Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
no1 pop
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 13, 2010 7:00 pm

Re: Operacija nosa

Post od no1 pop »

jelenad, koliko si platila operaciju u Adonisu?
tashke89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 29, 2010 6:25 pm

Post od tashke89 »

E pa ovako, samo sto sam se vratila od doktorke Milosevic. Pogledala je rezultate, znaci blaga anemija nije nikakva prepreka za operaciju, i eto mene 21. decembra kod nje na operaciji :) skapirala sam da je danas bila u zurbi, pa nisam htela da je gnjavim da mi pokazuje svoje radove, ono sto sam videla do sad po forumima mi se dopada :) joooooooj, bas sam :D :D :D
no1 pop
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 13, 2010 7:00 pm

Post od no1 pop »

Tashke, srecno na operaciji! Da ne znas mozda do kada ce biti besplatna operacija sa uputom na KBC Zvezdara?
tashke89
Novi član
Novi član

Post od tashke89 »

Hvala :D uh, stvarno ne znam... Do kraja godine je sigurno :) a mozes pustiti mejl doktorki slobodno, odgovorice ti sigurno, mada ne verujem ni da ona zna do kad je besplatno...
ana985
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 18, 2010 11:25 am

Post od ana985 »

tashke89 napisao:E pa ovako, samo sto sam se vratila od doktorke Milosevic. Pogledala je rezultate, znaci blaga anemija nije nikakva prepreka za operaciju, i eto mene 21. decembra kod nje na operaciji :) skapirala sam da je danas bila u zurbi, pa nisam htela da je gnjavim da mi pokazuje svoje radove, ono sto sam videla do sad po forumima mi se dopada :) joooooooj, bas sam :D :D :D
ej,srecno! :) ja sam danas uzela rezultate,mislim da su u redu,jedino ovaj od urina ne znam bas najbolje da ocitam...a od ovoga sto sam ocitala nije kako treba Na imam 135 a treba 136,i K 3.4 a treba 3.5...mada mislim da je to zanemarljivo odstupanje...
mogu samo da zamislim koliko si srecna :)
tashke89
Novi član
Novi član

Post od tashke89 »

Koliko sam iz njene price shvatila, najbitnije je da nemas nikakve bakterije u nosu i grlu, ovo ostalo kako tako... I pitala sam je za skener, rekla mi je da ona to mora da vidi pre operacije...nego, ne znam zasto ga ostalima nije trazila? Ma nebitno, brojim minute do operacije, cak se odricem i doceka Nove Godine, da ne bi licila na Majlk Dzeksona :)
zoranb
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 26, 2010 6:31 pm

Post od zoranb »

Sin mi je star 11 godina. Pre tri godine je dobio udarac u nos, i vrh nosa (hrskavica) mu se pomerila u levu stranu. Estetski nije toliko strasno jer nije jako upadljivo, ali mu pravi problem sa disanjem. Koliko je komplikovana operacija, i da li treba da ceka do punoletstva da bi se podvrgao operaciji?
Hvala unapred!
Pozdrav,
Zoran
minie
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 26, 2010 11:15 pm

Post od minie »

Posle visemesecnog razmisljanja, odlucila sam se za operaciju nosa kod dr Milosevic u KBC Zvezdara. Zanima me da li ima NEZADOVOLJNIH koji su kod pomenute dr radili estetiku i da li je moguce da se za estetiku nista ne doplacuje?!
Zamolila bih Lulu da mi posalje na [email protected] slike pre i posle posto ne zeli ovde da ih kaci.
mrkelaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 12, 2010 1:01 pm

Post od mrkelaaa »

zorane ja koliko znam ne bi trebala da se radi operacija pre 18 godine jer kao do tad se razvijaju kosti tako su mi doktori rekli sad ne znam najbolje je da odes da se raspitas......a za ovu devojku sto je pitala ne doplacuje se nista estetska ...pozz
minie
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 26, 2010 11:15 pm

Post od minie »

@tashke89
tashke,kako to da si radila analize toliko pre operacije,mislim da rezultati ne treba da budu stariji od 7 dana za operaciju.

@mrkelaaa
hvala na odgovoru.to za doplacivanje mi je rekla orl u studentskoj poliklinici, koja by the way nece da mi da uput jer oni to isto rade i na studentskoj.
tashke89
Novi član
Novi član

Post od tashke89 »

Pa ja sam planirala da sto pre uzmem te rezultate, kako bi operaciju zavrsila sto pre. Medjutim, prvi bris grla mi je pokazao da sam imala stafilokoke i kandidu u grlu, i krvna slika mi je bila malo losija, pa mi je moja lekarka opste prakse prepisala terapiju, posto pod tim uslovimka nisam mogla nikako da se operisem...
Inace, rezultati vaze mesec dana koliko znam...
Sabrina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 22, 2010 12:49 am

Post od Sabrina »

Evo i mene, bila sam na pregledu kod postovane dr. D.M. i konstatovano mi je ostecenje sluzokoze, a i jos uvek postoji upala tako da mi je zakazan endoskopski pregled i skener sinusa krajem godine. Do tada smrcanje i lecenje - ispiranje sinusa, spricanje kortikosteroidima i ostavljanje pusenja. :roll:
Sabrina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 22, 2010 12:49 am

Post od Sabrina »

tashke, drago mi je zbog tebe. zelim ti ono sto i sebi, samo kasnije. :lol:
tashke89
Novi član
Novi član

Post od tashke89 »

Sabrina napisao:Evo i mene, bila sam na pregledu kod postovane dr. D.M. i konstatovano mi je ostecenje sluzokoze, a i jos uvek postoji upala tako da mi je zakazan endoskopski pregled i skener sinusa krajem godine. Do tada smrcanje i lecenje - ispiranje sinusa, spricanje kortikosteroidima i ostavljanje pusenja. :roll:
Ajoj, verovala ili ne, i to sam 'prelezala' :) to je zbog kapi, jer sam se bukvalno drogirala njima :) ORL mi je dao neke Aerius tablete, i njih sam pila samo 10 dana, i posle bilo sve ok, kao rukom odneseno :)
ana985
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 18, 2010 11:25 am

Post od ana985 »

evo i mene posle nekog vremena...dobila sam uput za kbc zvezdara, operacija je zakazana za 23.12.
oni koji su se vec operisali neka pisu sta bi sve trebalo da ponesem u bolnicu (izuzev uputa i analiza,sto se podrazumeva) :)
Odgovori