Operacija nosa
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jun 19, 2007 3:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Hvala na informaciji, Cula sam i ja za njega, ali uglavnom vezano za probleme hrkanja, znam da radi na VMA u Novom Sadu. U tom pravcu mi trebaju zaista dobre i detaljne informacije, posto je druga operacija mnogo rizicnija od prve, jer mora da mi se radi kroz oziljak i treba mi neko ko zaista ima dugo iskustva sa revizijama. Zato da ne bude reklamiranja, ako neko ima iskustav ili zna odlicnog ORL doca ili estetskog hirurga bicu mega zahvalna da mi iste posalju na privatni mail. By the way za ovaj tip operacije u UK su mi trazili 12,000.00 Funti ili oko 17,600.00 Eura.
Pozdrav.
Pozdrav.
help me :)
Planiram ubrzo korekciju nosa eh sad moze mi neko reci ko je prosao to iskustvo kako je poslije operacije..Kakav osjecaj poslije nerkoze da li mnogo boli i tak to......
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Avg 19, 2007 12:03 am
E pa ljudi citala sam sve sto ste ispisali, malo sam manje uplasena ali i dalje neodlucna sto se tice doktora...nisam bas u finansijskoj situaciji da mogu da priustim privatnu kliniku pa mi zato ova Zemunska ne izgleda kao los izbor...jedino bih vas jos zamolila (vas koji ste uradili operaciju nosa) da mi posaljete ako nije problem na pvt ili na e-mail gde ste to uradili i kolika je cena...Ja bih radila iskljucivo estetiku jer mi se ne svidja izgled i sto bi dr. Dubljevic (klinika Medilek) rekao "kvari harmonican izgled lica"....unapred HVALAAA 

nekad uhvati me bas da falis mi i jastuk otimas...
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Sep 03, 2007 4:49 pm
Hi
Iskreno malo me mrzelo da itam bas sve sto ste napisali na ovu temu ali vidim da ima jako dobrih informacija...
Pa evo da dam i ja jednu..
Radila sam operaciju nosa, tacnije devijaciju i plastiku u martu ove godine i jako sam zadovoljna..
Znam da vas vecinu zanima ko mi je radio i gde i koliko kosta , pa cu to i da napisem
Operisana sam na Studenskoj Poliklinici, nadlezna je dok. Natasa Urosevic koja vrsi osnovne preglede i zakazuje operaciju..Hirurga bi upoznali preko nje, pre operacije i mozete sa njim slobodno o svemu da razgovarate..Inace on je hirurg sa VMA radio je negde oko 2000 operacija, zaisa je jako simpatican i pazljiv..Pripada onoj dobroj, staroj gardi lekara (oko 60 godina).He,he
Operacija me je kostala 50.000, 00 din zato sto sam student, a za treca lica mislim da je 77.000,00din...Ako ste studenti neplacate ni preglede ni lezanje u studenskoj bolnici, niti sve analize koje morate izvaditi pre operacije
Imate sajt Studenske Poliklinike pa mozete naci i slike nas 3 koji smo operisani i kako smo tacno izgledali pre i posle operacije
Mada sada izgledamo jos bolje jer su nam otoci uglavnom spali..He,he...
Pozdrav svima

Iskreno malo me mrzelo da itam bas sve sto ste napisali na ovu temu ali vidim da ima jako dobrih informacija...

Radila sam operaciju nosa, tacnije devijaciju i plastiku u martu ove godine i jako sam zadovoljna..

Operacija me je kostala 50.000, 00 din zato sto sam student, a za treca lica mislim da je 77.000,00din...Ako ste studenti neplacate ni preglede ni lezanje u studenskoj bolnici, niti sve analize koje morate izvaditi pre operacije

Pozdrav svima

Zivi svaki dan kao da ti je poslednji:)
-
- Novi član
Hi
Znam da vas vecinu zanima ko mi je radio i gde i koliko kosta , pa cu to i da napisem
Operisana sam na Studenskoj Poliklinici, nadlezna je dok. Natasa Urosevic koja vrsi osnovne preglede i zakazuje operaciju..Hirurga bi upoznali preko nje, pre operacije i mozete sa njim slobodno o svemu da razgovarate..Inace on je hirurg sa VMA radio je negde oko 2000 operacija, zaisa je jako simpatican i pazljiv..Pripada onoj dobroj, staroj gardi lekara (oko 60 godina).He,he
Imate sajt Studenske Poliklinike pa mozete naci i slike nas 3 koji smo operisani i kako smo tacno izgledali pre i posle operacije
Pozdrav svima

Pozdrav svima

-
- Novi član
Pa ovako...
Doktorka koja je nadlezna za operaciju je Natasa Urosevic spec. otorinolaringologije...Ona bi vas i upoznala sa hirurgom.. Trenutno nikako nemogu da mu se setim prezimena...Al javicu kada se setim....
Sto se tice pitanja o tome da li ce da ti vrate nos u prvobitno stanje ili mogu da ga i koriguju....Odgovor ce ti se dopasti...Korigovace ga
...
Moj nos je takodje bio polomljen..Prirodno je prcast, a napravili su mi prav u dogovoru sa hirurgom, jer konstrukciji mog lica vise odgovara prav nos...
Pozdravcic

Doktorka koja je nadlezna za operaciju je Natasa Urosevic spec. otorinolaringologije...Ona bi vas i upoznala sa hirurgom.. Trenutno nikako nemogu da mu se setim prezimena...Al javicu kada se setim....

Sto se tice pitanja o tome da li ce da ti vrate nos u prvobitno stanje ili mogu da ga i koriguju....Odgovor ce ti se dopasti...Korigovace ga

Moj nos je takodje bio polomljen..Prirodno je prcast, a napravili su mi prav u dogovoru sa hirurgom, jer konstrukciji mog lica vise odgovara prav nos...

Pozdravcic

-
- Novi član
Evo ljudi nove informacije.....Hirurg se zove pr. Aca Ivanovic...Od skoro radi samo operacije na Studensoj poliklinici u Beogradu...Od 1.oktobra sala za operacije pocinje da radi....Za sve informacije i preglede obratite se dr. Natasi Urosevic...Radi svakim danom pre podne U prizemlju Studenske poliklinike...Ona ce vas detaljnije uputiti o svemu...
Mislim da imate i njen mail na kome mozete da joj pisete..Nalazi se na sajtu Studenske poliklinike (otorinolaringologija)
Veliki pozdrav svima...

Mislim da imate i njen mail na kome mozete da joj pisete..Nalazi se na sajtu Studenske poliklinike (otorinolaringologija)
Veliki pozdrav svima...

ejj
Ej ljudi i ja sam uradio korekciju nosa estetsku..Iskreno nista nije boljelo samo mi je malo cudno bilo poslije nerkoze al nista strasno...Et zadovoljan sam sta recii...Ostalim sretno,,A iskreno ovaj sajt me ohrabrio inace misliio sam da je to bauk kako neki govore ma nis;))))
e a vidi sad ovo, dogovorili mi pregled i kad sam doso rekli da netreba operisat (a vjerovatno treba) i da mogu uraditi estetsku hirurgiju tek kad budem punoljetan, a nos mi je slomljen i kriv mi je skroz i sta sad ja da uradimBlansa_85 napisao:Pa ovako...![]()
Doktorka koja je nadlezna za operaciju je Natasa Urosevic spec. otorinolaringologije...Ona bi vas i upoznala sa hirurgom.. Trenutno nikako nemogu da mu se setim prezimena...Al javicu kada se setim....![]()
Sto se tice pitanja o tome da li ce da ti vrate nos u prvobitno stanje ili mogu da ga i koriguju....Odgovor ce ti se dopasti...Korigovace ga...
Moj nos je takodje bio polomljen..Prirodno je prcast, a napravili su mi prav u dogovoru sa hirurgom, jer konstrukciji mog lica vise odgovara prav nos...![]()
Pozdravcic

-
- Novi član
Pa istina je da ce retko ko, ako cak i niko da ti radi operaciju pre nego li postanes punoletan...Posto ti se kosti takoreci jos formiraju i moze doci do toga da ishod operacije nebude dobar...Da se pojave neke deformacije...Nisam bas toliko strucna da bi ti bas sve pojasnila o tome sta se sve moze dogoditi ako se operacija radi pre 18 godine..Moj ti je iskren savet da se stripis dok ne navris 18 godinu...Mada znam kako ti je...I koliko ti je dosta toga... 

-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Okt 03, 2007 2:05 pm
da li skodi..
presla sam sve komentare ovdje i dosta toga mi je jasno, ali ima jos jedna stvar koja me interesuje: da li pri operaciji nosa smeta ako pacijent prethodno ima ugradjen zubni implantat? da li to smeta zbog davanja anastezije pri operaciji?
zna li iko odgovor?
zna li iko odgovor?