Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Korisnikov avatar
dzox
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 10, 2009 2:25 pm

Post od dzox »

Skroz opusteno, ne moras da se cimas uopste. Pitace i tebe da li si skoro bila bolesna, ti kazi da te je bolelo grlo, recimo.. pre nedelju dana, ali proslo je skroz i to je to. Uzivaj :wink:

@Alex

Jbg, internet mi je obavezan na poslu + mi stize notifikacija na mail cim neko ostavi post na ovoj temi tako da sam azuran haha :lol:
"there is no knowledge that is not power"
Alex_Orin
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jun 26, 2009 12:44 am

Post od Alex_Orin »

Hehehe...... Znam. I meni stize obavestenje. Samo sto sam ja uglavnom na fejsu,a mejl proveravam svakih pola sata. Sve u svemu, dobro je sto ovde ima ljudi koji su spremni da odgovore na pitanja i pomognu nekom. Ovaj put si me preduhitrio. Hiiihihihiihi...... :P
MalaMazaZemun
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 4:35 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od MalaMazaZemun »

Poozdraw swima posebno Dzoxu ;)... xwala ti puno josh jednom :) .. jel ima mozda josh neko SLIKE BEFORE I AFTER a da je radio kod dr. Bijelica ??? :) wolela bix da pogledam josh neke primere koje je on radio... ja wam obecawam moje samo shto je moja operacija dalekooo :)) ... <3
tikica90
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 26, 2009 9:58 pm

Post od tikica90 »

ma da, prestala sma da se cimam...
ako i postoji upalica ili neki problem to ce da se vidi na krvnoj slici. ako je krva slika uredna onda je sve uredno.
a sutra vadim krv.
javicu kakva je... hehe
Korisnikov avatar
dzox
Aktivan član
Aktivan član

Post od dzox »

^ obavezno :)

@Alex

Nemam potrebu ni da proveravam mail. Automatski javlja kad stigne nesto

Slika

:wink:

@Maza

U svako doba :wink:
tikica90
Novi član
Novi član

Post od tikica90 »

pa daaaaa:)
koji antibiotici se piju posle operacije (ako se neko seca)?
da li chimoral moze da se kupi bez recepta?
Korisnikov avatar
dzox
Aktivan član
Aktivan član

Post od dzox »

Mislim da je Pentraksil, ali nisam siguran posto su nam donosili bez kutije.
I ne treba ti recept za Chymoral Forte.
tikica90
Novi član
Novi član

Post od tikica90 »

huh
bojim se
Korisnikov avatar
dzox
Aktivan član
Aktivan član

Post od dzox »

cega? :P
danicabg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 25, 2009 3:18 pm

Post od danicabg »

Evo mene... juce su mi sredili nos dermafilerima u jednoj privatnoj klinici,znaci bez totalne,bez lokalne :) molim vas,zelim da postavim slike u profilu(ako moze) ali ne znam kako se to radi... malo mi je otecen nos i vrlo malo boli ali ovo sto vidim je lepo i nadam se da ce takav da ostane :) :D
Danijela93
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 27, 2009 10:47 pm

Post od Danijela93 »

Cao drugari, evo ja se javljam nekoliko dana posle opercije (operacija mi je bila 9.7, odmah sutradan sam pustena kuci) i sad u petak idem da vadim tampone. Proslo je i to, mada mi je najteze disanje na usta. Mene je operisao dr Bjelic, prezadovoljna sam njegovim pristupom, otoci i modrice su poceli polako da mi spadaju, mislim da ce biti ok za nekih desetak dana, da ce se sve povuci. Meni je ovaj forum puno pomogao i oko odabira lekara i sto se tice saveta koje sam dobila. Pozzz za Dizajnerku

Sto se tice atibiotika, posle operacije se pije panklav.
Korisnikov avatar
dzox
Aktivan član
Aktivan član

Post od dzox »

Odlicno. Javi prve utiske nakon skidanja maske.
danicabg napisao:Evo mene... juce su mi sredili nos dermafilerima u jednoj privatnoj klinici,znaci bez totalne,bez lokalne :) molim vas,zelim da postavim slike u profilu(ako moze) ali ne znam kako se to radi... malo mi je otecen nos i vrlo malo boli ali ovo sto vidim je lepo i nadam se da ce takav da ostane :) :D
Otvori sajt http://www.tinypic.com/
Klikni na browse, izaberi zeljenu sliku i posle toga klikni na zeleno dugme "Upload". Sacekaces dok se slika zakaci i dobices link za sliku (cetvrti odozgo). Na forum ces ga postaviti u ovom formatu (npr) :

Kod: Obeleži sve

[img]http://i32.tinypic.com/123456.jpg[/img]
Nadam se da te nisam zbunio :)
dečkaaa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 11, 2009 6:08 pm

Post od dečkaaa »

dečkaaa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 11, 2009 6:08 pm

Post od dečkaaa »

E,htedoh da okačim i moj primerak,ali nešto sam se zajebunila :o Pokušaću opet ovih dana, pa da razmenimo mišljenja i baš mi je drago da smo krenuli da kačimo sličice :) -Dzoxu hvala :wink: ,car si!
U svakom slučaju,da obavestim ljude koji su,kao i ja skloni sporijem oporavku-palvetnlo se gubi,jedan poluprifil je i dalje ''talasast'',ono udubljenje na sredini nosa se kaao malo popunilo,ali sam se naoružala strpljenjem za naradnoh god.dana.ALI sada kada gledam slike od ranije,ipak se tešim-sada sam mLooogo,ako smem reći-lepša.Eto.
Puno sreće onima kojima tek predstoji operacija,a brz oporavak ''svežijima''. :)
SSladja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 16, 2009 1:05 pm

Post od SSladja »

Pozdrav svima,

i moja operacija se približava, 29.09. i već me panika trese. Na kraju i neznam šta će mi raditi. Piše septum školjke ili septum i školjka. Zna li neko šta je to? Mene za estetiku niko ništa nije ni pitao, ako budem htela kada to da uplatim? Samo mi je Dr. Bjelić rekao da dođem 28.09. i da mi je sledeći dan operacija.
Odgovori