Operacija nosa
Zanima me da li se doktori pridrzavaju tome da nece uraditi korekciju nosa osobe do punoljetstva?Posto imam 17 godina i voljela bih sad na raspustu da to uradim.Cula sam da ima razlika u tome kod muskaraca i kod zena,kao zene(djevojke) se ranije razviju pa im je moguca korekcija nosa ranije.Ja nemam devijaciju,nos mi je samo kritican iz profila...imam kao onaj greben,ne razumijem se u to:).Ja bih uradila samo ono "turpijanje" kako ga zovu:).To je vjerovatno malo manji zahvat od "lomljenja".Zainteresovana sam najvise za VMA cula sam da tamo dobro rade i da su cijene solidne.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jun 30, 2008 3:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
pomozite mi u odabiru
cao ljudi,molim vas da mi pomognete,jer kao i svi ljudi ovde hocu koliko toliko lijep nos!
Ja sam do sada imala vec jednu operaciju noca u mom gradu Brcko. inace operisala sam devijaciju nosa ,ali prilikom tog hirurskog zahvata cika doca mi je slomio hrskavicu hmm
,tako da moj nos sada ide nakrivo
bla,bla ima tu jos svega,pa bih se najradije opredijelila u Bg jer vjerujem da su tamo ljudi strucniji i odgovorniji,pa vas molim da mi pomognete u odabiru i podrzite me,jer svi dobro znate da je nos na licu najuocljiviji! javite mi se svi molim vas koji imate prob. sa tim i koji ste vec operisani u Bg! 

budi sebi uvijek na prvom mjestu
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jun 30, 2008 3:59 pm
nesrecni slucaj-baksuz :D

budi sebi uvijek na prvom mjestu
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Maj 16, 2008 10:34 pm
- Kontakt:
hej cao nije me bilo...a naravno jos uvek noje prosao peti avgust...ja stvarno ne mogu da vam opise ovaj osecej,tako sam uplasena,ne od operacije i bola prezivecu to,vec od toga kako ce mi ispasti....neko me je pitao kakav je dr Grubor///po meni e extra,ume da saslusa,fin je i pazljiv rekla bih da je dobra osoba..verujem da je dobar hirurg ali ne mogu da ocekujem cuda i savrsenstvo,ali samo da mi ne ispadne nesto bzv...
uhhh
tek trebam da uradim one analize,javicu vam
uhhh
tek trebam da uradim one analize,javicu vam
saska
sarrra ajde molim te, reci kako ti je prosla operacija i da li si zadovoljna rezultatom, posto bih i ja zelela da se operisem u Zemunskoj bolnici, najvrv kod dr. Andreja, posto vidim da ga svi hvale, ali jos cu se raspitati...
procitala sam sve poruke i stvarno ste me dosta informisali, hvala vam..
procitala sam sve poruke i stvarno ste me dosta informisali, hvala vam..
The world is mine...
-
- Novi član
- Kontakt:
cao...operiala sam se..iiiiiiii....ne znam......imam toliko ogromne otoke da mi se cini da ce mi nos ostati takav...verujem da ce otoci pasti ali nisam sigurna da mi je nos onakav kakav sam zelela..nekako mi ne deluje izmenjeno samo malo krace i odvratno sire zbog otoka
zelela bih samo ovo da vam kazem
ja ne znam kako ce mi biti kroz mesec dana i hocu li biti zadovoljna ali sve sam procitala,raspitala se potrudila da izaberem pravog doktora i objasnim mu sve
doktor je zaista ok. mislim da sam mu objasnil sta sam zelela ali ispustila sam jedan jako bitan detalj..odnela sam slike ,ali slike na kojima nisam crtala ,prepravljala oblik sa doktorom,nekako su me odmah poslali u salu dok sam se okrenula uspavali su me..
OBAVEZNO BUKVALNO NACRTAJTE STA ZELITE,koliko god on razumeo zelju nije vidovit..
eto..
a sto se operacije tice sve je isto kao i kod svih...
sada sam malo depresivna..
zelela bih samo ovo da vam kazem
ja ne znam kako ce mi biti kroz mesec dana i hocu li biti zadovoljna ali sve sam procitala,raspitala se potrudila da izaberem pravog doktora i objasnim mu sve
doktor je zaista ok. mislim da sam mu objasnil sta sam zelela ali ispustila sam jedan jako bitan detalj..odnela sam slike ,ali slike na kojima nisam crtala ,prepravljala oblik sa doktorom,nekako su me odmah poslali u salu dok sam se okrenula uspavali su me..
OBAVEZNO BUKVALNO NACRTAJTE STA ZELITE,koliko god on razumeo zelju nije vidovit..
eto..
a sto se operacije tice sve je isto kao i kod svih...
sada sam malo depresivna..
saska
-
- Novi član
- Kontakt:
a neeee.nemoj da se nerviras...evo vec je bolje...fino izgleda manji su otoci i bice jos manji samo nisam lepo objesnila sta zelim..
vise sam sebe lagala jako mala promena a ispalo je da zelim mali prcasti nosic...cak i uvelicaj svoju zelju i ne brini bice sve u redu...
cekacu mesec _dva da vidim tezultat ako mi se ne bude svidjao kroz godinu mozda dve uradim ponovo a mozda i sve bude ok.
ko zna
i da malao sam ga cackala,stiskala a nista mi nisuu rekli...to nikako nesmes da radis...
srecno ne brini
cmoook
vise sam sebe lagala jako mala promena a ispalo je da zelim mali prcasti nosic...cak i uvelicaj svoju zelju i ne brini bice sve u redu...
cekacu mesec _dva da vidim tezultat ako mi se ne bude svidjao kroz godinu mozda dve uradim ponovo a mozda i sve bude ok.
ko zna
i da malao sam ga cackala,stiskala a nista mi nisuu rekli...to nikako nesmes da radis...
srecno ne brini
cmoook
saska
Ćao ljudi...
Ja sam nova, pomno sam pročitala komentare i odlučila da vam se pridružim,jer imam par iskustava da razmenim sa vama !
Naime,
Imam veliki problem sa nosem, lomljen 3x.... bivša sportistkinja!
'97 godine, pri prvom lomu sam,posle 7 dana, imala tzv.repoziciju nosa koja je bila izvršena NA ŽIVO
gde je nos ostao još u gorem stanju od postojećeg.
Onda možete zamisliti moju TRAUMU oko nosa... sigurna sam da je to najveći bol koji ću osetiti u životu... i koliko mi treba hrabrosti da odem nekom lekaru!!!
Na preporuku prijateljice sam posetila jednu privatnu kliniku u bg-u,koju ne bih da imenujem, gde me je tek sad stigao šok od CENE koja je 2900e
!!! Gde mi je dotični dr pomenuo popust... SPECIJALNO ZA MENE ... kako to uvek ide, tako da će konačna cifra biti 2050e
!!!
Ustanovio je sledeću dijagnozu : Khyphoscoliosis nassi traumam. Deviatio septi nassi. Conhae hypertrophicans alerg.
Znači pominjana je estetska korekcija sa osteotomiom.korekcijom devijacije septuma i resekcijom konhi.
Ne razumem se zaista u ove dijagnoze ,ali...
Vidim, hvalite dotičnog dr Grubora,pa ću pokušati da odem kod njega na konsultaciju da vidim šta će me posavetovati.
Ako neko želi...neka mi pritekne u pomoć, jer sam u velikoj nedoumici šta da radim!!! Možete ovde ili na PP.
Zaista vam hvala i oprostite što sam bila možda opširnija, ali trauma je velika....
Pozz
Ja sam nova, pomno sam pročitala komentare i odlučila da vam se pridružim,jer imam par iskustava da razmenim sa vama !
Naime,
Imam veliki problem sa nosem, lomljen 3x.... bivša sportistkinja!
'97 godine, pri prvom lomu sam,posle 7 dana, imala tzv.repoziciju nosa koja je bila izvršena NA ŽIVO

Onda možete zamisliti moju TRAUMU oko nosa... sigurna sam da je to najveći bol koji ću osetiti u životu... i koliko mi treba hrabrosti da odem nekom lekaru!!!
Na preporuku prijateljice sam posetila jednu privatnu kliniku u bg-u,koju ne bih da imenujem, gde me je tek sad stigao šok od CENE koja je 2900e

Ustanovio je sledeću dijagnozu : Khyphoscoliosis nassi traumam. Deviatio septi nassi. Conhae hypertrophicans alerg.
Znači pominjana je estetska korekcija sa osteotomiom.korekcijom devijacije septuma i resekcijom konhi.
Ne razumem se zaista u ove dijagnoze ,ali...
Vidim, hvalite dotičnog dr Grubora,pa ću pokušati da odem kod njega na konsultaciju da vidim šta će me posavetovati.
Ako neko želi...neka mi pritekne u pomoć, jer sam u velikoj nedoumici šta da radim!!! Možete ovde ili na PP.
Zaista vam hvala i oprostite što sam bila možda opširnija, ali trauma je velika....
Pozz