U svakom slucaju, hvala ti puno na dosadasnjim informacijama, jer verujem da su svima na ovom forumu dobrodosle...svrati ponekad ponovo...Veliki pozdrav

hairext napisao:hvala ti, mozes li i ti da postavis neku sliku? dosta bi nam znacilo da znamo kakav izgled mozemo da ocekujemo za 3 mesecaMiki89 napisao:Nos ti je super.I ja sam odusevljen.I otoci ti brzo padaju ili mozda tako na slici ispalo.A za asimetricnost ne brini.Meni je proslo 3 i po meseca i nije bas simetrican..ali VALJDA ce vise da bude..nozdrve nikako da splasnu i prednji deo!hairext napisao:hvala hvala
Hvala!:) A kada ces ti da postavis svoje slike?:) Potrudite se da bude u skorijem roku..black lady napisao:Miki odlichan ti je nosic, a i ova ekipa sto je postavila slike isto imaju lepe nosice ! pozzzzzz za sve i postavljajte josh slika !
Da,da znam..zato sam i rekao..Sto pre da se operises pa da i mi tvoje slike gledamo..tj..novi nosic..black lady napisao:Pa kad se operišem.
Ja sam operisan 9. 10., a konci su mi ispali pre dva dana. Ne bi oni jos,nego sam ih cimao,vikao,kidao i tako to...zlatokosaBG napisao:E ljudi moji....kad vec niko nista ne pise, onda cu malo ja da vas smaram....danas sam ponovo bila kod doktora na VMA, jer je ovaj moj problem sa koncima postao izuzetno naporan i nikako da ga se otarasim....secate se da sam vam pisala kako su se konci upalili, pa sam pila antibiotike, mazala,...ali nista nije uspelo da resi problem....zato sam ja danas nazvala sestru Zeljku, pa me je ona povezala sa doktorom i on mi je rekao da dodjem da on to pogleda...iznenadio se covek da se moji konci nisu ni malo apsorbovali i to mi je pravilo problem!!! Onda je uzeo pincetu i zilet....i dalje mozete da pretpostavite sta se desavalo....
U svakom slucaju....valjda vise nemam te proklete konce koji su me namucili vise nego sama operacija! Ako nekoga jos zanima, pitala sam i za duvanje nosa...kaze da vec uveliko to smem da radim, samo da pre toga podmazem nos nekim uljem (kantarion, AD kapi,...) napominjem da je moja operacija bila 14.10., tako da devojke, koje ste operisane otprilike kada i ja....samo napred
Pozdrav
Nos ti je super! Je l` tebi nos bio malo iskrivljen ili mi se cini? Taman mi je ekran pa ne vidim dobro.Miki89 napisao:Ljudiiiiii ja sam postavio slike..interesuju me komentari!!!Da vas cujem!!Sto ste ucutali??Nije valjda da ste ostali bez komentara jer vam se ne svidja???!!!Ni ne znaci mi nesto..jer ja sam zadovoljan ali bilo bi mi drago kad biste rekli nesto i komentari bili pozitivni..Pa ajde..i niko mi nije odgovorio na pitanje!