Ja sam skoro bila na informativnom razgovoru u lokalnoj klinici u Tuzli (Bosna) i shvatila sam da bas nemam vremena raditi operaciju nosa (zbog duzine oporavka, a ja radim dosta s ljudima, po sastancima sam i sl, a i sefica mi ne bi dala 3 sedmice odsustva u cugu), anyway.. ja se tako odlucila za korekciju. Tipa, turpijanje preloma nosa (od saobracajnog udesa od prije desetak godina) i estetsko oblikovanje vrha nosa, kako bi se uklopio u profil, posto je malchice dug

I receno mi je da bih nakon takve intervencije mogla za 10ak dana na posao bez drasticnih oteklina i facijalnog uzasa

E sad onos to mi je nelogicno... Takodje mi je receno da je takav zahvat 1 800 eura. Sad , nemam pojma, ali.. zar ceijna korekcije ne bi trebala da bude manja od cijene operacije nosa ? Mislim, ipak govorimo o totalnom oporavku nakon dva mjeseca kod operacije i nakon 20 dana kod korekcije. Zar ne bi trebalo onda biti i manje posla oko ovog drugog ? Pa samim tim biti i jetfinije. Kooliko se krecu cijene korekcije u srbijjanskim klinikama ?
Slobodno mi saljite 'reklame' na PP.
Ah da, imam i ja blagu devijaciju nosa, od udesa, no ne otezava mi disanje.