Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
ana985
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 18, 2010 11:25 am

Re: Operacija nosa

Post od ana985 »

aleksandrija napisao:Meni je doktorka rekla da uput tražim od lekara opšte prakse!
da,to vazi za one koji su iz Beograda :)
tashke89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 29, 2010 6:25 pm

Post od tashke89 »

Evo, ja cu prva da okacim moje slicice, ma cak i one dok mi ne skinu masku, samo da ja to zakazem u petak :) Ana, odgovorila mi je doktorka na mejl, i rekla da anemija nema nikakvog uticaja na tok operacije :wink:
ana985
Stalni član
Stalni  član

Post od ana985 »

tashke89 napisao:Evo, ja cu prva da okacim moje slicice, ma cak i one dok mi ne skinu masku, samo da ja to zakazem u petak :) Ana, odgovorila mi je doktorka na mejl, i rekla da anemija nema nikakvog uticaja na tok operacije :wink:
super! ma i ja cu da ih okacim samo da dodjem dotle :) meni je odgovorila da menstruacija ne smeta za analizu krvi,a za urin nije nista napisala-podrazumeva se da smeta :)
tashke89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 29, 2010 6:25 pm

Post od tashke89 »

A vidis, meni je moja doktorka opste prakse rekla da menstruacija moze da utice na kolicinu crvenih krvnih zrnaca i hemoglobin, tj gvozdje :)
ana985
Stalni član
Stalni  član

Post od ana985 »

tashke89 napisao:A vidis, meni je moja doktorka opste prakse rekla da menstruacija moze da utice na kolicinu crvenih krvnih zrnaca i hemoglobin, tj gvozdje :)
e pa ko bi ih znao,ionako mi je na pocetku pa nece valjda mnogo da izmeni stvarno stanje :)
hairext
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 23, 2009 12:09 pm

Post od hairext »

jelenad. secam se tvojih slika, nadam se da to sada jos bolje izgleda

ne shvatam zasto lula ne zeli da postavi slike kad nas toliko trazi, ja sam mogla da postavim i slike odmah nakon skidanja maske, sa otocima, modricama i krivim ustima :lol: sad se uplasim kad vidim te slike, to nema nikakve veze sa ovim kako mi nos i celokupno lice izgledaju sada
no1 pop
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 13, 2010 7:00 pm

Post od no1 pop »

ja mislim da cu se ipak odluciti za Bijelica s obzirom da imam grbu,vrh nosa je uzak i nadam se da cu biti zadovoljan sto se tice izgleda nosa. Imam i problem sa sinusima tako da cu se ipak prepustiti ORL hirurgu.
ana985
Stalni član
Stalni  član

Post od ana985 »

konacno sam danas imala malo srece :) doktorka iz opste prakse mi je dala upute za analize i smilovala se da napise hitno...inace ovde se za analizu krvi zakazuje i ceka oko mesec dana,ne znam kako je u drugim gradovima :(
lula
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 31, 2010 9:44 pm

Post od lula »

Auuuuuu pa ovako....Prvo ja nisam duzna da ovde kacim svoje slike,to je licno moja stvar i nemam ja sta kome da se pravdam.Hairext,ako procitas 5-6 stranica unazad videces da ja nisam trazila savete i NIKOME nisam postavila ni jedno pitanje u vezi operacije koja me je cekala,ali sam zato odgovarala na svako vase pitanje,podpitanje i slicno...Javila sam se 2 sata nakon operacije da vam pricam utiske i svaki jeb... dan sam izvestavala sta i kako,rekla sam da sam pre operacije a i posle videla dosta doktorkinih radova i nisam debil koji ce tek tako nekoga preporuciti.Kad se ode kod doktorke na konsultaciju,traze se slike pre i posle i ona iznese gomilu slika svojih pacijenata,medju tim slikama su i moje sada sigurno....Vidis jos uvek posecujem ovaj forum u slucaju da nekome treba moj savet i voljna sam da odgovorim na svacija pitanja kao i ranije.Da nije tako,verovatno me ne biste vise ni videli ovde.Devojke koje su mi ostavile mail,sa zadovoljstvom cu im poslati svoje slike ovih dana,ali ovde da se kacim NECU i to je moj stav,sta da ti kazem drugo a da me ne vredjas na taj nacin,jer ako nisam pomogla ljudima necu im ni odmoci.E tako....Sto si bolji i ljubazniji,nadje se uvek neko kome nesto mora da zasmeta.Mnogo me je tvoj komentar povredio jer sam se stvarno trudila da svima izadjem u susret....
hairext
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 23, 2009 12:09 pm

Post od hairext »

ne znam samo cime sam te uvredila, nisam mislila samo na tebe nego na gomilu ljudi koji su ovde pisali (tema ima preko 200 stranica a samo si se ti osetila prozvanom). posto si ti ovde od koristi a ja nisam mislim da bi najbolje bilo da vise ne pisem kako se ti ne bi bezrazlozno uzrujavala :wink:
jelenad.
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 05, 2009 11:01 am

Post od jelenad. »

Devojke nemojte tako, nema potrebe za ovakvim komentarima ...Lulu to je tvoj izbor mada stvarno nije problem da iseces slike da se vidi samo nos da ih okacis...svi smo ovde da pomognemo jedni drugima i slazem se za hairext da dok ne vidimo slike ne mozemo da imamo uvid u rad doktora. Bas bi volela da vidim tvoj nosic, posalji mi slike na pp, please :) Ja sam se tako sto sam videla slike nosica koje je operisao jedan dr sa VMA odlucila za njega, i prezadovoljna sam.Malo je falilo da se operisem kod cuvenog doktora kod koga se vecina operisala i mnogi su nezadovoljni, mozda bi i ja bila jedna od njih.Ima nas puno koji zivimo u unutrasnjosti i ne mozemo kod svih doktora da idemo da pregledamo slike pre i posle operacije, najlakse je na forumu pogledati.Ne moras da kacis slike,to je tvoj licni stav ali stvarno bi pomogla mnogima najiskrenije ti kazem. Ne prozivam te, obracam se svima koji su u dilemi kaciti ili ne, postujem tvoju odluku.Ja cu sledece nedelje postaviti slike, jos sam pod otokom ali jedva cekam da cujem vase misljenje.Lulu jel ti radjena otvorena ili zatvorena rhynoplastika?Imas li puno otoka?Pozdrav za sve, ovaj forum zlata vredi :)
jelenad.
Stalni član
Stalni  član

Post od jelenad. »

Ana 985, postavila sam slike na strani 202, 203. Malo su mutne slike jer sam slikala nos telefonom, ali se vidi promena :) ali vec sledece nedelje stizu nove fotkice. Pozdrav
ana985
Stalni član
Stalni  član

Post od ana985 »

jelenad. napisao:Ana 985, postavila sam slike na strani 202, 203. Malo su mutne slike jer sam slikala nos telefonom, ali se vidi promena :) ali vec sledece nedelje stizu nove fotkice. Pozdrav
pogledala sam,zaista super izgleda,ko ti je radio operaciju?
jelenad.
Stalni član
Stalni  član

Post od jelenad. »

Doktor Gacevic sa VMA. Operisala sam nos na njegovoj privatnoj klinici tj. bolnici Adonis na B.brdu. Pregled i konsultacije su besplatne, mozda da odes da porazgovaras sa njim oko svih detalja koji te zanimaju.Mislim da smo se nas dve vec dopisivale na forumu *, ako nisam pogresila.Pozdrav
ana985
Stalni član
Stalni  član

Post od ana985 »

jelenad. napisao:Doktor Gacevic sa VMA. Operisala sam nos na njegovoj privatnoj klinici tj. bolnici Adonis na B.brdu. Pregled i konsultacije su besplatne, mozda da odes da porazgovaras sa njim oko svih detalja koji te zanimaju.Mislim da smo se nas dve vec dopisivale na forumu *, ako nisam pogresila.Pozdrav
u pravu si,i meni je sad sinulo...dopisivale smo se :) super je zaista odradio samo sto ja nemam para za njega :)
Odgovori