Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.
I nennna i dzox imaju fenomenalne nosice. Svaka cast doktorima, zaista. Ne znam kako ste ranije izgledali, ali ovo je super.
Ajde, nadam se da ce biti sve vise ovako lepih noseva i zadovoljnih ljudi.
Evo mene opet. Danas sam skinula masku i najjednostavnije receno ja sam i prezadovoljna i presrecna. Modrice ispod ociju su skoro prosle, picu jos nekih nedelju dana chymoral, a i otoci nisu veliki. Danas sam se ceo dan gledala u ogledalo prosto nisam mogla da poverujem. Videcu kako ce sve izgledati kad mi sve prodje, ali sve u svemu ja sam prezadovoljna. I svima koji se dvoume oko izbora lekara preporucila bih da odu na pregled kod dr Bjelica, i shvatice zasto se 90% ljudi sa foruma odlucuje za njega. Veliki pozz za sve..
ja sam isla na operaciju nosa, u Nisu, i evo upravo se oporavljam, ne boli mnogo i nema mnogo otoka. Mene je operisao jako dobar doktor i veoma sam zadovoljna... Doktor je Dejan Rancic.
cao ljudi!
operisala sam nos i evo me ziva sam. u petak ce da mi skinu masku. doktor bijelic je zadovoljan kako je odradio. rekao mi je. e, sada mene zanima da li ste i vi imali osecaj kad se smejete da vam se nos napinje i opet stvara grba ili je to nemoguce? i da, ja baksuz, kad sma pila brufen zamahnula sma sakom i nabila nos od onu pracku i bas me je i zaboleo na par sekundi. nadams e da ga nisma opet slomila
javicu vam se kakav je nos...
kul, sve je u redu onda. i kod mene su milimetri u pitanju, ali sam se uplasila. nadam se da onaj blagi udarac nece ostaviti traga. kazu mi svi da to gips cuva te da su sanse skoro nikakve da se nesto pomerilo.
cao narode. evo javljam vam se sva happy. prezadovoljna sam stvarno. dr bijelic mi je napravio jako lep nos, sve pohvale. poruka svima koji nameravaju da operisu nos, bilo iz estetskih, bilo iz zdravstvenih razloga je da obavezno idu kod dr bijelica - experta za nosice.
Hey drugari..
Od moje operacije je proslo 3meseca..
Na moru sam,nos super *radi*
Ja sam posle operacije bila presrecna,mada sada bi zelela da mi je uzi nos,(jer mi je ranije bio uzak) i vrh da mi je manji,jer na celom nosu mi od napred vrh deluje nekako oteklo,iako je nemoguce..
Jel ima neko neka slicna iskustva?
Mada mislim da se bjelic ne igra sa vrhom nosa,mislim da to otr ostavi isto..
Mozda ce mi trebati josh jedna operacija.
Jel se neko slicno oseca?
Reci mi jel imas nekih problema, posto se ja spremam da idem na more? Jel se ne izlazes preterano suncu ili? Meni je dr rekao samo da ne skacem na glavu a sve ostalo da bude umereno posto je sve jos sveze..