Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.
sobotns napisao:Postoji jedan od boljih doktora u zemlji i zove se Dr Vukoje Novak koji je nadaleko poznat i van nase zemlje.Radiu Novom Sadu
Govoreci o cuvenom doktoru i problemima hrkanja nadam se da cete u prilici da mi omogucite neke konkretnije podatke o Dr.Vukoje Novak-u kao npr,broj telefona,naziv i broj telefona ordinacije kako bih bila u mogucnosti stupiti u kontact i zatraziti neke dodatne informacije.
Unapred zahvalna/Ana
moze li iko postaviti slike kako to izgleda, recimo dan nakon , 3 i 7 dana nakon operacije... I da, nisam stigao procitati svih 18 stranica, ali ima li iko nezadovoljan ?
marijastarter koliko si platila operaciju? i da shta to znachi operacija devijacije + korekcija? mislim jel ta korekcija = sredice mi nos kako ja zelim ili....?
cao svima...procitala sam skoro sve sto ste pisali i stvarno je super to mi je pomoglo da se odlucim zsa operaciju nosa u drzavnoj bolnici...kojoj?to bas i nisam sigurna...neko se pozalio na doktora Grubora a ja sam razmisljala da mi on radi operaciju...molim vas ako neko zna nesto o A.Gruboru ili dr. Bjelicu neka mi pise licno na mail [email protected]
bas sam postala opterecena molim vas neka mi se javi neko ko je imao iskustva sa njima a moze i sa nekim drugim doktorom na drzavnoj klinici
evo mene sa konacnom odlukom...imam zakazanu operaju 5avgusta u Zemunskoj bolnivi kod dr Andreja Grubora...cini se kao jako prijatna osoba verujem da je dobar hirurg ali ono sto me je jako zabrinulo je to sto je pomenuo da ponekad organizam ume da odreaguje kako ne treba tj da se posle operacije pojavi grbica ..recimo ako organizam tako reaguje na povrede...ne bih da lupam ne znam ni sama o cemu se tacno radi ali jekosam zabtinuta sta posle akko mi se nos upropasti...molim vas ko ima iskustva vezana za Andreja Grubora da mi se javo..moze ovde moze na mail [email protected] jako mi je bitno
I need help...Da li u Zemunu rade samo estetsku operaciju nosa i kako ide zakazivenje pregleda i sl.?I koje su cene (Zemun,VMA)
Procitala sam sve poruke,ali zanima me kako ti ide bez uputa na drzavnim klinikama jer nemam bas poverenja u privatne....
011 377 2 660 zovo...zovi...zovi...dok se neko ne javi,moras licno da se cujes sa dr Andejem Gruborom on ce ti reci kada da dodjes...odes potrazis ga i bez uputqa ti je sve oko 500eura..ja imam zakazano za 5 avgust i max sam uplasena..uradi ovo i to je to