Operacija nosa
Re: Operacija nosa
lula, poslala sam mail tvojoj doktorki, nadam se da ce mi odgovoriti
da li si skinula masku?

Tashke89,vidi za te rezultate sa doktorkom,ne moraju da budu idealni uglavnom...Ja sam sve analize uradila par dana pred operaciju...Aleksandrija,kod mene su radjeni i vrh i grba i devijacija,dakle tri u jedan:)Ana 987,ne moras je kontaktirati mailom,mozes doci licno ovde.Doktorka uvek radi pre podne,ali bolje mail,jer onda mozete da se dogovorite za tacno vreme,u suprotnom mozes da se ispalis,jer moze negde da izadje ili da ima vise operacija u toku dana pa da cekas satima...Hairext,skidam masku prekosutra,u sredu,pa javljam prve utiske...Hvala sto se interesujete za mene...Bas sam popularna,hahaha:)))
sta si trazila da ti uradi sto se tice vrha?
Skinula sam masku,jeeeee....Hairext,trazila sam da mi suzi i malo podigne vrh i skine grbu.Prezadovoljna sam,nije sto je moj nos ali je stvarno eksta:)))Ako zelite lepe nosice,idite na Zvezdaru kod dr Milosevic Dusanke,mada i dr Branka Mihajlovic radi super,videla sam i njene radove.Eto ja vam ih toplo preporucujem jer sam videla najmanje 10 njihovih noseva ,sto na slikama,sto uzivo...
mozes li postaviti slike pre i posle?
hairext, jesi li ti operisala jednom? kod koga i sta je bilo?
Lula,bas mi je drago zbog tebe!Jel 100%da ko dobije uput,operacija je besplatna?
procitaj moje postove da se ne ponavljam po stoti putno1 pop napisao:hairext, jesi li ti operisala jednom? kod koga i sta je bilo?
Jeeeee Lula, bas mi je drago zbog tebe, a nadam se za par dana i zbog sebe
cekamo slicice

danas sam zvala kbc Zvezdara,ako imas uput koji je overen u socijalnom-to znaci da si prosla komisiju koju cine 3 clana-operacija je besplatna,a ako nemas uput OVERENana987 napisao:Lula,bas mi je drago zbog tebe!Jel 100%da ko dobije uput,operacija je besplatna?
U SOCIJALNOM operacija kosta 140.000+1500 po danu+dodatno se placaju lekovi/materijal ako se nesto iskomplikuje(mozda je za Beogradjane jeftinije jer me je pitala odakle sam,mada bi to zaista bilo smesno)...ne znam samo kako da pronadjem lekara koji ce mi prvo dati uput za zvezdaru ,a kako cu tek da ga overim u socijalnom sam Bog zna s obzirom na to da sam iz Smedereva odmah ce da im bude sumnjivo...
Ana985,zao mi je sto je takva procedura za ljude koji ne zive u Beogradu,probaj da se iscimas malo oko tog uputa u svom gradu,pa mozda ti i uspe,ne odustaj tako lako.Meni je bilo lako,sve sam zavrsila za par dana sto se toga tice,otisla sam na Zvezdaru kod doktorke na pregled,ona mi je napisala neki izvestaj sa kojim sam otisla u svoj dom zdravlja i dobila uput za 2 minuta...Sa tim uputom mi je sve bilo besplatno i operacija i dani u bolnici,jedino sam platila paticipacije neke,sve ukupno 450 dinara:) i dobila sam savrsen nosic za te pare...Pozdrav svima i hvala na podrsci.Tashke89,kad ides na operaciju?Javljaj sta se desava...
Ja sam vec 4 god. prijavljena u Beogradu,stanovnik sam Beograda,da li to znaci da cu dobiti uput?Pokusacu pa sta bude...Lula,kad mozes postavi slicice 

Blago tebi,necu odustati,samo ne znam da li je moguce da sve to nabavim najdalje do 11-12 decembra i tada se operisem,znam da treba uraditi i neke analize...za koliko si njih nabavila i da li si ih placala i od dana kad si se javila kod doktorke za koliko dana je zakazala operaciju(da li ona zakaze operaciju i da analize koje treba da odradis koje nosis kad je zakazana operacija ili prvo radis analize da vidis jel sve ok pa tek onda zakazuje operaciju)...inace posle kad krenu zavrsni racuni do marta necu ni stici da mislim o operaciji...a brine me da ne bude kasnije da se i sa uputom placa...toliko to zelim a od kada je ovoliko poskupelo totalno sam razocarana i pomalo cak depresivna zbog toga jer sam skupila 400e i tada sam cula da je cena skocila na 140.000,00, bas imam srece...lula napisao:Ana985,zao mi je sto je takva procedura za ljude koji ne zive u Beogradu,probaj da se iscimas malo oko tog uputa u svom gradu,pa mozda ti i uspe,ne odustaj tako lako.Meni je bilo lako,sve sam zavrsila za par dana sto se toga tice,otisla sam na Zvezdaru kod doktorke na pregled,ona mi je napisala neki izvestaj sa kojim sam otisla u svoj dom zdravlja i dobila uput za 2 minuta...Sa tim uputom mi je sve bilo besplatno i operacija i dani u bolnici,jedino sam platila paticipacije neke,sve ukupno 450 dinara:) i dobila sam savrsen nosic za te pare...Pozdrav svima i hvala na podrsci.Tashke89,kad ides na operaciju?Javljaj sta se desava...
da znas da mi je palo na pamet da se prijavim kod tetke koja zivi u BGu i tamo izvadim zdravstvenu knjizicu(ne znam samo da li kao preduzetnik koji ima radnju u SDu i u poreskoj upravi SD uzima uverenje o izmirenom doprinosu za zdravstveno imam pravo da je overim u BGu) to bi bilo resenje jer za osiguranike iz BGa ne treba ti uput iz opste prakse da bi se pregledala u njihovoj ambulanti- ORL Zvezdara(koliko sam shvatila iz telefonskog razgovora)ana987 napisao:Ja sam vec 4 god. prijavljena u Beogradu,stanovnik sam Beograda,da li to znaci da cu dobiti uput?Pokusacu pa sta bude...Lula,kad mozes postavi slicice
Au, stvarno peripetije oko tog uputa. Ja sam iz Mladenovca, ali mi je doktorka rekla da je operacija besplatna sa uputom, koji sam vrlo lako dobila od svoje lekarke opste prakse, nikakvu komisiju mi nije spominjala. Verovatno zato sto je Mladenovac ipak beogradska opstina... Lula, ja sam danas zavrsila sa svim mogucim lekovima, sad treba da sacekam do ponedeljka, tad opet vadim krv i bris, pa se nadam da ce konacno sve biti u redu, da mogu KONACNO da zakazem operaciju sledece nedelje
ponavljam, jedva cekamO tvoje slicice