nennna napisao:ccc. Dzox ti si prawni sawetnik owde,trebalo bi bar malo owi administratori sa foruma da te placaju

meni je disanje super alise widi malo grbica koja je na mestu gde je pre bio problem i na sredini nosa sada imam blago udubljenje koje STPLJIWO cekam da se popuni jer na tom delu fali hrskawica koja treba da se regenerise.. swa sreca pa je DECKAA dala odgowor na moj problem..pa mi je stoga doooostaaaa lakse..pozz swima..ja imam 2 kontrolu 7awg. pa cu wideti sta ce cika doca reci

Hej ćao nennna!Drago mi je da sam ti makar malo olakšala iščekivanje,veruj mi da ni meni nije bilo lako do te druge kontrole,jer je još dvoje -troje ljudi imalo sl.prob.,ali mi nije poznato kako je sada njima,pošto su imali operaciju pre menea značila mi je svaka inf.
Što se tiče same f-je nosa,za sada mi je isto,mada imam sada alergiju,pa kada mi prođe,tada ću videti,mada meni je bila zapušena desna strana,a sada mi se čini da i pored te alergije nekako bolje dišem.
Što se tiče estetike,gore sam ukratko opisala,mada eto i mene muči ta šitina,pgotovo kada se nasmejem,osmeh mi nije kao pre,nekako mi deluje veštački,a nozdrve se rašire i tada mi je to udubljenje baš uočljivo.AALI strpljen-spašen.
E,sad verujem da mi Bjela ne bi davao neku lažnu nadu i da bi mi iskreno rekao da misli da nije nešto tu kako treba,pa me to teši,a i teši me kada sam videla tada dve cure kojima su nosići ferfektni,tako da ima još vremena.
E,sada što se tiče Dzoxovog angažovanja na forumu-naravno-sve čestitke