Operacija nosa
-
ikac
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Okt 31, 2007 12:09 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nista od VMA,Dr Bjelic je ORL hirurg,a ja radim operaciju estetski,plasticna operacija nosa na VMA je mnooogo skuplja...Probacu sa Zemunskom kliikom ako tamo ima plasticnih hirurga,a ako ni to ne uspe ne znam gde bi drugde mogla...Problem je sto nemam 1000e da dam za operaciju,a tolike su cene na privatnim klinikama,a na drzavnim je potreban uput.

-
Jelenakidy
- Novi član

- Pridružio se: Čet Nov 15, 2007 10:50 pm
Olla svima... Imam operaciju nosa, radim devijaciju i estetiku.... VMA je u pitanju.. Pregledao me je doktor Bjelic, on ce i zvesti operaciju uz asistiranje estetskog hirurga... Prilikom pregleda mi je rekao ovako - ako mi on bude radio operaciju uz asistiranje estetskog hirurga kosta oko 40.000 din, a ako mi bude radio estetski hirurg a on (Bjelic) bude asistirao kosta oko 150.000 din. U svakom slucaju rezultat ce biti isti... Sta mislite sta sam izabrala?
Vidim da je tu neko od vas imao nedoumice oko toga, pa rekoh hajd da ih razresim.
Meni je operacija, odnosno prijem na VMA zakazan za ponedeljak 15.09., a operacija ce biti najkasnije u sredu... Rekli su mi da cu se oporaviti da na vreme krenem na fax, ali i da ne bude tako, nije meni problem da prosetam i moje otoke, naravno ako ne budu veliki. Optimista sam! Videla sam ovde dosta pozitivnih tekstova, tako da se malo manje bojim. Frka mi je samo za ono posle anestezije, ali dobro, proci ce i to. Javicu sve utiske. Drzite mi palceve
Meni je operacija, odnosno prijem na VMA zakazan za ponedeljak 15.09., a operacija ce biti najkasnije u sredu... Rekli su mi da cu se oporaviti da na vreme krenem na fax, ali i da ne bude tako, nije meni problem da prosetam i moje otoke, naravno ako ne budu veliki. Optimista sam! Videla sam ovde dosta pozitivnih tekstova, tako da se malo manje bojim. Frka mi je samo za ono posle anestezije, ali dobro, proci ce i to. Javicu sve utiske. Drzite mi palceve
-
ikac
- Stalni član

Ja nikada nista nisam operisala,ali sam i ja optimista i nadam se da cu biti zadovoljna!
Dr Bjelic je veoma dobar doktor,barem sam ja tako upucena.Ja sam htela da idem kod njega,medjutim,on je ORL doktor a na VMA postoji poseban odeljak za plasicnu hirurgiju ako ides cisto estetski ,sto je kod mene slucaj.Koliko znam,on je i nacelnik tamo,i ljudi su zadovoljni njim...
Dr Bjelic je veoma dobar doktor,barem sam ja tako upucena.Ja sam htela da idem kod njega,medjutim,on je ORL doktor a na VMA postoji poseban odeljak za plasicnu hirurgiju ako ides cisto estetski ,sto je kod mene slucaj.Koliko znam,on je i nacelnik tamo,i ljudi su zadovoljni njim...
-
Jelenakidy
- Novi član

- Pridružio se: Čet Nov 15, 2007 10:50 pm
-
ikac
- Stalni član

Posto sam ja iz Panceva,ja cu raditi analize kod svog doktora,analize ne smeju biti starije od 15 dana...Naravno,te analize mogu da se rade i kod njih,valjda dan pred operaciju,ali meni su dali ovako jer idem bez uputa i onda bih lezala dan vise u klinici sto bi bilo samim tim i skuplje...Sve zavisi kako se ti dogovoris sa njim!
I mene interesuje koliko se lezi u bolnici posle operacije,i da li mnogo smetaju ti tamponi u nosu?
I mene interesuje koliko se lezi u bolnici posle operacije,i da li mnogo smetaju ti tamponi u nosu?