Ovaj forum mi je puno pomogao i ohrabrio da se najzad odlucim za operaciju!
Evo napisacu ukratko kako je sve bilo, pa vi pitajte za detalje!
Jedam moj rodak radi na wma i zamolila sam ga da se raspita za doktora, cenu itd. preporucili su dr Bjelica i nakon sto me brat prijavio kod njega na pregled, otisla sam 14. nov kod njega .on radi sredom popodne sa civilima i pregled je 1000din. Sa njim sam se dogovorila da mi skine grbu i vrh, znaci samo estetska hirurgija.Rekao je za kad odlucim op. treba da zakazem telefonom, i treba da uradim analize nedelju dana pre op. Sto znaci analize krvi ,misljenje interniste, rtg pluca.Sto se tice cene da ne bude zablude, zavisi sta treba da ti rade. Posebno se placa hrskavica, lomljenje, devijacija itd. i naravno +anestezija+bolnicki dani jedan da je oko 3000din+lekovi,jos sto sta. Meni je rekao da ce izaci oko 40 000din. Npr 12 000 je kost 8000 hrskavica 8000 anestezija.
Zakazala sam op za 26.nov kad stignes odmah uplatis 20 000 prime te, tog dana samo lezis tamo, sutradan rade op. Pre nego sto odes u salu dobijes bensedin injekciju, pa u sali u ruku anesteziju,posle ne znas nista jedno sat ili malo vise.Posle budjenja ja sam se osecala super nisam ni spavala ni pvracala ni bolove jake nisam imala, suprotno od nekih. malo je neprijatno sto ne mozes da dises susi ti se grlo,mora na ledja da se spava i to polu sedeci. Daju ti po potrebi lek protiv bolova, i antibiotik.Bila sam u bolnici od ponedeljka do cetvrka. Za osam dana su mi skinuli gips. Ja sam veoma zadovoljna i tokom op i izgledom i doktorom,iako jos imam malo otoka. Osecam se super , nije bilo komplikacija!Po izlasku sam jos platila 17 000din, (znaci kompletno 500 evra)
To je od mene za sad!Ljudi ne bojte se,bicete lepsi

Cao svima!