Ne bih rekla da radi estetiku,on je ORL hirurg-znači-lomi,turpija,ispravlja,tako da je za licknje zadužen estetičar u timu.Ma nemoj da se opterećuješ da li će misliti da li iz hira to želiš ili ne,to je TVOJ nos i slobodno pitaj.sarrra napisao:ljudi ja sam pisala vise puta..pre same operacije..nakon operacije...kada su spali otoci..i evo sada...moje konacno misljenje je da zaista treba da prodje god. dana od operacije da bi ste videli svoj nos..
eh sada moj nosic jeste lepsi ali niko nestone primecuje razliku...mada vrh kao da ima otok i dalje,pa mislim da nikada nece ni proci i resila sam da ponovo operisem nos
Zanima me da li mogu kod dr. Bjelica da operisem nos ali estetika je u pitanju????sve vreme sam vec jednom prosla ovo,jesam zadovoljnija nego pre ali mi je tako krivo sto nije malo prcastiji i malo uzi, sve to mi stvara psihicki problem,non stop se gledam u ogledalo i ne mogu vise stvarno,zelim da probam da sredim to sto mi smeta!![]()
Naravno nikom ne smem da kazem jer bi moji roditelji zajedno sa mojim drugaricama "poludeli" a ne vidim da je druga operacija nesto strasno,nisam jedina.
ah kada samo pogledam vrh..poludim...
MOlim vas da li dr. Bjelic radi samo estetiku...nadam se da mu nece to delovati kao hir
E,sad stvar je u tome da kada smo prvi put išli,radili smo i devijaciju i estetiku,a za drugi put bi radili samo estetiku,tako da je cifra mnoooogo veća,mislim negde oko 120.000din,ako se ne varam.Tako da i to imaš u vidu.Pozzz