Operacija nosa
Re: Operacija nosa
Bojana posalji doktorki mail i pitaj je.
Pozdrav svima, planiram da ponovo idem na operaciju nosa četvrtu (da, četvrtu) po redu pa da li neko može da mi kaže koliko vremena treba da prođe između dve operacije jer sam negde čuo da je potrebno da prođe barem 6 meseci, na drugom mestu 8 a negde čak 12 meseci. Šta je od ovoga tačno?
Hvala.
Hvala.
micika2
- sestra je izasla, zadovoljna je ali ne potpuno jer ima dosta veliki otok na mestu gde je pocinjala grba i taj deo koze je modar...nadamo se da ce se to povuci,a vremenom ce se javiti ona...u sustini dosta joj je nos skratila i vrh je mnogo lep(inace tu je dr imala vise posla nego kod mene jer je njena kuglica bila veca),njoj jedino smeta ta grbica od 1mm koja ce se najverovatnije vremenom povuci...
-slike-kazes da ti trebaju slike nosa,slikace ti oba profila,anfas i nozdrve
-meni je u Grockoj uput za bolnicko lecenje dala dr opste prakse i taj uput je bio vazeci,platila sam samo 450 din bolnicke dane...
-mislim da dr pravi raspored kako joj odgovara i da nema pravila
bojana
-mozes mailom da pitas dr,mislim da nema potrebe opet da ides,samo joj se javi da dolazis kada je zakazano...
mal
-dr Dusanka je nama rekla ako zelimo popravku mozemo za 6 meseci,ne znam da li je to samo za one koji zele po drugi put na op ili za sve,mada po mom misljenju kakve veze ima da li je 2.put ili 6.
- sestra je izasla, zadovoljna je ali ne potpuno jer ima dosta veliki otok na mestu gde je pocinjala grba i taj deo koze je modar...nadamo se da ce se to povuci,a vremenom ce se javiti ona...u sustini dosta joj je nos skratila i vrh je mnogo lep(inace tu je dr imala vise posla nego kod mene jer je njena kuglica bila veca),njoj jedino smeta ta grbica od 1mm koja ce se najverovatnije vremenom povuci...
-slike-kazes da ti trebaju slike nosa,slikace ti oba profila,anfas i nozdrve
-meni je u Grockoj uput za bolnicko lecenje dala dr opste prakse i taj uput je bio vazeci,platila sam samo 450 din bolnicke dane...
-mislim da dr pravi raspored kako joj odgovara i da nema pravila
bojana
-mozes mailom da pitas dr,mislim da nema potrebe opet da ides,samo joj se javi da dolazis kada je zakazano...
mal
-dr Dusanka je nama rekla ako zelimo popravku mozemo za 6 meseci,ne znam da li je to samo za one koji zele po drugi put na op ili za sve,mada po mom misljenju kakve veze ima da li je 2.put ili 6.
Ana veliko hvala na odgovorima.
Nadam se da ce i sestra biti prezadovoljna kad malo splasnu otoci.
Nadam se da ce i sestra biti prezadovoljna kad malo splasnu otoci.
hvala vam na odgovorima! 

Sorry sto smaram sa pitanjima
.... Cula sam da na VMA posle operacije ostaju jedan dan u bolnici... Kakav je slucaj u KBC Zvezdara, koliko se ostaje? pozzzzzzzzz 

izgleda da oni koji nisu iz bg ostaju 9,10 dana
a oni koji jesu valjda 2,3
ja idem u petak na zvezdaru pa cu da pitam dr
a oni koji jesu valjda 2,3
ja idem u petak na zvezdaru pa cu da pitam dr
Cao. Htela sam da vas pitam. Kada dr.M. zakazuje termin za operaciju, da li vas pita za menstruaciju i zakazuje u zavisnosti od toga?
I da li naravno sme da se operise dok se ima?
I da li naravno sme da se operise dok se ima?

ne pita nas,ali ja sam je pitala da li da odlozim menstruaciju posto je bas tada trebalo da je dobijem a pila sam tablete za kontracepciju i rekla je da bi bilo pozeljno da odlozim jer moze da dodje do obilnijeg krvarenja zbog anestezije.jedna devojka je dobila bas na dan operacije ali joj nista nije skodilo...
Hvala Ana.
Kako se bese odlaze? Imaju bese neke tablete na bazi hormona koje ti da dr. ginekolog? Ako znas ?

ja sam pila logest tablete,ima 21 tabletica,prvi put kada pocinjes da ih pijes uzimas prvu tabletu prvog dana menstruacije,ispijes 21 tabletu i pravis 7 dana pauzu (posle 2-3 dana kada prestanes da pijes dobices menstruaciju) 8.dana pocinjes da pijes novu kutiju bez obzira na to da li ti je menstruacija prestala ili nije.ako hoces da produzis,tj.da odlozis menstruaciju onda kupi jos jednu kutiju i nastavi da pijes jos par dana-koliko ti je potrebno da odlozis. nije pozeljno da odlazes mnogo dana jer remetis prirodni ciklus.unakiss napisao:Hvala Ana.Kako se bese odlaze? Imaju bese neke tablete na bazi hormona koje ti da dr. ginekolog? Ako znas ?
Da, to je klasicna kontracepcija, ali mislim da imaju neke bas specijalno za odlaganje... moja drugarica je pila... ali, saznacu ako mi bude trebalo.
Hvala ti Ana, bas si divna...
A kazi mi, da li je sestra zadovoljna izgledom profila, da li joj je skinula tu grbu kako je htela , sem tog otoka i male neravnine na korenu nosa sto ce se verujem povuci?
Pozz

A kazi mi, da li je sestra zadovoljna izgledom profila, da li joj je skinula tu grbu kako je htela , sem tog otoka i male neravnine na korenu nosa sto ce se verujem povuci?
Pozz
ja jedino znam za onu pilulu ako si imala seks bez zastite koju mozes popiti najvise za 72h,a zaista za te za odlaganje nisam cula...unakiss napisao:Da, to je klasicna kontracepcija, ali mislim da imaju neke bas specijalno za odlaganje... moja drugarica je pila... ali, saznacu ako mi bude trebalo.![]()
Pozz
sestra ce ako taj otok spadne biti bas zadovoljna,kao sto sam vec rekla jedino je to muci.vrh je zaista lep iako je jos uvek pod otokom,bice jos lepsi.samo da onaj mali otok spadne i bice super-nju jedino to brine...
Ma hoce...samo strpljivo.
Pozz
Pozz

nisi mi odgovorila, ali kontam da joj je skinula grbu, odnosno da sada ima luk, osim te grbice(otoka)?pozz