Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Maja1605
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 25, 2009 10:16 am

Re: Operacija nosa

Post od Maja1605 »

hairext napisao:profil ti je prelep stvarno, od napred ti je slicno kao kod mene :) ali resice se valjda i to. jel se tebi normalizovao deo izmedju ociju?
Hvala :D Pa da,kazem ti da nam je slicno,jos je sirok i malo vrh asimetrican,ali sam sigurna da ce biti strava kad nam skroz spadnu otoci...A taj deo izmedju ociju,jeste normalizovao se,ali mozda jos ima otoka,osecam na dodir,mada se to ne primecuje...Najveci mi je problem vrh,tu se najvise vidi da ima otoka,na slici je posebno to uocljivo,uzivo malo manje...
Al bas sam srecna sto konacno imam normalan nos :lol: Bice nam strava,i bas bi pogresila da nisam skupila hrabrosti za sve ovo,mada kad sad pogledam i nije bilo strasno :wink:

***Ja sam nosila samo analizu krvi,koju sam platila oko 1500 din. kod privatnika,a mozete traziti i uput od lekara opste prakse i odraditi je besplatno,a ostale analize nema potrebe da radite ako ste zdravi,tj. ako nemate neku hronicnu bolest pa je posebno potrebno misljenje interniste.Oni meni nisu dali onaj papir na kojem pise sta treba odraditi,tako da nisam ni znala da to traze,ali kada sam donela samo krvnu sliku,niko nije ni pomenuo ostale analize...Tako da ako nameravate privatno sve to da radite,bezveze cete dati te pare,jer moze i bez toga.
hairext
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 23, 2009 12:09 pm

Post od hairext »

i devojka koja je bila sa mnom u sobi nije dobila taj papir na pregledu pa je uradila samo analizu krvi i niko joj nista vise nije trazio
Korisnikov avatar
Vermaelen
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 17, 2009 6:40 pm

Post od Vermaelen »

Meni su trazili rengen pluca i srca,analize krvi i mokrace,ekg sam radio taj dan u bolnici na prijemu,i bris iz nosa i grla.
kirovljeva
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 20, 2006 2:53 am

Post od kirovljeva »

Vermaelen napisao:Meni su trazili rengen pluca i srca,analize krvi i mokrace,ekg sam radio taj dan u bolnici na prijemu,i bris iz nosa i grla.
Ovo mi bas ne zvuci normalno da te ozrace sa Rengenom pre operacije :-)... Al sta je tu je, ja sam pokupio uput i idem na KBC :-)...
Uzgred odusevljen sam kako su ti uradili nos Vermaelen ;-)...
Korisnikov avatar
Vermaelen
Stalni član
Stalni  član

Post od Vermaelen »

Ma super je,samo se spremi da lezis 7 dana posle operacije u bolnici,znaci dan pre,dan operacije,+ 7 dana :D
Ja sam se smorio za to vreme,bas mi se palo da sam za vikend bio jedini muskarac na spratu,a bile jos 2 starije zene...Uzas.
Doktori i sestre su ti skroz ok (pogotovu sestre :lol: )
Hrana je ok.
Ko ce da ti radi operaciju?
kirovljeva
Aktivan član
Aktivan član

Post od kirovljeva »

Vermaelen napisao:Ma super je,samo se spremi da lezis 7 dana posle operacije u bolnici,znaci dan pre,dan operacije,+ 7 dana :D
Ja sam se smorio za to vreme,bas mi se palo da sam za vikend bio jedini muskarac na spratu,a bile jos 2 starije zene...Uzas.
Doktori i sestre su ti skroz ok (pogotovu sestre :lol: )
Hrana je ok.
Ko ce da ti radi operaciju?
Ne znam jos, ali sam pokupio uput izgleda tek za specijalistu pa moram da idem prvo na Banovo Brdo i zatim me specijalista upucuje na KBC :S... Zdravstveni sistem ne moze biti komplikovaniji... A reci mi kako si se dogovrao oko termina operacije ?
Korisnikov avatar
Vermaelen
Stalni član
Stalni  član

Post od Vermaelen »

Posto sam u petak bio na pregled, nisu znali slobodne termine pa sam ih u ponedeljak pozvao,i rekli su mu da dodjem u sledecu sredu(posle 9 dana)
fortune
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 07, 2009 9:00 pm

Post od fortune »

Vermaelen, predivan ti je nos, jedan od najlepših ovde! Videla sam neke skorašnje slike- profili izgledaju ok, ali anfasi su malo čudni, moguće zbog otoka. Po mom mišljenju neki nosevi su možda prekratki, previše prćasti/izdignuti i ne uklapaju se sa licem...
Moram napomenuti Bjeliću da mi ne skraćuje previše nos da ne bih izgledala kao čudo...
kirovljeva
Aktivan član
Aktivan član

Post od kirovljeva »

Vermaelen napisao:Posto sam u petak bio na pregled, nisu znali slobodne termine pa sam ih u ponedeljak pozvao,i rekli su mu da dodjem u sledecu sredu(posle 9 dana)
To je bas brzo :D... U roku od mesec dana ti si vec gotov :-)...
Nev
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 26, 2009 4:26 pm

Post od Nev »

Anita i Vermaelen nosici su vam WAUUUUUU!!!! EXTRA IZGLEDAJU!! Kako ide oporavak? Da li neko ide krajem decembra na operaciju ili cu biti solo u sobi? :(
Korisnikov avatar
dzox
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 10, 2009 2:25 pm

Post od dzox »

novu godinu cekas na vma? :)
"there is no knowledge that is not power"
Korisnikov avatar
Vermaelen
Stalni član
Stalni  član

Post od Vermaelen »

@kirovljeva
ma de brzo,od 2005 mucim muku sa disanjem i svim ostalim.Prvo sam bio u Dragisu Misovica,pa nisam imao 18 godina(imao sam 16),pa evo kad sam punim skoro 20 sam odlucio to da odradim.Pa sam opet bio u Misovica ali se tamo renovira klinika i rekli da ko zna kad to zavrsavaju,da mi bolje nesto drugo da nadjem.I ovo je sad proslo na brzinu,srecom :)
Mene je operisala Dr.Milosevic,i mogu ti reci da sam prezadovoljan.
@Nev
Ide super,srecom nista ne boli,ni posle operacije ni sad.Poceo je samo da me svrbi mnogo ali to je normalno. Videcu kako ce biti kada konci pocnu da ispadaju.

@fortune
Tako sam i hteo,nisam imao neku zelju kako da izgleda,rekao sam da ga naprave kako oni misle da treba,da se uklope sa izgledom lica.
Korisnikov avatar
dzox
Aktivan član
Aktivan član

Post od dzox »

isto sam i ja rekao Bjelicu i ispostavilo se da je odradio solidan posao
okacicu slike za minut
Korisnikov avatar
dzox
Aktivan član
Aktivan član

Post od dzox »

Evo, izgled 6 meseci nakon operacije

SlikaSlika

jbg, nemam bolje slike od ovih, ovo sam sa fejsa redirektovao
nadam se da svi mogu da vide
kovrdza
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 16, 2009 5:05 pm

Post od kovrdza »

Super ti je ovo, pravi nos :) Ko da je tvoj i prirodan. Ajde ubaci slike od pre, da bi moglo da se uporedi
Odgovori