Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
ana985
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 18, 2010 11:25 am

Re: Operacija nosa

Post od ana985 »

tashke89 napisao:Au, stvarno peripetije oko tog uputa. Ja sam iz Mladenovca, ali mi je doktorka rekla da je operacija besplatna sa uputom, koji sam vrlo lako dobila od svoje lekarke opste prakse, nikakvu komisiju mi nije spominjala. Verovatno zato sto je Mladenovac ipak beogradska opstina... Lula, ja sam danas zavrsila sa svim mogucim lekovima, sad treba da sacekam do ponedeljka, tad opet vadim krv i bris, pa se nadam da ce konacno sve biti u redu, da mogu KONACNO da zakazem operaciju sledece nedelje ;) ponavljam, jedva cekamO tvoje slicice 8)

super :) e,kazite mi samo,da li vam na tim uputima pise npr.ispravljanje devijacije i slicno ili doktorka navede i estetsku operaciju pored ispravke devijacije i sl. blago vama,ja bih prvo morala da odem do doma zdravlja-opsta praksa i da od te doktorke trazim uput za orl u SD-u,zatim od orl doktorke uput i strucno misljenje za BG koji bi potom trebalo da odnesem u socijalno i tek ako ga oni overe mogu besplatno da se operisem,lakse mi je da promenim adresu nego sve to da izmolim :evil:
mrkelaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 12, 2010 1:01 pm

Post od mrkelaaa »

ovako ako mogu nekako da ti pomognem ja sam iz pirota citao sam na netu za doktore na zvezdari i resio da idem tamo otisao sam kod mog izabranog doktorea u ambulantu trazio da mi da uput za ORL u bolnicu u pirotu oni su me pregledali i trazio sam da mi napisu tj da mi kao preporuce operaciju u beogradu sto su i uradili sa tim se ponovo vracas kod svog doktora pa ti pise uput za beogradsve je veoma brzo i prosto i lako se dobija zatim moras da odneses u socijalno da ti overe putni nalog i uput jer bez toga ne moze i to se isto brzo zavrsi pozoves ambulantu u beogradu tj zvezdari vidis kad radi tvoj doktor zakazes i ides....nadam se da sam pomogao...
ana985
Stalni član
Stalni  član

Post od ana985 »

mrkelaaa napisao:ovako ako mogu nekako da ti pomognem ja sam iz pirota citao sam na netu za doktore na zvezdari i resio da idem tamo otisao sam kod mog izabranog doktorea u ambulantu trazio da mi da uput za ORL u bolnicu u pirotu oni su me pregledali i trazio sam da mi napisu tj da mi kao preporuce operaciju u beogradu sto su i uradili sa tim se ponovo vracas kod svog doktora pa ti pise uput za beogradsve je veoma brzo i prosto i lako se dobija zatim moras da odneses u socijalno da ti overe putni nalog i uput jer bez toga ne moze i to se isto brzo zavrsi pozoves ambulantu u beogradu tj zvezdari vidis kad radi tvoj doktor zakazes i ides....nadam se da sam pomogao...
hvala ti mnogo! ako mozes posalji mi slike pre-posle i kod kog doktora si radio,hvala unapred!pozz
mrkelaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 12, 2010 1:01 pm

Post od mrkelaaa »

nisam radio zato sto se prebacujem za nis da radim blize mi inace preporucio bi ti kao i svi dr Dusanku Milosevic stvarno je zena vrh super me je posavetovala a i pravi je strucnjak pozz
ana985
Stalni član
Stalni  član

Post od ana985 »

mrkelaaa napisao:nisam radio zato sto se prebacujem za nis da radim blize mi inace preporucio bi ti kao i svi dr Dusanku Milosevic stvarno je zena vrh super me je posavetovala a i pravi je strucnjak pozz

primetila sam da je bas ljubazna,za dan mi je odgovorila na mail,primice me bez uputa na pregled,idem veceras,nadam se da imam neku devijaciju po osnovu koje
ce mi socijalno overiti uput :)
hairext
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 23, 2009 12:09 pm

Post od hairext »

srecno :wink:
ana985
Stalni član
Stalni  član

Post od ana985 »

hvala,najvise ce mi trebati srece za celu ovu avanturu :)
ana985
Stalni član
Stalni  član

Post od ana985 »

evo me...juce sam bila na pregledu kod dr Dusanke Milosevic, ne mogu da verujem koliko je bila ljubazna...
rekla mi je da imam devijaciju i da uput mora da mi da orl doktor iz Smedereva i da mora da bude overen u socijalnom,
ne uputu mora da pise operacija devijacije i bolnicko lecenje kako bi mi operacija bila besplatna...napisala mi je i izvestaj,i nisam platila cak ni participaciju (a otisla sam bez uputa)
danas sam uzela uput za orl,i nadam se da cu u ponedeljak znati da li idem na operaciju ili ne
pozzz
ana987
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 13, 2010 6:56 pm

Post od ana987 »

E,super,bas mi je drago...a jesi pricala sa njom u vezi estetskog izgleda?Sta ti je rekla?Mozda cu i ja otici sledece nedelje na pregled!
ana985
Stalni član
Stalni  član

Post od ana985 »

ana987 napisao:E,super,bas mi je drago...a jesi pricala sa njom u vezi estetskog izgleda?Sta ti je rekla?Mozda cu i ja otici sledece nedelje na pregled!
nisam htela time da je davim i da je zadrzavam posto mi je izasla u susret,primila me bez uputa i objasnila mi sta treba da pise na uputu da bi bilo besplatno...ako uspem da overim uput raspitacu se malo bolje kako bi nos izgledao i trazicu slike njenih pacijenata pre-posle. Ukratko mi je u mailu napisala kako bi izgledao.Na forumu * na 42.stranici su slike koje sam i njoj poslala-5komada,a ispod imas dve obrade u fotosopu-prcast i ravan.U mailu je napisala da bi vise izgledao kao obrada-prcast ali da ne bi bio toliko ispupcen,tj vrh nosa ne bi bio toliko udaljen od lica,mislim da bi mi se svideo takav nos,samo cu joj napomenuti da ne zelim da bude mnogo prcast :)

mislim da bi trebalo da odes bar na pregled i da vidis kakva je doktorka,a mozes da pogledas i te fotografije pre-posle

bolnica je bas u losem stanju,bar ono sto sam videla,ali meni to nije toliko bitno.kako sam cula iz prica devojaka operisanih na vma-sve je ekstra sredjeno ali ti zato doktor i sestre bas i ne posvete nesto mnogo paznje...
hairext
Aktivan član
Aktivan član

Post od hairext »

na vma ekstra sredjeno? :o :lol:
ana987
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 13, 2010 6:56 pm

Post od ana987 »

ana985,pogledala sam slike,super su,bolje da ti ne bude toliko prcast,malo ravniji!Javi kada saznas da li ides na operaciju!Znaci ti si je mailu pitala u vezi estetskog izgleda i poslala joj slike?
ana985
Stalni član
Stalni  član

Post od ana985 »

ana987 napisao:ana985,pogledala sam slike,super su,bolje da ti ne bude toliko prcast,malo ravniji!Javi kada saznas da li ides na operaciju!Znaci ti si je mailu pitala u vezi estetskog izgleda i poslala joj slike?
ta devojka sto je obradila sliku u fotosopu nije mogla najbolje da obradi i vrh nosa-tj mislim da ga nije ni dirala,slazem se se tobom da ne bude tako izduzen i prcast,mada je i doktorka rekla da ne bi bio takav (toliko odaljen od lica i ispupcen)

nadam se da cu sutra znati da li idem na operaciju,javljacu se cim bude nesto novo.

u mailu sam poslala slike i prave i obradjene i pitala kako bi mi nos izgledao...pored onog sto sam vec napisala da mi je napisala u mailu,napisala je i da je fotosop jedno a da operacija zavisi i od tkiva pacijenta.
tashke89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 29, 2010 6:25 pm

Post od tashke89 »

Devojke, recite mi, gde vam je dr Milosevic rekla da uradite skener glave?
hairext
Aktivan član
Aktivan član

Post od hairext »

zasto skener glave???
Odgovori