Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
florentina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 09, 2007 4:39 pm

Post od florentina »

Cao svima. Iskreno meni je bitan faktor cena ove operacije :-? ..Bas kad sam skupila novac i odlucila se za Zemunsku,saznala sam da oni vise ne rade estetske operacije :( Iscitavajuci ovaj forum, naisla sam na informaciju da se u grackoj bolnici na Zvezdari, navodno rade estetske operacije nosa za 20 000 din?Zna li neko nesto vise da mi kaze? Pozz 8)
Korisnikov avatar
dzox
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 10, 2009 2:25 pm

Post od dzox »

@dečkaaa

Zaboravila si samo na kraju da stavis crtu kod [/img]. Btw, sitna je slika, ali izgleda mi super ovako, odlican je :wink:

@SSladja

Da ne bi nagadjali, da li jos cuvas onaj papir koji si dobila posle pregleda? Ako cuvas procitaj dijagnozu i javi nam sta pise. Npr, meni je pisalo "indukovana je septorinoplastika". Znaci devijacija septuma + estetska korekcija.
"there is no knowledge that is not power"
florentina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 09, 2007 4:39 pm

Post od florentina »

Cao,opet ja :D Zvala sam gracku bolnicu Zvezdara i potvrdili su mi informaciju da se kod njih rade i estetske operacije nosa i devijacija, pri tom mi je zena rekla da je to potpuno besplatno ako imam zdravstveno osiguranje i dodjem sa uputom i starija sam od 18 god.?Na ovom forumu sam do sad procitala 2 preporuke za dr.Branku Mihailovic Kokic koja radi na Zvezdari te operacije...Da li je neko imao iskustva sa Zvezdarom ili zna bilo koju informaciju?Bas bi mi znacilo :wink: bas bas bas :lol: :D
zabrinut_momak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 05, 2009 10:58 pm

Post od zabrinut_momak »

Mene zanima da malo smanjim nos ???
Gdje to mogu uraditi,i placa li se sto?
I je li iko to radio ovdje?
Korisnikov avatar
dzox
Aktivan član
Aktivan član

Post od dzox »

Ako nemas devijaciju onda kosta 120.000 din. na VMA.
I normalno da je radio. Pa cela tema ja posvecena bas tome.
zabrinut_momak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 05, 2009 10:58 pm

Post od zabrinut_momak »

A nemam valjda devijaciju,problem mi je sto mi je doljni dio nosa previse nabubren,a kost je bas dosta ispod, zato mi izgleda vizuelno velik iz profila :lol:
Danijela93
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 27, 2009 10:47 pm

Post od Danijela93 »

dzox, jel spavas na strani otkad si skinuo masku ili se i dalje trudis da spavas na ledjima da ne bi poremetio tu nesto :D ? Ja ne mogu nikako da se naspavam, nikad u zivotu nisam spavala na ledjima. pozzzz :) :)
nennna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 02, 2009 12:53 pm

Post od nennna »

hej drustwo,pokusacu po dzox-ovim uputstwima da postawim slicicu posle operacije. Meni su radili Bjelic i Ljubicic

Slika
nennna
Novi član
Novi član

Post od nennna »

uuuu jeeeee...zauze mi slika citawu stranu :D ...meni je za sad ok izgled nosa mada otoci moraju jos da splasnu,swa sreca pa imam siske pa se otok na celu i ne widi toliko...pozdraw swima... :P
dizajnerka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 22, 2009 3:54 pm

Post od dizajnerka »

jeeeee, strava ti je nosic, izgleda skroz prirodno, odlicno obavljen posao....videcu i ja da zakazim moj ovih dana ako me ne bude mrzelo......pozzz
p.s. vecina ljudi koje sam videla na pregledu i u sobi dok sam lezala super izgledaju ( ukljucujuci tebe i Dz-oxa ), izgleda da samo lepi ljudi rade nos.... :wink:
black lady
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 10, 2008 11:56 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od black lady »

nenna presladak ti je nosic a i ti si lepa devojka,znaci izgleda potpuno prirodno,jedina zamerka koju imam je da si mozda mogla staviti sliku pre! Sve pohvale za doktora,jesi operaciju platila standardno 40000 din,ili vishe i shta ti je sve korigovao ako mozesh da nabrojish,ja imam malu grbicu i donji deo nosa je poprilicno baburast,a tebi ako je radio to prilicno dobro izgleda,ajjjjjjjj pozzzz i pishi!!!!!!!!
Get up stand up, get up for yor life, get up stand,dont give up the fight!
Alex_Orin
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jun 26, 2009 12:44 am

Post od Alex_Orin »

nennna

Nosic ti je super! Mada, ti si toliko lepa da bi i sa dva nosa izgledala kao andjeo. :)
Korisnikov avatar
dzox
Aktivan član
Aktivan član

Post od dzox »

Danijela93 napisao:dzox, jel spavas na strani otkad si skinuo masku ili se i dalje trudis da spavas na ledjima da ne bi poremetio tu nesto :D ? Ja ne mogu nikako da se naspavam, nikad u zivotu nisam spavala na ledjima. pozzzz :) :)
Haha, ma kakva ledja, na stomaku sam poceo da spavam 7 dana nakon skidanja maske :) U principu ti smes da spavas kako hoces, ali pazi se da ne zakacis nos u snu. Meni je uspelo :)

@nennna

Nemam rechi. Mogu da kazem samo : job done :wink:
nennna
Novi član
Novi član

Post od nennna »

hwala drugari...znace mi owi pozitiwni komentari.JEEEEEE... wec sam pocela da budem paranoik jer me ljudi u autobusu gledaju kao da sam pala sa kruske (mada 2ned.posle skidanja maske bilo mi je jasno zasto su me gledali,lice mi je izgledalo plasticno i polupano) :P Weceras cu stawiti sliku kako je bilo pre. Pozdraw drugari,nadam se da ce wam oporawak biti uspesan i da ce te biti zadowoljni swojim nosicima. Tipkamo se posle :P :oops:
nennna
Novi član
Novi član

Post od nennna »

e,ako neko hoce da se tipkamo na Face-u ili msn-u..neka pusti priwatnu poruku sa mail adresom...ja sam uwek raspolozena za druzenje. :D
Odgovori