Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.
ja sam radila ct sinusa skoro (nevezano za operaciju jer meni operacija nije pomogla po tom pitanju) i privatno kosta oko 6000 din. komentar doktorke koja mi je procitala snimak je bio da bih trebala da operisem tu devijaciju nisam joj rekla da sam se vec operisala, bilo me sramota
tashke89 napisao:Pardon, ne razumem se ja u te medicinske izraze, jedva sam joj i rukopis rascitala ma imam problema i sa tim, cak mi je rekla da zbog sinusa su mi izrazeni i podocnjaci...
a jel imas "kesice" ili su podocnjaci upali,moji su upali ne znas sta je gore
Ma i moji su upali, i jos malo tamniji, kao rakun sam valjda ce se to resiti operacijom, mada je to najmanji problem, dok god postoje puder i korektor
hairext napisao:ja sam radila ct sinusa skoro (nevezano za operaciju jer meni operacija nije pomogla po tom pitanju) i privatno kosta oko 6000 din. komentar doktorke koja mi je procitala snimak je bio da bih trebala da operisem tu devijaciju nisam joj rekla da sam se vec operisala, bilo me sramota
joooj pa i mene bi bilo sramota,a toliko su ga hvalili...
Danas sam dobila rezultate krvne slike, i sve deluje ok, osim malo snizenih vrednost MCV, MCH, Hgb i Hct sto ukazuje na neku vrstu anemije i nedostatak gvozdja u ishrani. Sad, recite mi, da li to nekako moze uticati na operaciju? ne mogu da docekam petak, pa da licno pitam doktorku
tashke89 napisao:Danas sam dobila rezultate krvne slike, i sve deluje ok, osim malo snizenih vrednost MCV, MCH, Hgb i Hct sto ukazuje na neku vrstu anemije i nedostatak gvozdja u ishrani. Sad, recite mi, da li to nekako moze uticati na operaciju? ne mogu da docekam petak, pa da licno pitam doktorku
e to i mene zanima da li rezultati bas moraju da budu skroz u granicama normale ili moze da se tolerise ako nije bas idealno...
sto ne posaljes mail doktorki pa je pitaj,mozda ti odgovori pre petka,da ne cekas toliko
da li ti je zakazala operaciju (ako jeste-koji datum?)pozzz
Sabrina napisao:Na ovom forumu pomogla mi je Lula, a na * oko procedure mi je pomogla Ana985. Hvala Ana, a internet je cudo.
Mozda se u isto vreme operisemo?
e pa bilo bi super,trebace mi drustvo ako odem cucemo se...pisacu redovno sta se kod mene desava
no1 pop napisao:Ljudi ima li nekog ko ce i pored povecanja cene na VMA , ORL ?
da bih otisla tamo treba da stedim jos godinu dana,mozda i vise,a treba da zahvalim hairext sto me je odgovorila od doktora sa vma o kome se na * raspreda...
mislim da je doktorka Dusanka Milosevic super,ljubazna je,njena biografija je bas ok, a i videla sam uzivo jedan njen "rad" koji mi se svideo
a opet,sve je to donekle individualna stvar,dosta zavisi i od tkiva pacijenta..............
Ana 985,da nisi mozda mene videla?Ja sam izasla u sredu iz bolnice i taj dan mi je upala u sobu neka devojka sa doktorkom,da vidi kakav mi je nos ispao...Ne znam da postavim slike,sta da vam kazem glupa sam;)a i nisam se slikala jos,a i malo me blam da se kacim po forumima.Jedino da slikam samo nos,videcu mozda to uradim,a nemojte mi zameriti...Super je nos,svi kazu da je lep...
lula napisao:Ana 985,da nisi mozda mene videla?Ja sam izasla u sredu iz bolnice i taj dan mi je upala u sobu neka devojka sa doktorkom,da vidi kakav mi je nos ispao...Ne znam da postavim slike,sta da vam kazem glupa sam;)a i nisam se slikala jos,a i malo me blam da se kacim po forumima.Jedino da slikam samo nos,videcu mozda to uradim,a nemojte mi zameriti...Super je nos,svi kazu da je lep...
e,nisam ja sa njom ulazila u sobu,nego dok sam cekala ispred ordinacije neka devojka je dosla na kontrolu ajde ako neces da stavis slike na forum posalji mi ih na mail,molim te [email protected]
Sabrina napisao:Na ovom forumu pomogla mi je Lula, a na * oko procedure mi je pomogla Ana985. Hvala Ana, a internet je cudo.
Mozda se u isto vreme operisemo?
e pa bilo bi super,trebace mi drustvo ako odem cucemo se...pisacu redovno sta se kod mene desava
kod mene ce se znati u ponedeljak, volela bih i ja da budemo zajedno, posto sam vec definitivno resila da RESIM svoj problem sa sinusima, a usput i estetiku.
Lula, volela bih i ja da vidim tvoj nosic. moj mail je mitsabrina na yahoo.