Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
alexandarwd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 23, 2010 5:41 pm

Re: Operacija nosa

Post od alexandarwd »

Pozdrav svima, hteo bih da vas pitam da li je neko radio estetiku u Sremskoj Mitrovici i Zemunu, i kakva su vam iskustva?
Angie.
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 30, 2010 4:22 pm

Post od Angie. »

Imam pitanjce : posle koliko vremena se vraća osećaj u nosu, tj kada prolazi trnjenje???
Necika
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 12:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Necika »

Ljudi, da li neko ima iskustva sa dr Bobanom Djordjevicem?
Zna li neko dobrog plasticnog hirurga za operaciju vrha nosa?
Jos jedna nezadovoljna Bijeliceva pacijentkinja! :x
marokanka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 06, 2010 7:10 pm

Post od marokanka »

Zdravo svima!
Molim za informaciju ukoliko je neko imao slicno iskustvo.
Operisala sam nos pre 10 dana. Radi se o uklanjanju grbe sa nosa. Bila je relativno izrazena.
Nos sada super izgleda, ali uvek postoji neko ali.
Sa desne strane vidi se malo udubljenje gde je bila grba kostanog dela, kao da je malo ulubljeno. Bas bezveze, jer inace leva strana je 100% super, i desna bi bila da nema ovog. I kao da je tu koza fiksirana za taj ulubljeni deo, ne pomera se za razliku od ostalog dela.
Sta mislite o ovome. Hajde da cujem vasa iskustva a mogu i pretpostavke.
hairext
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 23, 2009 12:09 pm

Post od hairext »

kod koga si se ti operisala?
marokanka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 06, 2010 7:10 pm

Post od marokanka »

Nisam u Bg, vec u Nisu. Ne zelim da zvucim nezahvalno, stvarno sad bolje izgleda nego pre, ali bas me interesuje sta bi ovo moglo da bude. U stvari proslo je 13 dana od operacije, samo su mi ostale 2 crvenkaste crte od nekadasnjih hematoma na spoju obraz podocnjak. I naravno pomenuto udubljenje (ulubljenje). Pomozite sa informacijama.
zlatokosaBG
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Sep 11, 2009 9:44 pm

Post od zlatokosaBG »

Necika, ukoliko me pamcenje ne vara, ti si se operisala prosle godine kod Bijelica i pisala si ovde o tvom iskustvu, ali te bas dugo nije bilo na forumu, pa me jako zanima kakva je sada situacija kod tebe? Ja sam, kao i mnogi njegovi pacijenti, jako nezadovoljna vrhom nosa i takodje razmisljam o ponovnoj operaciji, ali jos uvek oklevam, sto zbog loseg prethodnog iskustva, sto zbog finansija...cula sam da su korekcije jako skupe (oko 2500e)! :o Nisam cula za tog doktora kojeg spominjes...gde on radi?
Marokanka, to udubljenje koje spominjes imam i ja i na trenutak sam pomislila da nas je operisao isti doktor, ali izgleda da se takve greske desavaju i drugim doktorima!!! Kao sto neko rece ovde s foruma, doktor se malo vise zaneo... :roll:
Pozdrav
hairext
Aktivan član
Aktivan član

Post od hairext »

mnogo se nesto svi oni zanose :evil: meni je stigao odgovor iz neke klinike da je operacija do 3000 eura :roll:
mrkelaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 12, 2010 1:01 pm

Post od mrkelaaa »

marokanka kod kog doktora si operisana????
Necika
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 12:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Necika »

E zlatokosa, da to sam ja, nekada aktivna clanica ovog foruma 8). Nezadovoljna sam uzasno operacijom, tj. vrhom nosa koji je sve samo nije vrh! Najjeftinije srdjivanje vrha nosa je u klinici "Adonis" kod dr Gacevica (700e). Za njega imam, toliko sam skupila... a pocela sam nekoliko meseci posle operacije na VMA. Mislim da ne treba da se plasim nove operacije tj. ishoda jer gore od ove "situacije" ne moze. Odvaljujem svaki dan kad se pogledam i vidim neki cudan vrh na svom nosu!!! Dr Boban Djordjevic isto radi u klinici "Adonis" a radi i na VMA. Na nekom forumu sam procitala da je dobar... jooooooojjjjj, ne znam sta cu i kod koga cu al' do proleca idem na operaciju!
hairext
Aktivan član
Aktivan član

Post od hairext »

da li bi htela da postavis sliku ili da mi posaljes na pp? sigurno imamo isti vrh nosa.
Boj@n@
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Dec 10, 2010 2:27 pm

Post od Boj@n@ »

da li neko ima zakazanu operaciju nosa na VMA 28.12 kod dr. Bjelica?
Boj@n@
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Dec 10, 2010 2:27 pm

Post od Boj@n@ »

I jos jedno pitanje. Kako prvo svi dizete Bjelica u nebesa, a onda nikom ne valja? :roll:
hairext
Aktivan član
Aktivan član

Post od hairext »

koji svi?
Brave Heart
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 06, 2010 10:16 pm

Post od Brave Heart »

imam zakazanu operaciju 16.12 kod doktorke Dusanke .N. Milosevic na KBc zvezdari, moze li neko da mi kaze sta da ponesem za grlo posle operacije....odnosno za dane dok nosim masku...da me ne bi bolelo grlo posto cu konsantno disati na usta...>.<, da li neko zna koje vec operisan...o tome 'fala
Odgovori