Operacija nosa
Re: Operacija nosa
ej ljudiiii....da nema mozda neko ko ide na operaciju krajem decembra? tamo oko 24, 25.12 ili sam ja jedini ludak koji ide na operaciju pred samu novogodisnju noc? ako ima nekoga nek se oglasi da kitimo jelku zajedno na VMA
pozzzz

Cao,ljudi,ja sam se danas registrovala na ovaj forum.Moram da pohvalim vase nosice.E stvarno im nije fazon sto dizu cenu...taman odlucim da operisem i ja nos,kad ono....bas bzvz!Jako sam se sad skenjala,jer sam mislila to da uradim mozda u julu ili pocetkom septembra,al tad ce vec cena biti kao kod privatnika,a to ne mogu da priustim.Verovatno dizu cenu jer sve vise ljudi dolazi bas kod njih,a ne shvataju da je to donekle tako zbog toga sto su im cene bile normalne i vecina moze to da priusti.Sta mislite da li ce manje ljudi dolaziti kad podignu cenu?Sigurno da hoce.A da li ce onda ponovo vratiti stare cene?
imam nekoliko pitanja za MIKI89...kod kog doktora si radio u NS,koliko si platio,jesi li radio samo estetiku ili i devijaciju?Ja hocu samo estetski,mislim da nemam nikakvu devijaciju?Aj mi molim te objasni kako to ide u NS?Jel treba neki uput?Jel moguce da su ti otoci i podlivi spali zbog toga sto si drzao led i masirao?Koliko dugo su ti otoci bili bas primetni,a kad su postali takvi da oni koji ne znaju da si to radio ni ne primecuju?Ja bih da radim u NS,jer ovde studiram pa mi je lakse,a ne da se cimam do BGa,mada bih se najradije operisala kod tog Bjelica....hvala ti unapred na odgovoru!
imam nekoliko pitanja za MIKI89...kod kog doktora si radio u NS,koliko si platio,jesi li radio samo estetiku ili i devijaciju?Ja hocu samo estetski,mislim da nemam nikakvu devijaciju?Aj mi molim te objasni kako to ide u NS?Jel treba neki uput?Jel moguce da su ti otoci i podlivi spali zbog toga sto si drzao led i masirao?Koliko dugo su ti otoci bili bas primetni,a kad su postali takvi da oni koji ne znaju da si to radio ni ne primecuju?Ja bih da radim u NS,jer ovde studiram pa mi je lakse,a ne da se cimam do BGa,mada bih se najradije operisala kod tog Bjelica....hvala ti unapred na odgovoru!

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 20, 2006 2:53 am
Generalno je problem koliko sam ja od Bijeljica shvatio je to sto se pojavljuju ljudi koji neamju devijaciju i mole ga da rade estetiku kod njega... Sto se tice samo estetike oni ce mozda dizati cenu... Mada vidis devojka je proslog cetvrtka platila 35.000 din ali je radila i devijaciju...
obzirom da je na privatnim klinikama cena septorinoplastike od 2000 do cak 3500 eura (Galathea) mislim da ce vma imati i dalje mnogo posla cak i da podignu cenu na tih 80 000 din 

-
- Aktivan član
Proverena cena u privatnim klinikama je od 1500 evra... Niko ne kaze da ce stati da se podize cena kad dostigne 80.000 din, tako da do sledece god. oni mogu da dostignu cenu privatne klinike... Sad ko nema devijaciju mora da plati 160.000 na VMA samo estetiku ali ipak dr. Bijeljic radi i onima koji nemaju devijaciju na ORL... Videcete u par navrata da ima ljudi koji su ga zamolili da im on radi i ako nemaju devijaciju...hairext napisao:obzirom da je na privatnim klinikama cena septorinoplastike od 2000 do cak 3500 eura (Galathea) mislim da ce vma imati i dalje mnogo posla cak i da podignu cenu na tih 80 000 din
Elem, sta li se desava sa Vermaelen

veruj mi da su cene u privatnim klinikama mnogo vece, meni je jedan dr sa vma trazio 1500 eura + 80 000dinara za anesteziju da se operisem u nekoj klinici Adonis gde on privatno radi. Moja drugarica se operisala i platila je upravo toliko. Ne znam samo kojom logikom nas je pozvao u privatnu kliniku kad je tamo jos skuplje, inace meni je rekao da ne zna koliko kosta operacija na vma jer se to stalno menja
a sam razgovor se odvijao na vma
nije ni cudo sto mi je to bio prvi i poslednji susret s njim, kad se ponasao tako prema meni koja sam dosla ``preko veze`` mogu misliti kakav je sa ostalima
ovde su cenovnici privatnih klinika, koliko vidim najjeftinija je klinika Esculap od 900 do 1100 eura a najskuplja Galathea
Korekcija nosa (rinoplastika) 1500-3500
+ Soba 1 dan 200 E
mislim da je bijeliceva dobra volja da prihvati nekoga ko nema devijaciju
edit: izbrisan link, nisam znala da nije dozvoljeno

ovde su cenovnici privatnih klinika, koliko vidim najjeftinija je klinika Esculap od 900 do 1100 eura a najskuplja Galathea
Korekcija nosa (rinoplastika) 1500-3500

mislim da je bijeliceva dobra volja da prihvati nekoga ko nema devijaciju
edit: izbrisan link, nisam znala da nije dozvoljeno
ej ljudiiii....da nema mozda neko ko ide na operaciju krajem decembra? tamo oko 24, 25.12 ili sam ja jedini ludak koji ide na operaciju pred samu novogodisnju noc? ako ima nekoga nek se oglasi da kitimo jelku zajedno na VMApozzzz
Imaaaaaaa

Ja samo da se javim 
Proslo 6 meseci od operacije, izgled je uredan ali funkcija i dalje nije na zavidnom nivou, mada imam utisak da se popravlja malo. Uglavnom cu ovih dana proveriti sinuse i da li sam alergican na nesto pa cu da javim rezultate

Proslo 6 meseci od operacije, izgled je uredan ali funkcija i dalje nije na zavidnom nivou, mada imam utisak da se popravlja malo. Uglavnom cu ovih dana proveriti sinuse i da li sam alergican na nesto pa cu da javim rezultate

"there is no knowledge that is not power"
-
- Aktivan član
Onda neka mu bude dobra volja da ne podize cenu jer on mi rece da ce oni podici cenu kakva je situacija i koliko ljudi dolaze, kazeu fazonu sta je tu je sta da se radi... S'obzirom da je to ORL ima i hiruska klinika na VMA a tamo je cena isto koliko je u privatnim klinikama... Ogromnu reklamu je dobio na ovom forumu...hairext napisao:mislim da je bijeliceva dobra volja da prihvati nekoga ko nema devijacijuo
mislis da on odlucuje o podizanju cene? tesko...
-
- Aktivan član
Ne direktno ali ne verujm da se on ne pita tu, on je valjda nacelnik...hairext napisao:mislis da on odlucuje o podizanju cene? tesko...
ok,razumem poentu da ce cak i ako poskupe duplo opet biti jeftiniji od privatnika...al ja ne pricam o tome...vec kazem da mnogi mozda ne razmisljaju o tome da rade bilo kakvu plastiku jer su im cene preskupe,tako da kad su culi za tu cenu od 30000-40000din,konkretno kod operacije nosa,su se odusevili i tek tada poceli da razmisljaju o operaciji...kod mene je takav slucaj,a verujem da nisam jedina....sigurno mi ni na kraj pameti ne bi bilo da ga operisem da nisam cula za tu cenu i da mi je u glavi i dalje bilo usadjena cena od 2000e.....
ljudi jel zna neko nesto o toj operaciji kada se radi u ns na drzavnoj klinici,gde je radio miki89,on mi nista ne javlja
ljudi jel zna neko nesto o toj operaciji kada se radi u ns na drzavnoj klinici,gde je radio miki89,on mi nista ne javlja
A jel se zna od kada je to poskupljenje? Ja imam zakazano za 1. februar...Bas mi se ne daje 15000 zato sto kasnim mesec, dva... uh.. posizecu

Aleka87 napisao:ej ljudiiii....da nema mozda neko ko ide na operaciju krajem decembra? tamo oko 24, 25.12 ili sam ja jedini ludak koji ide na operaciju pred samu novogodisnju noc? ako ima nekoga nek se oglasi da kitimo jelku zajedno na VMApozzzz
ImaaaaaaaJa idem... 23. mi je prijem... Kada ti ides?
ja cu doci bas onda kad ti budes zavrsila sa operacijom

oljicaa
ja sam jos veci ludak od svih jer meni je prijem 28. decembra a operacija 29. a za novaka, i da mi je pre operacija ne bih nigde isla, da se muvam po nekoj guzvi, ne ne...
tako da me svakako ceka krevet i spremanje ispita za januarski rok. Ako je neko zakazao isto za ovaj dan neka se javi. Pozdrav!!
ja sam jos veci ludak od svih jer meni je prijem 28. decembra a operacija 29. a za novaka, i da mi je pre operacija ne bih nigde isla, da se muvam po nekoj guzvi, ne ne...
tako da me svakako ceka krevet i spremanje ispita za januarski rok. Ako je neko zakazao isto za ovaj dan neka se javi. Pozdrav!!