E pa pozdrav ljudi evo i mene ziv i zdrav
Imao sam operaciju 3.decembra u KBC Zvezdara.Radio sam Septorinoplastiku,jer sam imao problema sa disanjem i svim ostalim.Pa ovako...
Otisao sam dan pred operaciju u bolnicu,koja i nije bas u nekom zavidnom stanju.Taj dan sam smeo da jedem do 18h,a da pijem do 24h.Ujutru oko 10 sam otisao u salu,i oko pola 2 sam se probudio u svom krevetu,ko zna sta se sve izmedju izdesavalo

Prvo sto sam dohvatio kad sam se probudio,to je bila voda,koju sam pio tek 2 sata posle operacije.
Taj dan sam ceo bio u losem stanju,spavalo mi se,dobio sam malu temeperaturu,povracao 2-3 puta krv,ali to je sve normalno.Bol uopste nisam osecao.U bolnici sam sedeo ukupno 10 dana,jer kazu da tako mora.Znaci dan pred operaciju(sreda),dan operacije,i jos 8 dana.Nista nije bolelo,samo je ona maska na licu smetala ali jbg prodje i to.Meni je problem bilo to sto je bilo mnogo dosadno.Tih dana uopste me nista nije bolelo,kao ni sada kad su mi skinuli to.Prvi put sad normalno disem

Nos mi nisu mnogo smanjivali,nije bio mnogo veliki,bio je kriv i imao je grbicu,to su uklonili i sasvim malo ga smanjili.Sto se tice otoka,na dan operacije nista se nije videlo,samo maska,ispod oka nista...Sutradan su mi oci bile plave,i skoro zatvorene,ali je otok vec sledeceg dana spadao.Evo sad sam stigao kuci i ispod oka nema nista,nista plavo...Samo mi je nos natecen,i malo okolo.Znaci nista strasno,samo opusteno.Ko planira da ide u KBC Zvezdara,nek spremi nesto protiv dosade.Rekli su mi da konci padaju za 2 nedelje otprilike.
To je to od mene za sad,ako nekog nesto zanima,neka pita slobodno
E da,slike cu okaciti sutra,sad sam stigo iz Bg-a,umoran sam,mrzi me da se slikam.
Pozdrav svima