Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.
Skroz opusteno, ne moras da se cimas uopste. Pitace i tebe da li si skoro bila bolesna, ti kazi da te je bolelo grlo, recimo.. pre nedelju dana, ali proslo je skroz i to je to. Uzivaj
@Alex
Jbg, internet mi je obavezan na poslu + mi stize notifikacija na mail cim neko ostavi post na ovoj temi tako da sam azuran haha
Hehehe...... Znam. I meni stize obavestenje. Samo sto sam ja uglavnom na fejsu,a mejl proveravam svakih pola sata. Sve u svemu, dobro je sto ovde ima ljudi koji su spremni da odgovore na pitanja i pomognu nekom. Ovaj put si me preduhitrio. Hiiihihihiihi......
Poozdraw swima posebno Dzoxu ... xwala ti puno josh jednom .. jel ima mozda josh neko SLIKE BEFORE I AFTER a da je radio kod dr. Bijelica ??? wolela bix da pogledam josh neke primere koje je on radio... ja wam obecawam moje samo shto je moja operacija dalekooo ) ... <3
ma da, prestala sma da se cimam...
ako i postoji upalica ili neki problem to ce da se vidi na krvnoj slici. ako je krva slika uredna onda je sve uredno.
a sutra vadim krv.
javicu kakva je... hehe
Evo mene... juce su mi sredili nos dermafilerima u jednoj privatnoj klinici,znaci bez totalne,bez lokalne molim vas,zelim da postavim slike u profilu(ako moze) ali ne znam kako se to radi... malo mi je otecen nos i vrlo malo boli ali ovo sto vidim je lepo i nadam se da ce takav da ostane
Cao drugari, evo ja se javljam nekoliko dana posle opercije (operacija mi je bila 9.7, odmah sutradan sam pustena kuci) i sad u petak idem da vadim tampone. Proslo je i to, mada mi je najteze disanje na usta. Mene je operisao dr Bjelic, prezadovoljna sam njegovim pristupom, otoci i modrice su poceli polako da mi spadaju, mislim da ce biti ok za nekih desetak dana, da ce se sve povuci. Meni je ovaj forum puno pomogao i oko odabira lekara i sto se tice saveta koje sam dobila. Pozzz za Dizajnerku
Sto se tice atibiotika, posle operacije se pije panklav.
danicabg napisao:Evo mene... juce su mi sredili nos dermafilerima u jednoj privatnoj klinici,znaci bez totalne,bez lokalne molim vas,zelim da postavim slike u profilu(ako moze) ali ne znam kako se to radi... malo mi je otecen nos i vrlo malo boli ali ovo sto vidim je lepo i nadam se da ce takav da ostane
Otvori sajt http://www.tinypic.com/
Klikni na browse, izaberi zeljenu sliku i posle toga klikni na zeleno dugme "Upload". Sacekaces dok se slika zakaci i dobices link za sliku (cetvrti odozgo). Na forum ces ga postaviti u ovom formatu (npr) :
E,htedoh da okačim i moj primerak,ali nešto sam se zajebunila Pokušaću opet ovih dana, pa da razmenimo mišljenja i baš mi je drago da smo krenuli da kačimo sličice -Dzoxu hvala ,car si!
U svakom slučaju,da obavestim ljude koji su,kao i ja skloni sporijem oporavku-palvetnlo se gubi,jedan poluprifil je i dalje ''talasast'',ono udubljenje na sredini nosa se kaao malo popunilo,ali sam se naoružala strpljenjem za naradnoh god.dana.ALI sada kada gledam slike od ranije,ipak se tešim-sada sam mLooogo,ako smem reći-lepša.Eto.
Puno sreće onima kojima tek predstoji operacija,a brz oporavak ''svežijima''.
i moja operacija se približava, 29.09. i već me panika trese. Na kraju i neznam šta će mi raditi. Piše septum školjke ili septum i školjka. Zna li neko šta je to? Mene za estetiku niko ništa nije ni pitao, ako budem htela kada to da uplatim? Samo mi je Dr. Bjelić rekao da dođem 28.09. i da mi je sledeći dan operacija.