Operacija nosa
Ovako,onaj broj što je ostavila sarra je broj doktorske sobe na koji se niko nikad ne javlja ..
Preko 988 sam dobila centralu bolnice , broj je 377 2 651 i potražite da vas prebace na ORL odeljenje ..i najvažnije je da se pregled zakazuje LIČNO...od 7 do 19h , tako da znate.
Meni su bar tako rekli i ja se ovih dana spremam da odem i zakažem pregled kod doktora, kad to obavim,javljam vam se da saberemo utiske .
Pozdrav!
Preko 988 sam dobila centralu bolnice , broj je 377 2 651 i potražite da vas prebace na ORL odeljenje ..i najvažnije je da se pregled zakazuje LIČNO...od 7 do 19h , tako da znate.
Meni su bar tako rekli i ja se ovih dana spremam da odem i zakažem pregled kod doktora, kad to obavim,javljam vam se da saberemo utiske .
Pozdrav!
Proslog utorka sam posetila dr Grubora. Trazio je dodatne analize, sto sam i odradila i 26. treba ponovo da odem.
Prvi put sam telefonski zakazala pregled iako inace insistiraju da zakazes licno (iz NS sam). Oni kojii imaju zakazano medju prvima budu na redu. Pre njih prolaze jedino oni koji dolaze na pregled za estetsku operaciju i to napomenu, bez obzira na to da li imaju uput ili ne.
Prvi put sam telefonski zakazala pregled iako inace insistiraju da zakazes licno (iz NS sam). Oni kojii imaju zakazano medju prvima budu na redu. Pre njih prolaze jedino oni koji dolaze na pregled za estetsku operaciju i to napomenu, bez obzira na to da li imaju uput ili ne.
Pozdrav svima! Procitao sam sve prethodne strane i odlucio sam se za prgled u zemunskoj bolnici ili na vma. Vidim da najveci broj ljudi ima problem sa krivim nosem kada se gleda iz profila, dok je kod mene slucaj takav da mi nos nije simetrican tako da vise ide na levu stranu lica..Tako da na slikama, zavisno sa koje se starne slikam, izgleda kao da na slikama nije isti covek. Interesuje me da li neko ima slican problem ili je radio takvu operaciju, kakva iskustva ima sa oporavkom, konacnim rezultatom...
Pozdrav svima! Procitao sam sve prethodne strane i odlucio sam se za prgled u zemunskoj bolnici ili na vma. Vidim da najveci broj ljudi ima problem sa krivim nosem kada se gleda iz profila, dok je kod mene slucaj takav da mi nos nije simetrican tako da vise ide na levu stranu lica..Tako da na slikama, zavisno sa koje se starne slikam, izgleda kao da na slikama nije isti covek. Interesuje me da li neko ima slican problem ili je radio takvu operaciju, kakva iskustva ima sa oporavkom, konacnim rezultatom...
ja se izvinjavam posto cu u najavi bas da ugusim...zakazana mi je operacija sad za utorak u kbc-u zvezdara kod dr.Mihajlovic Kokic...uhvatila me je strasna frka,pa ako bi neko mogao malo bolje da me informise
najvise bih volela da cujem nesto o anesteziji,posto cu raditi sa opstom,jer me to uglavnom najvise brine..inace imala sam bronhijalnu astmu pre 2 godine,a cula sam da postoji neki rizik za pacijente koji imaju problema sa plucima,a i za pusace..znam da ce se sve to videti na analizama,ali citala sam sta ste pisali i cini mi se da bi mogli da me malo smirite
I zanima me da li je taj bol prvog dana izdrzljiv posto nikada nisam isla na operaciju bilo koje vrste...nadam se da nisam mnogo ugusila

Ovako... juče sam posetila dr.Grubora! Kao što neko pre mene reče,jako simpatičan, prijatan i čovek koji hoće da sasluša.
Prvenstveno sam mu navela zdravstvene razloge a estetiku nisam ni pominjala, o tome ću ako dođe do operacije. ustanovio je frakturu i devijaciju nosnih šupljina. Mesec dana moram koristiti Nasonex spray , radi boljeg disanja + da mu donesem sve potrebne razultate tipa snimak sinusa, alergotestove ...pa se viđamo za jedno mesec dana, da vidimo stvarno stanje stvari i dogovaramo se o operaciji.
Do tada pozdrav
Prvenstveno sam mu navela zdravstvene razloge a estetiku nisam ni pominjala, o tome ću ako dođe do operacije. ustanovio je frakturu i devijaciju nosnih šupljina. Mesec dana moram koristiti Nasonex spray , radi boljeg disanja + da mu donesem sve potrebne razultate tipa snimak sinusa, alergotestove ...pa se viđamo za jedno mesec dana, da vidimo stvarno stanje stvari i dogovaramo se o operaciji.
Do tada pozdrav

Cao, drustvo, nije me dugo bilo ovde na forumu, drago mi je sto je dosta vas islo kod dr. Grubora u Zemunsku bolnicu i sto ste zadovoljni posto sam cinimi se prva na ovom forumu otisla kod njega. Vec sam pisala o svom iskustvu tokom maja 2007g. kad me dr. Grubor i operisao. U pocetku sam bila zadovoljna jer sam mislila da ce ni nos koji je operacijom ostao vise podignut,spasti .Kako se to nije desilo ni 2 meseca posle operacije, otisla sam sva ocajna kod njega, kad je video moje raspolozenje on je bio jos tuzniji i iako je smatrao da treba jos sacekati, ipak mi je zakazao novu operaciju za avgust 2007g. Ipak na nagovor nekih prijatelja lekara da ne zurim i zbog licnih obaveza, otkazala sam operaciju za prolece 2008g, medjutim taj podignut deo nosa je skroz spao i dobio lep oblik. Eto tek posle godinu dana od operacije sam dobila bas lep nos i kad uporedim slike od 2 meseca posle operacije i sad, razlika je ogromna. Veeeliki savet, tek posle 1 god. od operacije nos poprima definitivni oblik, jeste da traje ali se isplati sacekati, tek se tad vidi da li je operacija mozda bila manje uspesna i mogu se otkloniti greske koje su definitivne. Veliki pozdrav