Operacija nosa
Re: Operacija nosa
Pa, ja kad sam isla kod nje na pregled, dala mi je papiric na kom je napisano koji se sve nalazi moraju uraditi pre operacije, izmedju ostalog skener glave. To je predoperativna priprema, nemoguce da niste radili to?!
na papiricu koji je meni dala pise:
*krvna slika sa trombocitima
*vreme krvarenja i koagulacije
*glikemija,urea,kreatinin,Cl-,K+,Na+
*urin
*rtg pluca i srca
*krvna grupa
*uput za stacionarno lecenje
*overena zdravstvena knjizica
*bris nosa i zdrela-TO MI JE REKLA DA NE TREBA
koliko se ja razumem skener glave ne treba,samo RTG pluca i srca
*krvna slika sa trombocitima
*vreme krvarenja i koagulacije
*glikemija,urea,kreatinin,Cl-,K+,Na+
*urin
*rtg pluca i srca
*krvna grupa
*uput za stacionarno lecenje
*overena zdravstvena knjizica
*bris nosa i zdrela-TO MI JE REKLA DA NE TREBA
koliko se ja razumem skener glave ne treba,samo RTG pluca i srca
Jaooooo tashke89 al me nasmeja,koji crni skener glave...Znas sta mi je palo na pamet,ona operise i klempave usi pa ti je mozda dala pogresan papiric,valjda njima treba taj skener,ali nama ne sigurno samo srce i pluca...Nemoj da se zeznes pa da uradis to:)
Lula,kako je nosic,postavi slicice kad mozes....
Lula mozes li da postavis slike pre i posle operacije?
evo me...orl doktor danas i sutra prima samo hitne slucajeve tako da cu tek u sredu mozda dobiti uput, mada je sestra rekla da ce biti tesko posto oni operaciju devijacije
rade i u Smederevu...
Lula,i ja bih volela da vidim tvoje slike pre-posle...Hvala unapred!
rade i u Smederevu...
Lula,i ja bih volela da vidim tvoje slike pre-posle...Hvala unapred!
Pozdrav svim "nosovcima" od jos jednog "nosovca".
Ovih dana sam skoro sve vase postove iscitala (veliki posao) i resila da se ukljucim, jer mi je neophodna operacija.
I mene zanima sta je s Lulom, narocito jer planiram kod iste doktorke da se operisem.
Lula, javi se.

Ovih dana sam skoro sve vase postove iscitala (veliki posao) i resila da se ukljucim, jer mi je neophodna operacija.
I mene zanima sta je s Lulom, narocito jer planiram kod iste doktorke da se operisem.
Lula, javi se.

Lula nas totalno kulira 
Ljudi ako uspem da se operisem kako god to ispalo okacicu iz svih uglova da sto bolje vidite... nije me bilo blam da okacim ove kakva sam sada
i to bez zastite, seckanja,zatamnjivanja ociju i sl...pa me nece biti blam ni posle operacije...

Ljudi ako uspem da se operisem kako god to ispalo okacicu iz svih uglova da sto bolje vidite... nije me bilo blam da okacim ove kakva sam sada
i to bez zastite, seckanja,zatamnjivanja ociju i sl...pa me nece biti blam ni posle operacije...
Ana985, kod koga planiras da se operises?
Zelim ti da dobijes nosic bas onakav kakav zelis.
Ja ne bih izvoljevala sa mojom surlom, da mi ne treba radi resavanje problema sa hronicnom upalom sinusa. Ali kad vec moram, volela bih bar da za svoje muke dobijem nagradu - umesto surle da dobijem nos. Mislim da je to fer.
Moj je sada odprilike kao sto ga je imala K.Mijatovic i kao M.Skoric, samo malo veci.
Zelim ti da dobijes nosic bas onakav kakav zelis.
Ja ne bih izvoljevala sa mojom surlom, da mi ne treba radi resavanje problema sa hronicnom upalom sinusa. Ali kad vec moram, volela bih bar da za svoje muke dobijem nagradu - umesto surle da dobijem nos. Mislim da je to fer.
Moj je sada odprilike kao sto ga je imala K.Mijatovic i kao M.Skoric, samo malo veci.

hahahah, pa nije jos dotle doslo, usima sam zadovoljnalula napisao:Jaooooo tashke89 al me nasmeja,koji crni skener glave...Znas sta mi je palo na pamet,ona operise i klempave usi pa ti je mozda dala pogresan papiric,valjda njima treba taj skener,ali nama ne sigurno samo srce i pluca...Nemoj da se zeznes pa da uradis to:)

pa to nije skener glave nego sinusa. da li imas nekih problema sa sinusima?
to sam ja radila 2003. i 2005. u to vreme su me mnogo mucili sinusi pa sam ih snimila(u bolnici,ne kod privatnika)...ne znam,meni to nije rekla ni napisala da treba,a mozda hoce da vidi kakvi su sinusi ako si se zalila na te probleme...pa da ti posle operacije kad se oporavis da neku terapiju i za to...tashke89 napisao:hahahah, pa nije jos dotle doslo, usima sam zadovoljnalula napisao:Jaooooo tashke89 al me nasmeja,koji crni skener glave...Znas sta mi je palo na pamet,ona operise i klempave usi pa ti je mozda dala pogresan papiric,valjda njima treba taj skener,ali nama ne sigurno samo srce i pluca...Nemoj da se zeznes pa da uradis to:)aman ljudi, dala mi je isti taj papiric, i jos mi je na Izvestaju lekara specijaliste napisala da uradim CT (valjda pise paranazalnih supljina) i uputila me u privatnu kliniku da to odradim... Ona misli da sam ja ovca za sisanje ili sta vec, zasto to nije trazila i vama?!
Pardon, ne razumem se ja u te medicinske izraze, jedva sam joj i rukopis rascitala
ma imam problema i sa tim, cak mi je rekla da zbog sinusa su mi izrazeni i podocnjaci...

a jel imas "kesice" ili su podocnjaci upali,moji su upalitashke89 napisao:Pardon, ne razumem se ja u te medicinske izraze, jedva sam joj i rukopis rascitalama imam problema i sa tim, cak mi je rekla da zbog sinusa su mi izrazeni i podocnjaci...

ANA 985 na kojoj stranici su ti slike sto siizbacila????