Danas sam skinula masku, dr. Bijelić je stvarno super
Hhaha, konačno dišem! Čini mi se da nikad nisam disala ranije!!! Imam osećaj da mi je napravio nove rupe za disanje, neverovatno kako je lako disati sada! Pre operacije, nos mije bio stalno začepljen a desna nozdrva nefunkcionalna.
Vađenje tampona nije bolelo, ali stvara odvratan osećaj , kao da su mi iz mozga nešto vadili, sva sam se naježila.
Nos je super, lep oblik, mada ja nisam imala grbu već širi vrh nosa , tako da je sužen i lepo oblikovan. Kada mi je skidao masku napravio mi se podliv na desnoj strani. Međutim, asimetričan je i to se dosta vidi, doktor kaže da je zbog otoka. Desna strana izgleda malo ulubljeno a leva je ravnija, tako da ne znam koja je prava strana ?!?!? Ulubljena ili ravna?! Moguće je da izgleda ulubljeno zbog otoka i podliva ispod oka i na gornjoj strani nosa.
Otoci na licu su spali, ostale su samo modrice. Rekao mi je da mogu slobodno da popijem još jednu kutiju himorala , neće ništa škoditi.
Inače, plašim se da čistim nos, ne smem da guram previše. Koristim kantarionovo ulje umesto ad kapi po preporuci doktora.
Pitala sam ga za masažu i rekao je da nema potrebe ga masirati, i da ga ne čačkamo previše...