Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Jasminaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 18, 2008 1:34 pm

Post od Jasminaa »

Cao!! Super je ovaj forum! Hocu da opersem nos, imam devijaciju... Da li je neko cuo za dr Čanji-a (u Ns)?
El_Comandante
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 31, 2008 1:55 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od El_Comandante »

Mene zanima koliko kesha kosta operacija???
El_Comandante
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 31, 2008 1:55 am

Post od El_Comandante »

Zanima me bas cena,nije komplikovana operacija,nos mi je malo spusten,ili ne znam kako da nazovem to,nesto poput rogera federera (teniser)...
Alias
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 27, 2008 10:13 pm

cena estetske operacije nosa?

Post od Alias »

Da li je neko upoznat kako se krecu cene estetskih operacija nosa na drzavnim klinikama? Ako jeste, molila biha da me informise o cenama ovde ili na pm. Hvala unapred. :-)
t_i_n_a
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 12, 2007 12:50 am

Pozdrav!

Post od t_i_n_a »

Za sve one koji zele da operisu nos... http://www.youtube.com/watch?v=fCrNXzU1frQ
micili
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 19, 2007 12:03 am

Post od micili »

jaoj pogledala sam.... :o
nekad uhvati me bas da falis mi i jastuk otimas...
natasaA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 06, 2008 3:09 pm
Kontakt:

Post od natasaA »

Ja razmisljam o operaciji nosa. Procitala sam skoro sve... Ja sam se raspitivala na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju na Stomatoloskom faultetu. Da li je neko tamo radio operaciju? Mozete mi pisati i na e-mailu. Hvala unapred[/b]
peiskan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 10, 2008 11:16 am

vma operacija nosa

Post od peiskan »

Ja imam zakazano operaciju nosa 9. aprila na VMA kod doktora Bozidara Jakovljevica, devijacija + estetska i cena je 38000 dinara.
Koliko sam se raspitivala o svemu mislim da je na VMA najpouzdanije i najpovoljnije. Imaju najbolju opremu i najstrucniji kadar. Ako nesto, ne daj boze krene po zlu ipak je tamo ceo tim doktora, zato ja nikad ne bih smela da uradim operciju na privatnoj klinici.
peiskan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 10, 2008 11:16 am

operacija nosa na vma

Post od peiskan »

Ja imama zakazano operaciju nosa na VMA 9.aprila kod doktora Bozidara Jakovljevica operacija devijacije + estetska. Cena je 38000 dinara.Koliko sam se raspitivala i citala o tome mislim da je VMA najbolji izbor jer imaju i najbolju opremu i najstrucniji kadar. I ako nesto ne daj boze krene po zlu tu je oko tebe ceo tim strucnjaka. Zato nikad ne bih reskirala sa privatnom klinikom. Ionako se i na VMA sve placa i prema tebi se ophode isto kao da si na privatnoj klinici.
Jasminaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 18, 2008 1:34 pm

Post od Jasminaa »

Imam zakazanu operaciju kod dr Čanji-a u Ns. Bilo kod koga da se raspitujem, kazu da je on najbolji u okolini, jedino na ovom forumu jos nisam cula za njega...nije mi jasno. Pricala sam sa njim, zadovoljna sam.
mala87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 22, 2008 3:17 pm

Post od mala87 »

imam sirok nos i malcice grbav (grba se vise oseti pod prstom nego sto se vidi)!zanima me kako sve pocinje.operisala bih se na VMA pa kako da dodjem do lekara,da li se konsultacije placaju,koliko unapred treba da zakazem...kada sam citala ove postove isprepadala sam se,ali resila sam i to je to!
jedini problem mi predstavlja sto bi operacija i oporavak trebali da mi se zavrse do pocetka juna.
please help!
Milann
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 11, 2007 1:01 am

Post od Milann »

Super si prosla sa 38000
Cuo sam da je inace (na VMA) oko 100.000 iliti 1000+ evrica
tami
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 30, 2006 3:51 pm

Post od tami »

Cao svima.

Ovaj forum mi je dosta pomogao i ohrabrio me da uradim operaciju, i nekako mi se cinilo kao pravo resenje VMA, pogotovu sto je neko spomenuo da je na ORL odeljenju cena oko 500e. Ja sam tako jednom pozvao i zakazao pregled kod doktora Bijelica, on mi je rekao da treba da radim septorinoplastiku i da je cena do 40000din, ali zavisi sta se radi i koliko se ostaje u bolnici jer se svaki dan dodatno placa. Nakon nekoliko dana sam pozvao broj koji mi je dao na odeljenju, i zakazao operaciju(dobio sam termin za mesec i vise kasnije). Primljen sam na odeljenje 19.03.2008 a operisan sam 20.03. posto je operacija dobro prosla pusten sam na kucno lecenje prekjuce, i sada odmaram kod kuce, pijem antibiotike i lek protiv oticanja i to je to. U sledeci petak idem da skinem tampone i masku. Ne boli nista, malo sam otecen i imam modrice. Jedino je malo nezgodno sto disem na usta i onda ne mogu lepo da zvacem i suse mi se usta i po malo me boli grlo. Necu nista unapred govoriti da li sam zadovoljan ili ne jer jos ne znam ni sta mi je uradio, medjutim imam poverenja u doktora, kazu da je veliki strucnjak, on je nacelnik ORL na VMA. Javicu se kada skinem masku i tampone.

A ta cena od 1000e na VMA se mozda odnosi ako ides na odeljenje plasticne hirurgije, ovo gde sam ja bio je ORL odeljenje.

Toliko za sada,
PozZ ;)
Milan1982
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 11:02 am

Post od Milan1982 »

Moram li biti drzavljanin Srbije da bih se operisao na VMA ili u zemunskoj bolnici? Ja sam bio ali vise nisam.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

na VMA para vrti gde burgija nece!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori