meni je danas tacno dva meseca od operacije, polako prihvatam svoj novi nos iako mi je i dalje iste sirine kao usta

Ja sam operisao devijaciju prosle srede - KBC Zemun,dr. Andrej Grubor.|smile| napisao:Pozdrav svima, ja sam isao u privatnu kliniku zbog problema sa devijacijom, potrebno je da operisem nos i uputili me na KBC Zemun dr. Andreja Grubor.
Da li je neko ima iskustva sa ovim doktorom, ili neko moze da preporuci nekog drugog doktora?
Napominjem upitanju je samo devijacija, i da li neko zna cenu operacije?
Pozdrav
helena* napisao:Ljudi, odlozena mi je operacija zbog herpesa (groznice).Brat mi se razboleo. Preneo mi je prehladu. Cini mi se da bih dobila temperaturu da mi nije iskocio herpes. Danas se generalno osecam dobro. Juce sam ceo dan bila malaksala i nikakva. Sve analize su mi bile odlicne ali sta da se radi. Operisace me verovatno sredinom januara. Do tada cu da kuliram i da prikupljam informacije o postoperativnom toku. Sutra cu da zovem i da zakazem novi termin.
Pozdrav svima. Hvala na brzim odgovorima i savetima. Super ste!
Lucke10 mozes li napisati malo detaljnija iskustva sa KBC Zemun i Dr Gruborom ?lucke10 napisao:Ja sam operisao devijaciju prosle srede - KBC Zemun,dr. Andrej Grubor.|smile| napisao:Pozdrav svima, ja sam isao u privatnu kliniku zbog problema sa devijacijom, potrebno je da operisem nos i uputili me na KBC Zemun dr. Andreja Grubor.
Da li je neko ima iskustva sa ovim doktorom, ili neko moze da preporuci nekog drugog doktora?
Napominjem upitanju je samo devijacija, i da li neko zna cenu operacije?
Pozdrav
Operacija devijacije septuma je besplatna.