ha ha e micika sad si me nasmejala , pokidala sam se od smeha, napila se zena posle operacije hahahahaha :lol: shouuu :D
e a zasto uopste daju te bromazepane , ne razumem ?jel to tako ide u sklopu anestezije ili sta ?
ja sma jednom imala operaciju u opstoj anesteziji i ne secam se da su mi davali sedative, pa zato pitam
maja1984
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 02, 2011 9:53 pm

Post od maja1984 »

* htedoh reci Gugu
Boj@n@
Stalni član
Stalni  član

Post od Boj@n@ »

gugu napisao:
Boj@n@ napisao:posle? znaci pre operacije ne pijes nista? meni ako ne daju nesto odsetacu niz stepenice, a ne u op. salu :o :-?
POGRESILA SAM:) IZVINIII... NEPOSREDNO PRE, PRE, PRE :) dakle PREEE OPERACIJE KRKNES TO... hahahaha... ne brini misli samo pozitivno... ja sam i lepo spavala noc pre toga, i bez tog bromazepama, za koji sam morala da navijem alarm da me probudi da ga popijem... sutra ujutru laganica isto... toliko sam bila srecnaaa i sve mi je bilo zanimljivo.. nisam ni stigla da budem nervozna...

hahahha dobro je... hvala na odg. :)
Boj@n@
Stalni član
Stalni  član

Post od Boj@n@ »

jel moze neko brzo da mi odg. jel doktorka dezurna svake srede?
ana985
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 18, 2010 11:25 am

Post od ana985 »

Boj@n@ napisao:jel moze neko brzo da mi odg. jel doktorka dezurna svake srede?
koliko ja znam to nema veze,mislim da nije svake srede...
Boj@n@
Stalni član
Stalni  član

Post od Boj@n@ »

Nije svake srede... nesto sam ja pogresila... Anchi, kako je tebi nos? :D
gugu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 17, 2010 1:10 am

Post od gugu »

:D xexexexe. ja ne znam sto daju bromazepam, neko mi rece da je to standardno pre operacije tako, kao priprema pred anesteziju... a mozda im je mnogo ljudi to trazilo noc pre, pa ko vele bolje da sami daju... da ih posle ne maltretiramo:) e pa mislim da nije svake srede... proslog ponedeljka kad sam ja isla do nje pre operacije, je bila isto dezurna... 21.03. valjda... pitaj je... posalji por kad mozes da dodjes... e da vam kazem jos ovo: evo koliko je proslo 6 dana i otoci su skroz spali... malo sam zuckasta jos... al eto jos dva dana i ko nova, vec vidim:)
Boj@n@
Stalni član
Stalni  član

Post od Boj@n@ »

super Gugu, samo budi strpljiva! :D Jel hoces da postavis slike? :D
ana985
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 18, 2010 11:25 am

Post od ana985 »

Boj@n@ napisao:Nije svake srede... nesto sam ja pogresila... Anchi, kako je tebi nos? :D
super,ishodom sam zadovoljna, u vrhu jos uvek ima otoka iako je proslo malo vise od 3 mes od operacije,dr je rekla da ce i to vremenom proci,disem solidno s obzirom na to da mene nije mucila samo devijacija vec imam dosta problema sa sinusima-a njih ne verujem da cu operisati jer kazu da je dosta teska operacija ...
slikacu se ovih dana i postavicu nove slike,pozz i srecno svima koji ovih dana idu na operaciju
Andjelka777
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 24, 2007 12:45 pm

Post od Andjelka777 »

Cao svima! vidim da se mnogi spremaju na operacija. Puno srece.
Mene zanima odgovor onih koji su operisani - kada ste prodisali normalno, kada su vam ispali konci i da li vam je sluzokoza u nosu izgledala naduveno i kao zagnojeno na mestu na kom je konac koji treba da ispadne, ako me razumete?
Andjelka777
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 24, 2007 12:45 pm

Post od Andjelka777 »

Cao svima! vidim da se mnogi spremaju na operacija. Puno srece.
Mene zanima odgovor onih koji su operisani - kada ste prodisali normalno, kada su vam ispali konci i da li vam je sluzokoza u nosu izgledala naduveno i kao zagnojeno na mestu na kom je konac koji treba da ispadne, ako me razumete?
Boj@n@
Stalni član
Stalni  član

Post od Boj@n@ »

ana985 napisao:
Boj@n@ napisao:Nije svake srede... nesto sam ja pogresila... Anchi, kako je tebi nos? :D
super,ishodom sam zadovoljna, u vrhu jos uvek ima otoka iako je proslo malo vise od 3 mes od operacije,dr je rekla da ce i to vremenom proci,disem solidno s obzirom na to da mene nije mucila samo devijacija vec imam dosta problema sa sinusima-a njih ne verujem da cu operisati jer kazu da je dosta teska operacija ...
slikacu se ovih dana i postavicu nove slike,pozz i srecno svima koji ovih dana idu na operaciju
ma spasce i taj otok brzo... pozzzzz
Odgovori