Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.
Cao svima. Iskreno meni je bitan faktor cena ove operacije ..Bas kad sam skupila novac i odlucila se za Zemunsku,saznala sam da oni vise ne rade estetske operacije Iscitavajuci ovaj forum, naisla sam na informaciju da se u grackoj bolnici na Zvezdari, navodno rade estetske operacije nosa za 20 000 din?Zna li neko nesto vise da mi kaze? Pozz
Zaboravila si samo na kraju da stavis crtu kod [/img]. Btw, sitna je slika, ali izgleda mi super ovako, odlican je
@SSladja
Da ne bi nagadjali, da li jos cuvas onaj papir koji si dobila posle pregleda? Ako cuvas procitaj dijagnozu i javi nam sta pise. Npr, meni je pisalo "indukovana je septorinoplastika". Znaci devijacija septuma + estetska korekcija.
Cao,opet ja Zvala sam gracku bolnicu Zvezdara i potvrdili su mi informaciju da se kod njih rade i estetske operacije nosa i devijacija, pri tom mi je zena rekla da je to potpuno besplatno ako imam zdravstveno osiguranje i dodjem sa uputom i starija sam od 18 god.?Na ovom forumu sam do sad procitala 2 preporuke za dr.Branku Mihailovic Kokic koja radi na Zvezdari te operacije...Da li je neko imao iskustva sa Zvezdarom ili zna bilo koju informaciju?Bas bi mi znacilo bas bas bas
A nemam valjda devijaciju,problem mi je sto mi je doljni dio nosa previse nabubren,a kost je bas dosta ispod, zato mi izgleda vizuelno velik iz profila
dzox, jel spavas na strani otkad si skinuo masku ili se i dalje trudis da spavas na ledjima da ne bi poremetio tu nesto ? Ja ne mogu nikako da se naspavam, nikad u zivotu nisam spavala na ledjima. pozzzz
uuuu jeeeee...zauze mi slika citawu stranu ...meni je za sad ok izgled nosa mada otoci moraju jos da splasnu,swa sreca pa imam siske pa se otok na celu i ne widi toliko...pozdraw swima...
jeeeee, strava ti je nosic, izgleda skroz prirodno, odlicno obavljen posao....videcu i ja da zakazim moj ovih dana ako me ne bude mrzelo......pozzz
p.s. vecina ljudi koje sam videla na pregledu i u sobi dok sam lezala super izgledaju ( ukljucujuci tebe i Dz-oxa ), izgleda da samo lepi ljudi rade nos....
nenna presladak ti je nosic a i ti si lepa devojka,znaci izgleda potpuno prirodno,jedina zamerka koju imam je da si mozda mogla staviti sliku pre! Sve pohvale za doktora,jesi operaciju platila standardno 40000 din,ili vishe i shta ti je sve korigovao ako mozesh da nabrojish,ja imam malu grbicu i donji deo nosa je poprilicno baburast,a tebi ako je radio to prilicno dobro izgleda,ajjjjjjjj pozzzz i pishi!!!!!!!!
Get up stand up, get up for yor life, get up stand,dont give up the fight!
Danijela93 napisao:dzox, jel spavas na strani otkad si skinuo masku ili se i dalje trudis da spavas na ledjima da ne bi poremetio tu nesto ? Ja ne mogu nikako da se naspavam, nikad u zivotu nisam spavala na ledjima. pozzzz
Haha, ma kakva ledja, na stomaku sam poceo da spavam 7 dana nakon skidanja maske U principu ti smes da spavas kako hoces, ali pazi se da ne zakacis nos u snu. Meni je uspelo
hwala drugari...znace mi owi pozitiwni komentari.JEEEEEE... wec sam pocela da budem paranoik jer me ljudi u autobusu gledaju kao da sam pala sa kruske (mada 2ned.posle skidanja maske bilo mi je jasno zasto su me gledali,lice mi je izgledalo plasticno i polupano) Weceras cu stawiti sliku kako je bilo pre. Pozdraw drugari,nadam se da ce wam oporawak biti uspesan i da ce te biti zadowoljni swojim nosicima. Tipkamo se posle