Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
kirovljeva
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 20, 2006 2:53 am

Re: Operacija nosa

Post od kirovljeva »

Vermaelen napisao:Kako cujem,uskoro ce poceti i na KBC Zvezdara da se naplacuje operacija,tako da svi koji imate zdravstvenih problema i hocete besplatno da se operisete,uradite to sto pre...
Tako nesto sam i ja cuo :)... Ali kad ce poceti da se naplacuje ne znam... Meni je doktorka rekla da je za sada jos uvek besplatno...
Miki89
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 20, 2009 4:22 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Miki89 »

Ljudi bre zapalite za Novi Sad..i tu se operisite..Koliko ja znam, o naplacivanju jos nema nikakve price..Jeste da cekate najmanje 3 meseca na operaciju..ali opet..ako neko ima veliku zelju da operise a nema mogucnost da sakupi par hiljada dinara..Samo.. isplati se cekati..Pozz
Mashica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 10, 2005 2:00 pm

Post od Mashica »

lucke10 napisao:Neko je napisao da operacijom nosa ne bivate lepsi........... ne bih se slozio sa tim :)
po meni Mashica izgleda mnogo lepse (koliko se moze videti na slikama) nego sto je bila sa "default" nosom :)))

i vi ostali koji ste postavili slike , svakome nos izgleda super........
@hvala lucke10! i kako neko moze da kaze da ako je neko imao neki ruzan detalj na licu i operise ga tako da taj detalj sad bude lep - ta osoba tada celokupno ne biva lepsa? naravno da biva!

@inace, ja se bavim plivanjem i nakon prve operacije, iako je preporuka bila nakon samo 3 nedelje, vratila sam se plivanju nakon 5 nedelja. ispocetka mi je bilo cudno, nekako sam imala osecaj da mi je u nosu stravican pritisak za vreme ronjenja, ali se taj osecaj nakon nekoliko treninga izgubio. ja inace cak nisam imala devijaciju, ali se svejedno pri operaciji nosa unutrasnjost nosa izmenila i to sam mogla da osetim.

@kirovljeva, super ti je nos!
kirovljeva
Aktivan član
Aktivan član

Post od kirovljeva »

Mashica napisao: @inace, ja se bavim plivanjem i nakon prve operacije, iako je preporuka bila nakon samo 3 nedelje, vratila sam se plivanju nakon 5 nedelja. ispocetka mi je bilo cudno, nekako sam imala osecaj da mi je u nosu stravican pritisak za vreme ronjenja, ali se taj osecaj nakon nekoliko treninga izgubio. ja inace cak nisam imala devijaciju, ali se svejedno pri operaciji nosa unutrasnjost nosa izmenila i to sam mogla da osetim.

@kirovljeva, super ti je nos!
Hvala! :)

Kako da ne osetis pritisak, ja se sagnem da vezem pertlu pa ima osecaj ako da ce da mi otpadne cela glava :)...
kirovljeva
Aktivan član
Aktivan član

Post od kirovljeva »

Vermaelen dokle nisi smeo da istreses nos ?
Korisnikov avatar
Vermaelen
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 17, 2009 6:40 pm

Post od Vermaelen »

kirovljeva napisao:Vermaelen dokle nisi smeo da istreses nos ?
Pa i dan danas ne mogu normalno da ga istresem,jbg jos boli kad ga pritisnem...
Nev
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 26, 2009 4:26 pm

Post od Nev »

posle koliko moze nos da se istrese? Zaboravih da pitam Bijelu na kontroli. :-?
vjeverica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 18, 2009 5:11 pm

Post od vjeverica »

Nev napisao:posle koliko moze nos da se istrese? Zaboravih da pitam Bijelu na kontroli. :-?
Kada sam ja išla da mi skinu gips i izvade tampone doktor koji je bio (Bjelić je bio na odmoru) mi je rekao da samo taj dan ne smijem da izduvavam nos, a već od sjutra mogu. A vidim ovde se pominje i to da i narednih par nedelja ne bi trebalo da se izduvava nos :roll: ,ali ja nemam nikakve smetnje po tom pitanju...
MarioBG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 19, 2009 9:37 pm

Post od MarioBG »

@ kirovljeva
Odlican nos ;)
Mashica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 10, 2005 2:00 pm

Post od Mashica »

ni meni niko nista nije rekao u izduvavanju nosa :-?
kirovljeva
Aktivan član
Aktivan član

Post od kirovljeva »

MarioBG napisao:@ kirovljeva
Odlican nos ;)
Hvala MarioBG ;-)
Nev
Aktivan član
Aktivan član

Post od Nev »

meni je proslo mesec dana od operacije i nos mi je pun ali ne znam da li jos uvek smem da ga izduvavam.
kirovljeva
Aktivan član
Aktivan član

Post od kirovljeva »

Slinav je ovo posao :D...
Korisnikov avatar
lucke10
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 16, 2009 3:53 pm

Post od lucke10 »

Nev napisao:meni je proslo mesec dana od operacije i nos mi je pun ali ne znam da li jos uvek smem da ga izduvavam.
meni ce 9-og biti dva meseca od operacije.....i osecam da mi je ova desna nozdrva puna ..pokusavam da izduvam tu desnu stranu ali ne mogu....
Nev
Aktivan član
Aktivan član

Post od Nev »

pa el sme da se izduvava? ja sam jace kinula i krenulo mi ali se plasim da izduvam jer mi nije nista rekao a ja zaboravila da pitam. Mislim da imam jos jedan konac, ne znam. Posle koliko su vama ispali svi konci??
Odgovori