Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Papaki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 26, 2008 11:49 am

Re: dobar doktor

Post od Papaki »

sobotns napisao:Postoji jedan od boljih doktora u zemlji i zove se Dr Vukoje Novak koji je nadaleko poznat i van nase zemlje.Radiu Novom Sadu
Govoreci o cuvenom doktoru i problemima hrkanja nadam se da cete u prilici da mi omogucite neke konkretnije podatke o Dr.Vukoje Novak-u kao npr,broj telefona,naziv i broj telefona ordinacije kako bih bila u mogucnosti stupiti u kontact i zatraziti neke dodatne informacije.
Unapred zahvalna/Ana
marijastarter
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 30, 2008 4:52 pm

UPRAVO OPERISANA

Post od marijastarter »

ako neko ima nesto da pita vezano za devijaciju i korekciju nosa, neka mi posalje na pp

ljudi, nista ne boli i nije strasno.....
Korisnikov avatar
severus
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 7:47 pm

Post od severus »

tamaraft napisao:na VMA para vrti gde burgija nece!
Ne nego ce da rade za sisarke :evil: :o 8) :lol: :roll: :wink: !!!!
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

ne vuci me za jezik.... :o
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Denny
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 12, 2008 2:56 pm

Post od Denny »

moze li iko postaviti slike kako to izgleda, recimo dan nakon , 3 i 7 dana nakon operacije... I da, nisam stigao procitati svih 18 stranica, ali ima li iko nezadovoljan ?
marijastarter
Novi član
Novi član

Re: UPRAVO OPERISANA

Post od marijastarter »

marijastarter napisao:ako neko ima nesto da pita vezano za devijaciju i korekciju nosa, neka mi posalje na pp

ljudi, nista ne boli i nije strasno.....
prezadovoljna sam i svakom bih preporucila doktorku BRANKU MIHAILOVIC-KOKIC u gradskoj bolnici na Zvezdari
Ana27
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 13, 2007 2:55 pm

Post od Ana27 »

A i ti si bila kod nje? Najbolja je zar ne? :D
marijastarter
Novi član
Novi član

UPRAVO OPERISANA

Post od marijastarter »

daaaaa, ja sam juce skinula masku i prezadovoljna sam, kako izgledom, tako i disanjem :lol:

doktorka je stvarno vrh :D
estya
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 29, 2007 1:46 pm

Post od estya »

marijastarter koliko si platila operaciju? i da shta to znachi operacija devijacije + korekcija? mislim jel ta korekcija = sredice mi nos kako ja zelim ili....?
marijastarter
Novi član
Novi član

CENA

Post od marijastarter »

U GRADSKOJ BOLNICI NA ZVEZDARI OPERACIJA NOSA (KOREKCIJA-PLASTIKA) KOSTA 20 000 DINARA, DEVIJACIJA JE BESPLATNA...
sarrra
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 16, 2008 10:34 pm
Kontakt:

Post od sarrra »

cao svima...procitala sam skoro sve sto ste pisali i stvarno je super to mi je pomoglo da se odlucim zsa operaciju nosa u drzavnoj bolnici...kojoj?to bas i nisam sigurna...neko se pozalio na doktora Grubora a ja sam razmisljala da mi on radi operaciju...molim vas ako neko zna nesto o A.Gruboru ili dr. Bjelicu neka mi pise licno na mail [email protected]
bas sam postala opterecena molim vas neka mi se javi neko ko je imao iskustva sa njima a moze i sa nekim drugim doktorom na drzavnoj klinici
saska
mustang84
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 23, 2008 11:45 am

Post od mustang84 »

gde se pravi rez prilikom operacije devijacije septuma nosa?
sarrra
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od sarrra »

evo mene sa konacnom odlukom...imam zakazanu operaju 5avgusta u Zemunskoj bolnivi kod dr Andreja Grubora...cini se kao jako prijatna osoba verujem da je dobar hirurg ali ono sto me je jako zabrinulo je to sto je pomenuo da ponekad organizam ume da odreaguje kako ne treba tj da se posle operacije pojavi grbica ..recimo ako organizam tako reaguje na povrede...ne bih da lupam ne znam ni sama o cemu se tacno radi ali jekosam zabtinuta sta posle akko mi se nos upropasti...molim vas ko ima iskustva vezana za Andreja Grubora da mi se javo..moze ovde moze na mail [email protected] jako mi je bitno :roll:
saska
Julliet
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 21, 2008 2:44 am

Post od Julliet »

I need help...Da li u Zemunu rade samo estetsku operaciju nosa i kako ide zakazivenje pregleda i sl.?I koje su cene (Zemun,VMA)
Procitala sam sve poruke,ali zanima me kako ti ide bez uputa na drzavnim klinikama jer nemam bas poverenja u privatne....
sarrra
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od sarrra »

011 377 2 660 zovo...zovi...zovi...dok se neko ne javi,moras licno da se cujes sa dr Andejem Gruborom on ce ti reci kada da dodjes...odes potrazis ga i bez uputqa ti je sve oko 500eura..ja imam zakazano za 5 avgust i max sam uplasena..uradi ovo i to je to
saska
Odgovori