Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
ikac
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 31, 2007 12:09 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od ikac »

Nista od VMA,Dr Bjelic je ORL hirurg,a ja radim operaciju estetski,plasticna operacija nosa na VMA je mnooogo skuplja...Probacu sa Zemunskom kliikom ako tamo ima plasticnih hirurga,a ako ni to ne uspe ne znam gde bi drugde mogla...Problem je sto nemam 1000e da dam za operaciju,a tolike su cene na privatnim klinikama,a na drzavnim je potreban uput. :( :(
ikac
Stalni član
Stalni  član

Post od ikac »

Zvala sam Zemunsku kliniku,idem u utorak na pregled kod dr Grobora,posto idem privatno placacu operaciju i sve je ispalo super...Jos samo da se dogovorimo u utorak oko svega...Hvala svima na korisnim informacijama,puno ste pomogli! :) :D
Anatena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 18, 2008 1:38 pm

Post od Anatena »

Javljaj šta se dešava :)))
ikac
Stalni član
Stalni  član

Post od ikac »

Naravno,javljam u utorak! :D
ikac
Stalni član
Stalni  član

Post od ikac »

Bila sam na pregledu,zakazala sam operaciju za 1. oktobar,operisace me dr Grubor.Za sada mi se jako dopada,on je veoma fin i odmah mi je objasnio sta bi radio on tu i kako,ali videcemo posle operacije... :wink:
Anatena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 18, 2008 1:38 pm

Post od Anatena »

Savršeno....
Jedva čekam da čujem utiske :)
Meni se još malo bliži kontrola, pa ćemo videti... šta je i kako je ...i da l će biti potrebna operacija :-?
Sve u svemu, držim ti fige i javi se ...:))
micili
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 19, 2007 12:03 am

Post od micili »

Znaci on zakazuje na pola meseca, mesec dana otprilike? :) srecno svima koji imaju operacije u oktobru....blago vama.....mozda cu i ja... :)
nekad uhvati me bas da falis mi i jastuk otimas...
ikac
Stalni član
Stalni  član

Post od ikac »

Jao cuti,i ja jedva cekam a malo me i trema od svega :-? ,javi i ti sta si uradila!A rekao mi je otprilike zakazuje operaciju najranije tri nedelje posle pregleda,ja sam pogurala da bude sto ranije! :lol:
micili
Novi član
Novi član

Post od micili »

pa normalno je da imas tremu malo...ne operises se svaki dan...ja sam samo jednom u zivotu operisala zub i nista vise, pa se plasim malo te totalne anestezije, budjenja, bolova...ali procice sve to...srecno....
Jelenakidy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 15, 2007 10:50 pm

Post od Jelenakidy »

Olla svima... Imam operaciju nosa, radim devijaciju i estetiku.... VMA je u pitanju.. Pregledao me je doktor Bjelic, on ce i zvesti operaciju uz asistiranje estetskog hirurga... Prilikom pregleda mi je rekao ovako - ako mi on bude radio operaciju uz asistiranje estetskog hirurga kosta oko 40.000 din, a ako mi bude radio estetski hirurg a on (Bjelic) bude asistirao kosta oko 150.000 din. U svakom slucaju rezultat ce biti isti... Sta mislite sta sam izabrala? :) Vidim da je tu neko od vas imao nedoumice oko toga, pa rekoh hajd da ih razresim.
Meni je operacija, odnosno prijem na VMA zakazan za ponedeljak 15.09., a operacija ce biti najkasnije u sredu... Rekli su mi da cu se oporaviti da na vreme krenem na fax, ali i da ne bude tako, nije meni problem da prosetam i moje otoke, naravno ako ne budu veliki. Optimista sam! Videla sam ovde dosta pozitivnih tekstova, tako da se malo manje bojim. Frka mi je samo za ono posle anestezije, ali dobro, proci ce i to. Javicu sve utiske. Drzite mi palceve :)
ikac
Stalni član
Stalni  član

Post od ikac »

Ja nikada nista nisam operisala,ali sam i ja optimista i nadam se da cu biti zadovoljna! :D
Dr Bjelic je veoma dobar doktor,barem sam ja tako upucena.Ja sam htela da idem kod njega,medjutim,on je ORL doktor a na VMA postoji poseban odeljak za plasicnu hirurgiju ako ides cisto estetski ,sto je kod mene slucaj.Koliko znam,on je i nacelnik tamo,i ljudi su zadovoljni njim... :)
Jelenakidy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 15, 2007 10:50 pm

Post od Jelenakidy »

Dr Bjelic je izuzetno dobar doktor, i prosto covek stekne poverenje u njega. I da, nacelnik je na ORL. Kod mene se radi devijacija i estetika, tako da ucestvuju u operaciji i dr Bjelic i plasticar.
Ikac, drzim ti palceve da sve bude dobro, a posle cemo razmenjivati iskustva, nadam se pozitivna :D
bithie
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 13, 2008 2:06 pm

Post od bithie »

Da li je neko radio korekciju vrha nosa? Molila bih vas za iskustva te vrste, jer kako sam shvatila citajuci prethodnih 20-tak strana, postoje razliciti nivoi kompleksnosti, pa i bola, pa i cene, operacije :) .. Skoro da sam odlucila da idem u drzavnu kliniku, pomozite mi jos malo, pliz!!
micili
Novi član
Novi član

Post od micili »

ja ne znam stvarno...

Ljudi ja sam zaboravila da pitam koliko dana se ostaje na klinici u Zemunskoj? I kad se rade analize, jel to dan pred operaciju ili mozemo i mi da donesemo, kako to ide???
ikac
Stalni član
Stalni  član

Post od ikac »

Posto sam ja iz Panceva,ja cu raditi analize kod svog doktora,analize ne smeju biti starije od 15 dana...Naravno,te analize mogu da se rade i kod njih,valjda dan pred operaciju,ali meni su dali ovako jer idem bez uputa i onda bih lezala dan vise u klinici sto bi bilo samim tim i skuplje...Sve zavisi kako se ti dogovoris sa njim!
I mene interesuje koliko se lezi u bolnici posle operacije,i da li mnogo smetaju ti tamponi u nosu?
Odgovori