Da li je neko od vas skoro imao operaciju u Zemunskoj bolnici?Da li znate koja je cena za domace osiguranike, znam da je prosle godine bila 16.000 din.I koliko dugo se lezi u bolnici?I koga od lekara preporucujete, imam devijaciju septuma, hrskavica mi je preprecila skroz desnu nozdrvu, imam kako je Dr.Grubor rekao ''rascvetali'' vrh nosa, isto hrskavice, i ''malu'' kvrgu, koju ja i ne primecujem, ali njemu od svega to najvise smeta...Stvarno imam problem sa disanjem, prepisao mi je Nasonex 30 dana, prokrvarila posle 10, jer je rekao da nisam kandidat za operaciju, jer nije siguran u ishod...Da je samo kvrga, ili devijacija, bez problema, ali zbog tih hrskavica nece.Sta mislite o Dr.Burgu?Da li je neko radio kod njega?Stvarno mi je potreban savet, ne znam vise sta da radim, jer je ovo sve gore i gore, mislim na funkciju, a ni estetski nije bas sjajno, jer je malo kriv zbog te hrskavice, a i malo duzi nego sto bi bilo lepo uz moje lice.
Jesu li poceli da rade operacije u Zemunskoj bolnici?
Tamo je dobar doktor Milicevic i Grubor. Znam neke ljude koje su oni operisali. Koliko ja znam tamo su operacije bile stopirane jos od decembra zbog toga sto im ministarstvo nije dalo dozvolu za nove cene koje su formirali.
Ja sam pricala sa Milicevicem i rekao je da bi cene maximalno mogle da budu izmedju 30.000 - 40.000 din. ali posto oni nisu radili operacije nisam vise mogla da cekam pa sam zakazala pa otkazala operaciju na VMA a na kraju me je operisao privatnik