Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.
lula napisao:Nisam jos.Maska se skida 8 dana nakon operacije.Tek u sredu mi je skidaju.Nestrpljiva sam,a nos me svrbi ispod ove maske,dodje mi da je celu razbucam:))))Ako nekoga nesto zanima,neka pita slobodno posto se ionako dosadjujem po ceo dan...
i ja sam nestrpljiv da cujem rezultate:) siguran sam da je ispod te maske jedan fino oblikovan nosic:)
e to je najgore..lezati u bolnici dugo....po meni je to najtezi deo
Zdravo Lula!
Pošto si se operisala na Zvezdari gde i ja planiram, nadam se da ćeš mi ti odgovoriti, jer me drugi ignorišu. Da li si kod dr Milošević otišla po preporuci i da li si čula nešto o dr B. Mihajlović?
Verujem da su obe veliki stručnjaci ali koja više pažnje poklanja estetskom izgledu vrha nosa, jer kod mene baš ima posla - nije u pitanju samo grbica.
Pozzzzzzzz. svima! Ja sam jedan od onih razocaranih poskupljenjem operacije na VMA. Bio sam kod dr. bjelica na pregledu, indikovana mi je septorinoplastika. Cvrsto sam odlucio da operisem nos ali eto digose cenu pa nista od toga dok se ne nadju sredstva.
Evo me narode...Mrzelo me da vam pisem,jer nisam imala sta pametno da vam kazem,oporavak dobro protice...Brave Heart,hvala na podrsci i ja se nadam da ce sve ispasti ok,skidam masku za tri dana.Mrkelaa,iskreno da ti kazem nisam cula za tu doktorku ali evo preporucujem ti ovu moju dr Milosevic.Aleksandrija,pored moje doktorke,cula sam sve najbolje i za dr Branku Mihajlovic.Ja sam poslala mail,dogovorila sa doktorkom pregled,zakazala operaciju i to je to.Inace upravu si sto se brines za vrh nosa,potpuno te razumem.Grbu svi oni znaju da skinu,to je najmanji problem,ali za vrh treba biti strucan.To sam bas naglasavala doktorki pre operacije,mada ona mi je pokazivala svoje radove "pre i posle",gomilu slika i svi ti nosevi su lepo odradjeni...Ja sam u startu eliminisala Vma,jer ljudi operisani tamo se masovno zale na vrh nosa,za Zvecansku nisam dobila preporuke,u Zemunskoj ne rade estetiku,u Dragise Misovica mi je operisana drugarica i nije zadovoljna,o privatnicima nisam zelela ni da razmisljam(to je moj stav,neka mi ljudi ne zamere).I ostade zvezdara i doktorka koja zaista lepo i predano radi svoj posao.Ja sam u bolnici vec 5 dana i svaki dan nekom skinu masku,ja odmah trcim da vidim i svi su izasli sa super nosem.Ja cu u sredu,pa vam javljam utiske,mada sam ja bila toliko radoznala da sam zamolila doktorku da mi slika nos kad zavrsi operaciju a pre nego sto mi stravi masku i ona je to i uradila.Na toj slici nos izgleda ekstra,ali cekam sredu da bih mogla nesto vise da vam kazem..."no 1 pop" evo i tebi da odgovorim za cenu...Jos uvek je besplatno na Zvezdari,ali kruze price po bolnici da ce biti 1400 evra operacija,ne zna se od kad,ali bice sigurno,bez obzira na uput.Pitajte slobodno ako vas jos nesto zanima.Pozdrav...
lula napisao:Evo me narode...Mrzelo me da vam pisem,jer nisam imala sta pametno da vam kazem,oporavak dobro protice...Brave Heart,hvala na podrsci i ja se nadam da ce sve ispasti ok,skidam masku za tri dana.Mrkelaa,iskreno da ti kazem nisam cula za tu doktorku ali evo preporucujem ti ovu moju dr Milosevic.Aleksandrija,pored moje doktorke,cula sam sve najbolje i za dr Branku Mihajlovic.Ja sam poslala mail,dogovorila sa doktorkom pregled,zakazala operaciju i to je to.Inace upravu si sto se brines za vrh nosa,potpuno te razumem.Grbu svi oni znaju da skinu,to je najmanji problem,ali za vrh treba biti strucan.To sam bas naglasavala doktorki pre operacije,mada ona mi je pokazivala svoje radove "pre i posle",gomilu slika i svi ti nosevi su lepo odradjeni...Ja sam u startu eliminisala Vma,jer ljudi operisani tamo se masovno zale na vrh nosa,za Zvecansku nisam dobila preporuke,u Zemunskoj ne rade estetiku,u Dragise Misovica mi je operisana drugarica i nije zadovoljna,o privatnicima nisam zelela ni da razmisljam(to je moj stav,neka mi ljudi ne zamere).I ostade zvezdara i doktorka koja zaista lepo i predano radi svoj posao.Ja sam u bolnici vec 5 dana i svaki dan nekom skinu masku,ja odmah trcim da vidim i svi su izasli sa super nosem.Ja cu u sredu,pa vam javljam utiske,mada sam ja bila toliko radoznala da sam zamolila doktorku da mi slika nos kad zavrsi operaciju a pre nego sto mi stravi masku i ona je to i uradila.Na toj slici nos izgleda ekstra,ali cekam sredu da bih mogla nesto vise da vam kazem..."no 1 pop" evo i tebi da odgovorim za cenu...Jos uvek je besplatno na Zvezdari,ali kruze price po bolnici da ce biti 1400 evra operacija,ne zna se od kad,ali bice sigurno,bez obzira na uput.Pitajte slobodno ako vas jos nesto zanima.Pozdrav...
A reci mi, jel si uradila sve one analize iz predoperativne pripreme? Posto sam ja radila bris grla, i nadjene su mi stafilokoke i kandida u grlu, pa moram valjda prvo to da izlecim, a i krvna slika mi je malo losija, fali mi holesterola i gvozdja
Lula,kako je danas?
Ja sam nova na forumu,vec dugo razmisljam o operaciji,gde da uradim,i mislim da si mi pomogla u odabiru ,ja imam devijaciju,tako da se nadam da cu lako doci do uputa!Jel moram doktorku da kontaktiram prvo mailom?