Operacija nosa
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 24, 2007 12:45 pm
Re: Operacija nosa
Pozdrav svima!
Ja sam nova na forumu i posto vidim da ima vise od 200 stranica, htela bih da sve vas sapatnike ovako javno zamolim za pomoc.
Zelim da idem na operaciju nosa, imam devijaciju i dosta veci nos od zeljenog, a jako sitno lice. Mozete da zamislite kako to izgleda na zenskom licu. Posto imam i devijaciju, htela sam da uradim obe stvari. Skoro da sam se odlucila za VMA i dr B..., posot sam na drugom forumu citala postove odusevljenih devojaka. Ali, kako sam citala dalje, tako je odusevljenje prelazilo u negodovanje i ocaj, kod nekih. NA kraju vidim da su cene na VMA sa 400 skocile na 1500evra, cak i za one koji imaju uput.
Izvinjavam se na ovako dugackom postu, ali zaista bih vam bila zahvalna na preporuci dobrog hirurga (nisam sigurna da li mi treba samo ORl ili plasticar + ORL), posto zaista ne nameravam da se podvrgnem vise od jedne operacije.
Zamolila bih dve koji su zadovoljni ili znaju pouzdano za dobrog lekara, da mi posalju pp, ako ne moze javno da se pise. Takodje vidim postove o nekoj lekarki i lekaru na Zvezdari, pa me zanimaju kakva su iskustva sa jnima.
Hvala svima unapred!
Ja sam nova na forumu i posto vidim da ima vise od 200 stranica, htela bih da sve vas sapatnike ovako javno zamolim za pomoc.
Zelim da idem na operaciju nosa, imam devijaciju i dosta veci nos od zeljenog, a jako sitno lice. Mozete da zamislite kako to izgleda na zenskom licu. Posto imam i devijaciju, htela sam da uradim obe stvari. Skoro da sam se odlucila za VMA i dr B..., posot sam na drugom forumu citala postove odusevljenih devojaka. Ali, kako sam citala dalje, tako je odusevljenje prelazilo u negodovanje i ocaj, kod nekih. NA kraju vidim da su cene na VMA sa 400 skocile na 1500evra, cak i za one koji imaju uput.
Izvinjavam se na ovako dugackom postu, ali zaista bih vam bila zahvalna na preporuci dobrog hirurga (nisam sigurna da li mi treba samo ORl ili plasticar + ORL), posto zaista ne nameravam da se podvrgnem vise od jedne operacije.
Zamolila bih dve koji su zadovoljni ili znaju pouzdano za dobrog lekara, da mi posalju pp, ako ne moze javno da se pise. Takodje vidim postove o nekoj lekarki i lekaru na Zvezdari, pa me zanimaju kakva su iskustva sa jnima.
Hvala svima unapred!
pozdrav, molio bih za savet iskusnije - ja sam bio na pregledu u klinickom centru jer mi je moja doktorka dala nalog za tamo, pored devijacije doktor se slozio i za korigovanje izgleda medjutim taj doktor ne radi estetski deo pa me je poslao drugom doktoru koji opet nije siguran, ni da li bi mogao, ni kada bi mogao, niti da li ce i koliko ce kostati (spominjao je cifre od oko 100 000-200 000 dinara nezavisno od uputa) i sve u svemu zakljucak je bio da se javim tek tamo negde krajem januara kada prodju svi praznici
ovo me je deprimiralo, i ne zelim da gubim mesec-dva uzaludno kada sam vec krenuo u ovo i pribavio sve papire. nije problem ni da cekam tri meseca na operaciju ali bar da znam da je zakazana. moje pitanje je sta bi ste savetovali da radim, i da li mozda traziti od moje doktorke uput za vma ili mozda kbc zvezdara? usput, cuo sam za doktora ugrinovica sa klinickog i od moje doktorke, ali ja tamo njega nigde nisam video niti me je iko poslao njemu.

ovo me je deprimiralo, i ne zelim da gubim mesec-dva uzaludno kada sam vec krenuo u ovo i pribavio sve papire. nije problem ni da cekam tri meseca na operaciju ali bar da znam da je zakazana. moje pitanje je sta bi ste savetovali da radim, i da li mozda traziti od moje doktorke uput za vma ili mozda kbc zvezdara? usput, cuo sam za doktora ugrinovica sa klinickog i od moje doktorke, ali ja tamo njega nigde nisam video niti me je iko poslao njemu.
nevermind, otisao sam na zvezdaru i tamo zakazao
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 24, 2007 12:45 pm
Zamolila bih sve koji su operaciju odradili kod dr Milosevic na Zvezdari da se jave, da cujemo iskustva posle nekog vremena, da li su i dalje zadovoljni.
Meni je operaciju radila dr Milosevic pre nekih mesec dana i prezadovoljna sam...
Pre nekog vremena pronasao sam ovaj forum i na osnovu iznetih iskustava ljudi odlucio gde bih se operisao.Pre osam dana radjena mi je septo-rinoplastika sa osteotomijom,odnosno uklanjanje devijacije i estetika (smanjenje nosa),uz lomljenje kostiju nosa kako bi se ispravila asimetricnost.Juce sam skinuo masku i iako je nos jos dosta natecen,mislim da cu biti prezadovoljan rezultatom.Inace na osnovu starijih postova iznetih na forumu zainteresovao sam se za doktora Grubora iz Zemunske bolnice i posto znam da su se i neki drugi ljudi interesovali,on ce operisati i estetiku posle nove godine,ali samo privatno(u Zemunskoj bolnici moze samo devijacija).Cena moje operacije bila je 1100 eura.
jaoooooo ljudi blizi mi se operacija... Imam hiljadu pitanja za one koji su radili.
Sta se desava posle operacije kakav je osecaj? I koliko dugo se ostaje u bolnici? hvala unapred

Zaboravila sam jos nesto... citala sam po forumu da su neki bili polu budni za vreme nekog dela operacije... a da su neki osetili vadjenje tubusa(valjda se tako zove)... Ove cinjenice su me prestravile... Molim za pomoc

ja sam jedna od tih koji su osetili vadjenje tubusa ali mi je neko na drugom forumu napisao da SVAKO mora da oseti to vadjenje tubusa posto navodno oni to ne vade dok se ne probudimo
ja samo zbog toga odlazem operaciju jer je prosli put malo falilo da se ugusim ali ne mora da znaci da ce i tebi biti tako

Ja sam se operisao kod dr.Milosevic pre godinu dana,i delimicno sam zadovoljan.Sad tek primecujem da mi je nos jos zapusen,tj. jedna strana samo mi je skoro uvek zapusena,disem bolje nego pre operacije ali i dalje nije to to.Ne znam sta da radim,na drugu operaciju mi se uopste ne ide
Nije zbog bolova (nikakve bolove nisam osecao posle operacije),vec zbog tog perioda posle operacije,ja sam jos lezao 10 dana na Zvezdari, i mnogo sam se smorio, na odeljenu nije nikog skoro bilo, 2 matorca i to je to,u sobi sam 10 dana...A nisam mogao da dolazim kuci jer zivim 250km od BG-a.
Tako da ne znam sta dalje,jos razmisljam,a ako se odlucim za ponovnu operaciju to ce isto sigurno biti kod Dr.Milosevic...

Tako da ne znam sta dalje,jos razmisljam,a ako se odlucim za ponovnu operaciju to ce isto sigurno biti kod Dr.Milosevic...
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Dec 20, 2010 7:22 pm
Bojana kad imas operaciju mozda cemo biti zajedno u bolnici?
Ja se iskreno puno plasim ne znam kako cu to preziveti. Bila sam u kod jedne devojke koja je operisana i ona kaze da ne boli i da nije strasno jedino to disanje na usta dok se malo ne naviknes. Ja radim devijaciju i estetiku. Ljudi bas mi je frka dajte malo podrske!!!!!
Ja se iskreno puno plasim ne znam kako cu to preziveti. Bila sam u kod jedne devojke koja je operisana i ona kaze da ne boli i da nije strasno jedino to disanje na usta dok se malo ne naviknes. Ja radim devijaciju i estetiku. Ljudi bas mi je frka dajte malo podrske!!!!!
kad ides na operaciju i gde?natasica80 napisao:Bojana kad imas operaciju mozda cemo biti zajedno u bolnici?
-
- Novi član
Bojana greska ja idem kod Dr. Milosevic.
Lula imam za tebe pitanje kako si podnela to disanje na usta osam dana koliko se ne varam?
Lula imam za tebe pitanje kako si podnela to disanje na usta osam dana koliko se ne varam?
-
- Novi član
Kod Dr. Milosevic KBC Zvezdara 27.12.
e steta... ja radim funkcionalnu plus estecki deo... ja nisam uplasena ja sam izbezumljena!