Hariext, vec duze hocu da ti posaljem porukicu (pa recimo podrske) ali sam imala neki problema sa prihvatanjem naloga na operi. Nebitno. Elem, mislim da treba da se opustis i bavis desetim stvarima, da sto manje mislis na svoj nos. A to je zato sto uopste nema potrebe za kuknjavom, jer ti stvarno, bar po mom misljenju nos super izgleda. Ne znam da li se uzivo primecuje nesto sto se na slici ne vidi, ali na fotkama ti stvarno super izgleda. I ta 'sirina nosa' o kojoj ti govoris, ja to stvarno ne vidim. Ti imas sire lice i mislim da ti bas ne bi stajao uzi nos, i da ti ovaj super pristaje. To sto nos ima svoje dobre i lose dane je dokaz toga da otoci postoje jos uvek (jer ranije dok se nisi operisala, jer si se budila sa razlicitim nosevima

?) Sto dodje i logicno, jer sigurno ove nagle promene temperatura, zatim vazduh a i polozaj spavanja uticu na nos. Onog trenutka kad se sve stabilizuje i kad se ti svakog jutra budes budila sa istim nosem znaces da je mukama sa otocima kraj.
Tebi ocigledno organizam reaguje dosta sporo (jer Bjela sigurno ne pravi neke velike promene u nacinu radi) a i iz iskustva ljudi na forumu mozemo videti da ima najrazlicitijih 'slucajeva'. Zato verovatno govore o toliko dugom periodu oporavka posto postoji varijanta da ti otoci spadaju dosta sporo (nadam se da ja necu biti jedna od tih

) Dakle ostaje ti da se naoruzas strpljenjem, ne gledas u ogledalo, ili gledas samo tokom pozitivnih dana (nos ce ti sa spadanjem otoka biti samo manji naravno, tako da je taj bolji dan realniji izgled nosa). Samo opusteno i uzivaj.
A sad nesto sto mene interesuje. Ja imam operaciju sledece ned, ali je moram pomeriti za sredinu marta (moram da diplomiram pre nego odem na poduhvat, a ja sam tolika lencuga ovih dana!!! ahhahah). Jel zna neko dal se magicna cifra promenila i kako stoje sa terminima?