Operacija nosa
Re: Operacija nosa
Cao svima,treba mi veeeelika pomoc.Ja bi volela da operisem nos.Isla sam u Zemun kod doktora Andreja Grubora ali njima trenutno nisu dozvoljene estetske operacije
,a ja bi kad vec operisem da uradim i jedno i drugo.Posto ovde svi hvalite Bjelica zanima me da li bi ja mogla tamo da se operisem (nisam vojni osiguranik) i koliko bi to kostalo?Hvala unapred

-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Avg 01, 2009 11:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Caos, vreme moje operacije se priblizilo, sledeceg petka cu vec imati nov nos i jedva cekam da podelim to iskustvo sa vama. Zanima me da mi odgovori neko ko je kod Bjelica operisao nos, nakon koliko dana se skidaju gips i tamponi. S obzirom da nisam iz Bg-a, mislila sam da ukoliko nije duze od nedelju dana ostanem u bolnici do skidanja, ali negde procitah da je nakon 10-12 dana. Zanima me jos da li mi je potreban neki uput, s obzirom da placam operaciju i koliko kosta bolnicki dan. Hvala!
Malo me hvata panika od pomisli na skidanje pudera. Ok mi je da ga stavim ali posle kada treba da se skida sminka...hairext napisao:helena* proslo mi je 50 dana od operacije, sve je to jos uvek sveze. otoci su jos uvek prisutni, najvise na obrazima i naravno na vrhu nosa, zato mi i jeste toliko sirok, mnogo je siri nego pre operacijeostali su mi i podocnjaci koji su gotovo crni ali i udubljeni zbog otoka koji se nalazi ispod na obrazima. deo izmedju obrva mi je jos uvek dosta siri nego sto je bio. lice mi jos uvek izgleda dosta cudno a kad stavim puder tek onda izgledam plasticno. gornju usnu jos uvek ne mogu normalno da pomeram. oporavak kod mene izgleda ide dosta sporo, svako jutro ustajem sa otecenim kapcima, boli me desno oko...

Tamponi se vade posle osam dana. Pozdrav!ve$na napisao:Caos, vreme moje operacije se priblizilo, sledeceg petka cu vec imati nov nos i jedva cekam da podelim to iskustvo sa vama. Zanima me da mi odgovori neko ko je kod Bjelica operisao nos, nakon koliko dana se skidaju gips i tamponi. S obzirom da nisam iz Bg-a, mislila sam da ukoliko nije duze od nedelju dana ostanem u bolnici do skidanja, ali negde procitah da je nakon 10-12 dana. Zanima me jos da li mi je potreban neki uput, s obzirom da placam operaciju i koliko kosta bolnicki dan. Hvala!
Svako moze da se operise na VMA. Septorinoplastika se placa oko 36000. Pozdrav!Ninica18 napisao:Cao svima,treba mi veeeelika pomoc.Ja bi volela da operisem nos.Isla sam u Zemun kod doktora Andreja Grubora ali njima trenutno nisu dozvoljene estetske operacije,a ja bi kad vec operisem da uradim i jedno i drugo.Posto ovde svi hvalite Bjelica zanima me da li bi ja mogla tamo da se operisem (nisam vojni osiguranik) i koliko bi to kostalo?Hvala unapred
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 20, 2006 2:53 am
Ja mislim da je nesto skuplje sad../ Meni je doktor spomenuo da ce do leta mozda biti duplirano post sam mu ja naglasio da cu tek na leto raditi to... A iz nekih postova sam ukapirao da je nekima naplaceno oko 39.000 din pa dostize cenu oko 40.000 din... Ko je poslednji bio sad u Decembru ili krajem Novembra moze da nam kaze koliko je trenutno.... Uglavnom ja koliko sam ukapirao cena raste i vrlo je moguce da ce sredinom sledece godine dostici 60.000 din...Alex_Orin napisao:Svako moze da se operise na VMA. Septorinoplastika se placa oko 36000. Pozdrav!
I ako nije problem jel moze neko da mi kaze kako i sta ja trebam da uradim da bi se tamo operisala? 

Odes kod svog izabranog lekara i trazis uput za pregled na VMA. Nazoves VMA i zakazes pregled. Mislim da se placa oko 2000. Ranije sam napisao da je cena oko 36000, zato sto uglavnom svi civili izlaze dan posle operacije. Ako se ostaje duze, mislim da se dan placa oko 2500.Ninica18 napisao:I ako nije problem jel moze neko da mi kaze kako i sta ja trebam da uradim da bi se tamo operisala?
Neka oni, koji su ovih dana zakazali operaciju, napisu da li je doktor spominjao da ce biti poskupljenja u skorije vreme.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 20, 2006 2:53 am
Pa ja koliko vidim malo po malo poskupljuje niko nije reko da ce odjednom da bude duplirano... Koliko se secam kad je zazivela ova tema neko je reko da je platio oko 35.000 din... Onda je neko posle reko 39.000 din.... Koliko je sad i u odnosu na to se gleda da li ce stvarno do leta poskupeti toliko...
Ne mogu oni naglo da podignu cenu u nebesa...
Ne mogu oni naglo da podignu cenu u nebesa...
Hvala Vam puno,nadam se da cu moci da se operisem sto pre i da nece biti veca cena. 

Procedura je takva da pozoves telefonom i zakazes pregled kod Bjelica,nije ti potreban uput jer ako nisi vojni osiguranik onda sve placas,pregled je 1600 din,ja sam imala sve upute i za pregled i za stacionarno lecenje,tj. uput za bolnicu,ali mi nije vredelo...Tada ti Bjelic napise da je potrebno uraditi septorinoplastiku i broj telefona na koji mozes zakazati datum operacije,obicno prvi termini su za dva,tri meseca od trenutka kada pozoves da zakazes,obavezno obrati paznju da nemas menstruaciju u izabranom terminu.Pri zakazivanju ti kaze sestra Zeljka sta trbas da uradis od analiza i to odradis par dana pre prijema.Na dan prijema javis se na trecem spratu,na salteru predas licnu kartu i onaj izvestaj koji si dobila od Bjelica,da ti je indikovana septorinoplastika,i tada ti pri prijemu pregleda neki doktor analize koje si donela,ako su po njegovom misljenju dobre onda te primaju u bolnicu ako ne onda te vracaju,pa se ponovo zakazuje termin.Kada te prime platis 20 000 din akontaciju i taj dan se smaras u bolnici,pregleda te jos neki doktor,i uvece od 22h ne smes da jedes i pijes do operacije,koja je naredni dan.Operisu te i sledeceg dana ides kuci,ako te ne hvata vikend,tj. ako te ne operisu u petak.Mozes ti ostati i do skidanja maske i vadjenja tampona tj.osam dana,ali se svaki dan placa placa 2170 din (ovo su podaci od oktobra 2009). Cena zavisi od toga sta ti radi i koliko dana ostajes,npr. meni je radjen ceo nos,tj. devijacija i estetika,a u estetiku mi ulazi i grba koju je skinuo i vrh nosa (u racunu koji inace svako dobije,pise i sta je radjeno) Meni pise 1.septoplastika po COTTLE-u 7 930 din zatim 2.operacija nazalnih skoljki 3 420 din i 3. rhinoplastika - estetska korekcija nosne piramide 12 000 din,to je cena plus dani u bolnici,plus prijem u bolnicu,plus anestezija,plus pregled anesteziologa i plus lekovi i gaze ispalo mi je 42 491 din.Tako da to je otprilike cena ako ti ceo nos rade i ako te uhvati vikend kao sto je mene,devojke koje su bile samnom u sobi platile su nesto manje jer njima npr. je bilo sve isto samo im nisu radjene te nazalne skoljke pa im je ovaj iznos umanjen za tih 3 420 din.
To ti je to,npr. devojka koja je otpustena na dan kad sam ja primljena platila je 36 000 din. Radjen joj je ceo nos i dan posle operacije je otpustena.
Pozdrav i svi koji zele da operisu nos,samo napred!
To ti je to,npr. devojka koja je otpustena na dan kad sam ja primljena platila je 36 000 din. Radjen joj je ceo nos i dan posle operacije je otpustena.
Pozdrav i svi koji zele da operisu nos,samo napred!
Hvala ti puno,mnogo si mi pomogla.Lepo si mi sve napisala i to mi je bas trebalo.Meni je bilo glupo da smaram sad ljude da mi pisu sve posto je sigurno negde to vec napisano!
Hvala ti!

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jul 31, 2009 2:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Koji je to strucnjak u Kg-u ili ordinacija? Mozda sam cuo za tog doktora?kirovljeva napisao: kod koga idu poznatiji ljudi u KG...
Maja1605, kako je tvoj nos?