Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
zlatokosaBG
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Sep 11, 2009 9:44 pm

Re: Operacija nosa

Post od zlatokosaBG »

Spadaju otoci, doduse polako, ali se ipak vidi :wink: ...isti slucaj je i kod mene, samo sto sam ja primetila da su mi u poslednje vreme prilicno asimetricne nozdrve! :-? Iskreno se nadam da je to jos uvek zbog otoka...
hairext
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 23, 2009 12:09 pm

Post od hairext »

bio bi red da postavis koju sliku, ja tebe jos uvek nisam videla od napred :wink:
kovrdza
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 16, 2009 5:05 pm

Post od kovrdza »

Hairext, nos ti izgleda vrh, ne samo kao nos zasebno, vec uz tvoje crte lica ide savrseno, prosto ne mogu da zamislim da se nisi sa takvim rodila. Bas sam se odusevila, a i vidi se da ti je otok bas, bas spao, narocito sa vrha nosa. Ko zna kako ce divan biti na kraju. Ja sam napokon zakazala operaciju za januar :) Mogu vam reci da nakon svih ovih fotografija koje ste postavljali nemam ni najmanju sumnju da ce Bjela to super odraditi. Hvala vam devojke :)
zlatokosaBG
Stalni član
Stalni  član

Post od zlatokosaBG »

http://img213.imageshack.us/img213/7567/10112009204.jpg
Evo i od napred...samo za Hairext... :wink:
zlatokosaBG
Stalni član
Stalni  član

Post od zlatokosaBG »

Ju, covece, kolika slika ispade....vidi mi se svaki mitiser :-? ...ali se zato savrseno vidi i otok sa moje desne strane koji mi deformise desnu nozdrvu...
hairext
Aktivan član
Aktivan član

Post od hairext »

super ti je nos :wink: znam kako je izgledao pre, dosta ti je smanjio odnosno skratio vrh a iz profila ti je vec sada savrsen. vidim taj otok sa desne strane i izgleda isto kao i moj tako da je sve to normalno
Nev
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 26, 2009 4:26 pm

Post od Nev »

Hairex, nos ti bas bas bas lep i bas bas bas se uklapa uz tvoje lice, kao da je oduvek tvoj. :D Sa srecom da ga nosis :wink: :) pOZDRAV!!
hairext
Aktivan član
Aktivan član

Post od hairext »

hvala hvala :D
MalaMazaZemun
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 4:35 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od MalaMazaZemun »

e ljudi ja se operisala juche...operisao me dr Bijelic..operacija uspeshno obawljena :) sad chekam ned dana da mi skinu gips i tampone :)...odvratan osecaj disati na usta..ali ono :) nawiknucu se..... ako nekog neshto zanima nek pita.. :) pozdravv
Miki89
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 20, 2009 4:22 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Miki89 »

hairext napisao:hvala hvala :D
Nos ti je super.I ja sam odusevljen.I otoci ti brzo padaju ili mozda tako na slici ispalo.A za asimetricnost ne brini.Meni je proslo 3 i po meseca i nije bas simetrican..ali VALJDA ce vise da bude..nozdrve nikako da splasnu i prednji deo!
helena*
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Avg 28, 2009 9:20 am

Post od helena* »

Devojke, lepi su vam nosici. Bravo za doktora Bjelica. Nadam se da je funkcijska strana skroz u redu jer je to najbitnije. Estetski dobro izgledaju. :)
Kakva je situacija sto se tice pranja kose posle skidanja maske? Kakva su vasa iskustva?
Korisnikov avatar
TINNA_BG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 19, 2009 6:43 pm

Post od TINNA_BG »

helena* napisao:Kakva je situacija sto se tice pranja kose posle skidanja maske? Kakva su vasa iskustva?
Kosu perem sasvim normalno. Sa zabačenom glavom unazad. Bez ikakvih problema.
hairext
Aktivan član
Aktivan član

Post od hairext »

Miki89 napisao:
hairext napisao:hvala hvala :D
Nos ti je super.I ja sam odusevljen.I otoci ti brzo padaju ili mozda tako na slici ispalo.A za asimetricnost ne brini.Meni je proslo 3 i po meseca i nije bas simetrican..ali VALJDA ce vise da bude..nozdrve nikako da splasnu i prednji deo!
hvala ti, mozes li i ti da postavis neku sliku? dosta bi nam znacilo da znamo kakav izgled mozemo da ocekujemo za 3 meseca :)
hairext
Aktivan član
Aktivan član

Post od hairext »

helena* napisao:Devojke, lepi su vam nosici. Bravo za doktora Bjelica. Nadam se da je funkcijska strana skroz u redu jer je to najbitnije. Estetski dobro izgledaju. :)
Kakva je situacija sto se tice pranja kose posle skidanja maske? Kakva su vasa iskustva?
najbolje je da nakon skidanja maske prvih mesec dana kosu peres kod frizera, bar sam ja tako radila. mogla sam je oprati i sama dok se tusiram ali sam se plasila da ne povredim nos. sto se tice savijanja glave preko kade, to ni sada ne mogu da uradim, cim malo sagnem glavu osecam kao da ce mi nos eksplodirati
zlatokosaBG
Stalni član
Stalni  član

Post od zlatokosaBG »

Ej ljudi, sta vam je...nastade neki tajac...jel sa nosicima sve u redu? Kod mene i dalje bez neke bitnije promene...otok i dalje stoji i to u najvecoj meri na vrhu nosa, sto ga i dalje cini nekako baburastim :roll: Imam takodje problem sa kozom u predelu nosa koja mi je iziritirana, masna, ali se u isto vreme i peruta...ali bice bolje...kazu prvih godinu dana je najteze :D Pozdrav svima i javite se ponekad!
Odgovori