- 20.000 placas pri prijemu na odeljenje, jos 16.000 pri dobijanju otpusne liste. Da se razumemo, pricam ti onako kako je stanje sa septoRINOplastikom. Moguce je da ces platiti nesto jeftinije posto ne radis estetksu korekciju.Agnostic napisao:Interesuje me koliko je otprilike cena operacije(meni su rekli oko 30000din), i rekli su mi da ostajem tamo dva/tri dana:
jedan dan - prijem, drugi dan surgery(butchery), i treći (ako bude sve u redu) izlazim, s'tim da se nakon 4 dan javljam na vađenje tampona. Znači, ja radim septoplastiku, bez rinoplastike (oblik nosa je ok, ali me j... njegova funkcija, imam probleme sa sinusima, glavoboljama...)
Hvala, Nikola!
- Jedan dan priprema, drugi operacija, treci kuci (ako si fizicko lice, a ne vojnik). U principu mozes ostati i duze, ali se svaki provedeni dan na VMA placa dodatno (ne znam tacno koja je cifra, neka me neko dopuni ako zna).
- Sto se detamponade tice, ne znam da li je ista procedura kao i za septorinoplastiku, cisto sumnjam. Ako jeste onda se tamponi vade 7, 8 dana nakon operacije. Ja sam operisan u cetvrtak, a sledece nedelje (u petak) su mi izvadjeni tamponi. To vreme, naravno, sam proveo kuci, ne na VMA..