Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.
Vermaelen napisao:Kako cujem,uskoro ce poceti i na KBC Zvezdara da se naplacuje operacija,tako da svi koji imate zdravstvenih problema i hocete besplatno da se operisete,uradite to sto pre...
Tako nesto sam i ja cuo ... Ali kad ce poceti da se naplacuje ne znam... Meni je doktorka rekla da je za sada jos uvek besplatno...
Ljudi bre zapalite za Novi Sad..i tu se operisite..Koliko ja znam, o naplacivanju jos nema nikakve price..Jeste da cekate najmanje 3 meseca na operaciju..ali opet..ako neko ima veliku zelju da operise a nema mogucnost da sakupi par hiljada dinara..Samo.. isplati se cekati..Pozz
lucke10 napisao:Neko je napisao da operacijom nosa ne bivate lepsi........... ne bih se slozio sa tim
po meni Mashica izgleda mnogo lepse (koliko se moze videti na slikama) nego sto je bila sa "default" nosom ))
i vi ostali koji ste postavili slike , svakome nos izgleda super........
@hvala lucke10! i kako neko moze da kaze da ako je neko imao neki ruzan detalj na licu i operise ga tako da taj detalj sad bude lep - ta osoba tada celokupno ne biva lepsa? naravno da biva!
@inace, ja se bavim plivanjem i nakon prve operacije, iako je preporuka bila nakon samo 3 nedelje, vratila sam se plivanju nakon 5 nedelja. ispocetka mi je bilo cudno, nekako sam imala osecaj da mi je u nosu stravican pritisak za vreme ronjenja, ali se taj osecaj nakon nekoliko treninga izgubio. ja inace cak nisam imala devijaciju, ali se svejedno pri operaciji nosa unutrasnjost nosa izmenila i to sam mogla da osetim.
Mashica napisao:
@inace, ja se bavim plivanjem i nakon prve operacije, iako je preporuka bila nakon samo 3 nedelje, vratila sam se plivanju nakon 5 nedelja. ispocetka mi je bilo cudno, nekako sam imala osecaj da mi je u nosu stravican pritisak za vreme ronjenja, ali se taj osecaj nakon nekoliko treninga izgubio. ja inace cak nisam imala devijaciju, ali se svejedno pri operaciji nosa unutrasnjost nosa izmenila i to sam mogla da osetim.
@kirovljeva, super ti je nos!
Hvala!
Kako da ne osetis pritisak, ja se sagnem da vezem pertlu pa ima osecaj ako da ce da mi otpadne cela glava ...
Nev napisao:posle koliko moze nos da se istrese? Zaboravih da pitam Bijelu na kontroli.
Kada sam ja išla da mi skinu gips i izvade tampone doktor koji je bio (Bjelić je bio na odmoru) mi je rekao da samo taj dan ne smijem da izduvavam nos, a već od sjutra mogu. A vidim ovde se pominje i to da i narednih par nedelja ne bi trebalo da se izduvava nos ,ali ja nemam nikakve smetnje po tom pitanju...
pa el sme da se izduvava? ja sam jace kinula i krenulo mi ali se plasim da izduvam jer mi nije nista rekao a ja zaboravila da pitam. Mislim da imam jos jedan konac, ne znam. Posle koliko su vama ispali svi konci??