Sportlilly napisao:i... kada prelazim prstom preko nosa,tacno na sredini mi je nos malo mekan,kao da imam blago udubljenje,koje je iz profila malo vidljivo...nije preterano strasno. Da li je neko od vas imao priblizno isto iskustvo,ako jeste neka pise ili nek posalje privatnu poruku. Zelim vam svima lep oporavak i da vam nosici budu kakvi ste zeleli. Pozzz svima. Sport Lilly
Ja sam operisana u aprilu i isto,ali ISTO sam to tada primetila,i kako je otok spadao,sve više mi se uočavala kost i to udubljenje,bukvalno se vidi taj prelaz,kada se zagledaš uočljivo je baš,znači-nos nije prav,kakav bi i trebao da bude.E,sad,koliko dam se informisala,a da te ne bih pre vremena izbedačila,svako je za sebe slučaj i sve zavisi kakav je bio oblik nosa pre i td.,tako da sačekaj da spadnu otoci i javljaj svaku promenu,jer meni,a i još nekim ljudima,koji nisu iz prve prošli slavno,to znači.
E,sad,pošto me je to prvo razočarenje prošlo,na ovoj drugoj kontroli za mes.dana pitaću ga sve što me zanima(mada je jedan dečko već napisao u prethodnim postovima,jer je išao,da ako je uočljiva ta grbica,da je tako moralo da se uradi,jer ne bi imalo šta da drži ceo nos,a dr.mu je rekao da ako mu i posle god.dana to bude smetalo,da će mu laserski to skinuti),pa ću za god.dana videti šta ću.Uvek postoji druga šansa.
E,Sarrro,dobro došla u klub manje srećnih

Imam pitanje,pošto se meni dešava da mi se nos,kao danas,toliko nasvirao kao 6 dan posle skidanja maske,iz čista mira,da li se to tebi dešavalo?Znači jedan dan splasne,tako 3-4 dana miruje,a posle poludi

E,da,i na kosti,koja je i dalje srvenkasta,pojavila su mi se neke sitne bubuljce.
Dizajnerka,kakav ti je poluprofil sada,ima li promene?Jesi li bila na drugoj kontroli?
Dzox,sitno,sitno...