Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Aleka87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 26, 2009 12:54 pm

Re: Operacija nosa

Post od Aleka87 »

Nisam sigurna da su dozvoljene posete zbog gripa :D
Ja sam zakazala pregled telefonon, platila, pa se popela gore..
sonja_85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 14, 2009 12:31 pm

Post od sonja_85 »

Hvala vam puno!Valjda nece biti velika guzva,da ne idem za dzabe iz Ns-a :lol:
hairext
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 23, 2009 12:09 pm

Post od hairext »

helena* napisao:Ljudi, kad su posete na VMA prekosutra? Sutra mi je prijem. :)
sredom nema poseta, samo cetvrtkom i bile su od 16h ali mislim da sada nema poseta zbog gripa
helena*
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Avg 28, 2009 9:20 am

Post od helena* »

hairext napisao:
helena* napisao:Ljudi, kad su posete na VMA prekosutra? Sutra mi je prijem. :)
sredom nema poseta, samo cetvrtkom i bile su od 16h ali mislim da sada nema poseta zbog gripa
E bzvz. :( Reci mi, ako me operisu u sredu, u koliko sati me u cetvrtak pustaju?
hairext
Aktivan član
Aktivan član

Post od hairext »

oko 10 vec neko od tvojih moze doci po tebe da plati i zavrsi svu papirologiju, do 11 ides kuci
helena*
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Avg 28, 2009 9:20 am

Post od helena* »

hairext napisao:oko 10 vec neko od tvojih moze doci po tebe da plati i zavrsi svu papirologiju, do 11 ides kuci
Uh, dobro je. :) Hvala ti hairext. E da, jos jednom da potvrdim. Dakle, ne nosim svoju pidzamu nego dobijam njihovu robijasku?
Korisnikov avatar
dzox
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 10, 2009 2:25 pm

Post od dzox »

da, zatvorsku, braon boje :P
"there is no knowledge that is not power"
hairext
Aktivan član
Aktivan član

Post od hairext »

neeeee, za devojcice je roze :wink:
zlatokosaBG
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Sep 11, 2009 9:44 pm

Post od zlatokosaBG »

Meni je danas tacno dva meseca od operacije i moram da kazem da mi je disanje gore nego pre! :roll: Ne znam da li je jos uvek rano za neke zakljucke, ali meni se ovo uopste ne svidja...neposredno nakon operacije sam koliko toliko disala na jednu nozdrvu, a sada disem na skrge :cry: sve mislim bice bolje, a ono sve gore i gore...da li jos neko ima ovaj problem?
Korisnikov avatar
dzox
Aktivan član
Aktivan član

Post od dzox »

Ja. Samo je razlika to sto je kod mene proslo 6 meseci i nema napretka u disanju.
Ne bi bilo lose da proveris i sinuse. To je ono sto ja planiram da odradim u narednih par dana.
Jer, logicno je : ako nema devijacije, a disanje je identicno kao i pre operacije, onda sta moze da bude osim sinusa?
Korisnikov avatar
Vermaelen
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 17, 2009 6:40 pm

Post od Vermaelen »

zlatokosaBG napisao:Meni je danas tacno dva meseca od operacije i moram da kazem da mi je disanje gore nego pre! :roll: Ne znam da li je jos uvek rano za neke zakljucke, ali meni se ovo uopste ne svidja...neposredno nakon operacije sam koliko toliko disala na jednu nozdrvu, a sada disem na skrge :cry: sve mislim bice bolje, a ono sve gore i gore...da li jos neko ima ovaj problem?
Meni je evo proslo 11 dana od operacije i disem mnogo bolje,na obe nozdrve normalno.Jel si ti radila i devijaciju?
hairext
Aktivan član
Aktivan član

Post od hairext »

i meni je disanje savrseno, snimite sinuse a moguce je da vam i unutrasnji otok blokira disanje, cula sam za takve slucajeve
fortune
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 07, 2009 9:00 pm

Post od fortune »

@dzox,

super je i tvoj nos, baš lep, posebno anfas, i izgleda prirodno. Nego, kao što je neko već pomenuo, imao si baš lep muški nos :)

Možete li da mi kažete šta se može poneti od sredstava za ličnu higijenu? Da li mogu da se peru zubi ? Tušira? Stvarno nemam predstavu, nisam posećivala bolnice :lol:
Korisnikov avatar
dzox
Aktivan član
Aktivan član

Post od dzox »

Prvo, hvala na pohvalama ;)
Drugo - normalno, poneces pribor za pranje zuba, smes da se tusiras, ali kosu ne smes da peres dok ti je maska na licu. Znaci istrpi kako znas tih 8 dana. Jeste mucno, ali izdrzljivo je.
zlatokosaBG
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Sep 11, 2009 9:44 pm

Post od zlatokosaBG »

Kada su mi izvadjeni tamponi iz nosa disala sam savrseno, a onda se vremenom disanje pogorsavalo i sada sam u fazi da non stop moram da disem na usta, a to mi se cak nije desavalo ni pre operacije! Mozda su sinusi, mada nikada ranije nisam imala tu vrstu problema. Secam se da sam pre par godina cak i snimala sinuse i sve je bilo ok, tada su mi i konstatovali da imam devijaciju.
@ hairext ....verovatno je OTOK ponovo umesao svoj prste :wink:
Odgovori