Operacija nosa
Re: Operacija nosa
hairext ja sam strasno gadljiva ... tako da ja mislim da cu se zadaviti... hvala u svakom slucaju!
ljudi, meni sad dodje da odustanem... Igle,anestezija, taj tubus.... otoci manje vise.... 

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Dec 20, 2010 7:22 pm
Nemoj da odustajes ma nije to nista kad sam prezivela dva porodjaja sto ne bi ovo zar ne?!
Jel ima neko operaciju 28.12. u KBC Zvezdara necu valjda da budem sama?
Jel ima neko operaciju 28.12. u KBC Zvezdara necu valjda da budem sama?

I meni se cini da cu i ja da budem sama... jel znas mozda ti nesto o vadjenju tog tubusa? pozzzz
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Dec 20, 2010 7:22 pm
nemam pojma a cini mi se i bolje da ne znam sto manje znas to bolje onda i nemas cega da se bojis zar ne?
to si upravu...
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 23, 2010 5:41 pm
Ljudi, imali neko da je operisao estetiku u Sremskoj Mitrovici? Ja sam pre tri meseca operisao samo devijaciju na VMA, trebali su mi raditi i estetiku, medjutim kad sam dosao na dan prijema rekli mi da je cena skocila na 140 000
. Mada kako vreme prolazi sve losije disem tako da nisam siguran ni da je devijacija dobro odradjena.

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Dec 20, 2010 11:14 pm
da li ima neko zakazanu operaciju oko 04.01. kod dr Milosevic? 

Ama breeeeee sta se plasite,nije nista strasno
I ja sam se malo uspanicio ali kad vam daju prvu injekciju posle vam je sve tralalalaaaaa
vi necete ni da znate ni vidite kad vam izvade taj tubus
Ja se samo secam da sam se probudio, bilo mi je hladno, jedan sto me vozio na onom krevetu me pitao jel sam budan,ja sam nekako odgovorio da jesam i odvezli me u sobu, prebacili na krevet i to je to...
@Bojana
Nema sta da se plasis,nista strasno nije,daju ti injekciju,posle 10 min prebacis se do operacione sale,legnes na sto,ubodu te u ruku,i stave ti onaj djavo na usta i nos,udahnes par puta i gotovo,budis se na putu do sobe...bar je tako bilo kad sam ja bio...

Ja se samo secam da sam se probudio, bilo mi je hladno, jedan sto me vozio na onom krevetu me pitao jel sam budan,ja sam nekako odgovorio da jesam i odvezli me u sobu, prebacili na krevet i to je to...
@Bojana
Nema sta da se plasis,nista strasno nije,daju ti injekciju,posle 10 min prebacis se do operacione sale,legnes na sto,ubodu te u ruku,i stave ti onaj djavo na usta i nos,udahnes par puta i gotovo,budis se na putu do sobe...bar je tako bilo kad sam ja bio...
Pa koja je cena na VMA? Ja treba da radim i devijaciju i estetiku.Kog lekara preporucujete?I kakve su ostale klinike, KBC Zvezdara, za Zemun znam, rade samo devijaciju, a Dr Grubor je jako neljubazan, a ovo sto ce privatno raditi je stvarno sramota, a to isto nece u KBC Zemun, koji je i centar za obuku, prvi u bivsoj Jugi bas za rinoplastiku.
Koja je procedura-uput od lekara opste prakse, pregled, pa analize, sta treba od analiza?Koliko sve to otprilike traje, ta priprema za operaciju?
I koje tablete se preporucuju kao analgetici posle operacije, neko je spominjao, i taj sprej za grlo?
E, da, i posle koliko vremena moze da se izadje na ulicu, bez podliva i onih otoka?Ne mislim skroz bez jer znam da je potrebno vreme.Ovo pitam zbog posla, da se organizujem.
Hvala unapred na odgovorima
Koja je procedura-uput od lekara opste prakse, pregled, pa analize, sta treba od analiza?Koliko sve to otprilike traje, ta priprema za operaciju?
I koje tablete se preporucuju kao analgetici posle operacije, neko je spominjao, i taj sprej za grlo?
E, da, i posle koliko vremena moze da se izadje na ulicu, bez podliva i onih otoka?Ne mislim skroz bez jer znam da je potrebno vreme.Ovo pitam zbog posla, da se organizujem.
Hvala unapred na odgovorima

ovako ja sam se operisaio pre 20 tak dana i zaadovoljan sam super se osecam ....primljen sam dan pre operacije ...sutradan sam operisan uspavali su me nekom inekcijom to je sve sto osetite kao da vas ubode komarac probudio sam se tek posle operacije u nekom krevetu bolova nije bilo samo me je grlo ubijalo od nekakve cevcice ali to posle dan dva prodje ,odvezli su me u sobu i davali mi neke antibijotike u venu to je malo neprijatno posto je velika doza ali ne boli...skinuli su mi gips stavili novi to je lao bolno ali to tako ne rade svugde sve u svemu najvise boli vadjenje tampona .....pusten sam posle 4 dana kuci sa gipsom na nosu vec posle 10tak dana mi je skinut gips pio sam palitreks i nisitu...a sad stavljam marisol....nemam nikakvih bolova samo ako da nije moj nos ali polako pocinjem da ga mrdam ...i mora da se non stop nos duva najjace sto se moze jer se sakuplja krv i sve to u nosu pa se skori a to ne valja.....ne znam sta da vam kazem vise to je u sustini....E DA ZA OVOG DECKA NA POSAO MOZES POSLE 15 DANA JA SAD IZLAZIM NAPOLJE ALI MORA SE PAZITI TJ. NOSITI SAL KAPA I SL. DA SE NEBI PREHLADIO DA IZBEGAVAS ZAGUSLJIVE PROSTORIJE GDE SE MNOGO PUSI...PODLIVI TI PADNU VEC POSLE 7-8 DANA NEMA NISTA A OTOCI NJIMA TREBA MALO DUZE ALI TO NIJE STRASNO NE PRIMECUJE SE MNOGO BAR MENI/.....
Hvala mrkelaaa na svim informacijama, definitivno cu onda na prolece, nekako cu pregurati zimu.A gde si radio?
P.S.Nije decko, DEVOJKA je u pitanju
P.S.Nije decko, DEVOJKA je u pitanju

ljudi hvala vam na savetima! puno znace 

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 24, 2007 12:45 pm
Pitanje za sve koji su se operisali na Zvezdari - mora li da se ostane u bolnici toliko dugo ili mozda moze da se ide kuci posle 2-3 dana, pa se samo dodje na skidanje maske?
Bila sam kod dr Milosevic na pregledu, pa me zanima kad ste radili sve one analize i snimanja, smeju li da budu mesec dana stari nalazi?
Vec vidim moju dr opste prakse kako se necka da mi da da snimim srce i pluca...
Bila sam kod dr Milosevic na pregledu, pa me zanima kad ste radili sve one analize i snimanja, smeju li da budu mesec dana stari nalazi?
Vec vidim moju dr opste prakse kako se necka da mi da da snimim srce i pluca...
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 23, 2010 5:41 pm
Gde si se operisao ?mrkelaaa napisao:ovako ja sam se operisaio pre 20 tak dana i zaadovoljan sam super se osecam ....primljen sam dan pre operacije ...sutradan sam operisan uspavali su me nekom inekcijom to je sve sto osetite kao da vas ubode komarac probudio sam se tek posle operacije u nekom krevetu bolova nije bilo samo me je grlo ubijalo od nekakve cevcice ali to posle dan dva prodje ,odvezli su me u sobu i davali mi neke antibijotike u venu to je malo neprijatno posto je velika doza ali ne boli...skinuli su mi gips stavili novi to je lao bolno ali to tako ne rade svugde sve u svemu najvise boli vadjenje tampona .....pusten sam posle 4 dana kuci sa gipsom na nosu vec posle 10tak dana mi je skinut gips pio sam palitreks i nisitu...a sad stavljam marisol....nemam nikakvih bolova samo ako da nije moj nos ali polako pocinjem da ga mrdam ...i mora da se non stop nos duva najjace sto se moze jer se sakuplja krv i sve to u nosu pa se skori a to ne valja.....ne znam sta da vam kazem vise to je u sustini....E DA ZA OVOG DECKA NA POSAO MOZES POSLE 15 DANA JA SAD IZLAZIM NAPOLJE ALI MORA SE PAZITI TJ. NOSITI SAL KAPA I SL. DA SE NEBI PREHLADIO DA IZBEGAVAS ZAGUSLJIVE PROSTORIJE GDE SE MNOGO PUSI...PODLIVI TI PADNU VEC POSLE 7-8 DANA NEMA NISTA A OTOCI NJIMA TREBA MALO DUZE ALI TO NIJE STRASNO NE PRIMECUJE SE MNOGO BAR MENI/.....