Operacija nosa
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 22, 2009 3:54 pm
-
- Stalni član
Ne radi se ponovo..mada meni je receno da pokusam da odradim sve sama..ali ako ne uspem-'nista strasno, odradice oni'..No, ja sam sve uradila..a oni samo ekg ..onda me poslali kod anesteziologa-on ti da 'zeleno svetlo' i to je sve!jedna stvar me malo buni
recheno je da u lokalnoj bolnici izvadim sve potrebne analize i rezultate, a neki mi kazu da se sve to ponovo radi kod njih na VMA. Ako je to tacno, cemu dva puta]
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 02, 2009 11:02 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Maj 16, 2008 10:34 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
TAKO SAM BESNA!!!!!!!!!!
Pa zaj je moguce...pre osam meseci sam operisala nos i nije lose ali nisam zadovoljna, vrh nije ok...i bas zato sto nije ok. pazila sam i nisam zelela ni mitisere da stiskam,ne znam ni sama kako sam izdrzala,par njih...uzas..nebitno to, i sada sam stiskala znaci posle osam meseci i tako mi je otekao nos i boli me i vrh je odvratan...pojma nemam vise,ionako je malo pao ali sada uzas!
stvarno ne znam vise ,tako sam opterecene da je to strasno..i tako pazim i opet bzv....
da li je neko imao sl iskusto..nemiojte samo pa to je normalno da otekne, d jeste ali ovoliko ???uostalom ro je operisan nos? i pocela sam da nosim naocare za sunce, nadam se da smem posle osam meseci???? zaista ne znam,imam utisak kao da jos nije zarasla rana
i ponekad me boli,kao kost da me boli iz cista mira!!
Pa zaj je moguce...pre osam meseci sam operisala nos i nije lose ali nisam zadovoljna, vrh nije ok...i bas zato sto nije ok. pazila sam i nisam zelela ni mitisere da stiskam,ne znam ni sama kako sam izdrzala,par njih...uzas..nebitno to, i sada sam stiskala znaci posle osam meseci i tako mi je otekao nos i boli me i vrh je odvratan...pojma nemam vise,ionako je malo pao ali sada uzas!
stvarno ne znam vise ,tako sam opterecene da je to strasno..i tako pazim i opet bzv....
da li je neko imao sl iskusto..nemiojte samo pa to je normalno da otekne, d jeste ali ovoliko ???uostalom ro je operisan nos? i pocela sam da nosim naocare za sunce, nadam se da smem posle osam meseci???? zaista ne znam,imam utisak kao da jos nije zarasla rana
i ponekad me boli,kao kost da me boli iz cista mira!!
E,ljudi,nema mesta nervozi,izađimo u susret kojima omah treba informacija i koji nemaju vremena za listanje-nije teško(LEPO
)biti fin
Oooo,Anđelka,cimerko iz pakla,pa di si mi ti?
I ja jedva čekam da vidim tvoj NOSIĆ.
E,nego jel' popodne na 4-om?POZZZ
Dzox,ja sam radila analize u mom mestu,a prvi dan po prijemu kada te smeste i ručkaš,pregleda te dežurni dr.,tj.pita te jesi li alergičan na nešto,jesi li imao neke povrede glave i to je sve. Mene je to začudilo,pošto sam čula da su pre ipak oni ponovo sve radili,ali ne treba da te brine ništa,ako nešto nije u redu(napisala sam da sam imala temperaturu i mislila sam da će mi odložiti,ali nisu),odmah te pregladaju.
Sarrro,jesi li išla na kontrolu,šta ti je rekao?
dizajnerka-srećno

Oooo,Anđelka,cimerko iz pakla,pa di si mi ti?

Dzox,ja sam radila analize u mom mestu,a prvi dan po prijemu kada te smeste i ručkaš,pregleda te dežurni dr.,tj.pita te jesi li alergičan na nešto,jesi li imao neke povrede glave i to je sve. Mene je to začudilo,pošto sam čula da su pre ipak oni ponovo sve radili,ali ne treba da te brine ništa,ako nešto nije u redu(napisala sam da sam imala temperaturu i mislila sam da će mi odložiti,ali nisu),odmah te pregladaju.
Sarrro,jesi li išla na kontrolu,šta ti je rekao?
dizajnerka-srećno
Re: operacija nosa
black lady napisao:Hej ljudi jel se sme raditi operacija nosa na leto?
Naravno.
sarrra, to stvarno zvuci zabrinjavajuce. Mogu samo da zamislim koliko se sad kidas i nerviras oko svega.
Ja ti preporucujem da odes kod toga ko te je operisao i da njemu sve to lepo ispricas, pa vidite dalje sta cete.
Neverovatno koliko si iskustva ljudi dijametralno razlicita. Neko bude potpino odusevljen i presrecan rezultatom, a neko nazalost skroz razocaran.
S'druge strane, potpuno mi je nezamislivo da se tako iskusnim doktorima (kakav je recimo Bjelic) potkradu neke greske. Ipak oni imaju toliko mnogo iskustva, da tu stvarno ne bi smelo da bude nikakvih propusta.
Ja ti preporucujem da odes kod toga ko te je operisao i da njemu sve to lepo ispricas, pa vidite dalje sta cete.
Neverovatno koliko si iskustva ljudi dijametralno razlicita. Neko bude potpino odusevljen i presrecan rezultatom, a neko nazalost skroz razocaran.
S'druge strane, potpuno mi je nezamislivo da se tako iskusnim doktorima (kakav je recimo Bjelic) potkradu neke greske. Ipak oni imaju toliko mnogo iskustva, da tu stvarno ne bi smelo da bude nikakvih propusta.
-
- Stalni član
evo i mene, jos sam u soku, ovo je tako velika promena da ce mi trebati nedelje da se naviknem. Nos mi je nekako i manji i prcastiji nego sto sam mislila da ce biti, da ne pricam koliko je otecen, pogotovo pri korenu, tako da sad izgledam kao mongol sa otecenom facom i sirokim nosem. Mislim da ce mi se dopasti ali tek kad spadnu otoci i kad se naviknem na svoj novi izgled, posto je ovo dijametralno suprotno od mog " bivseg " izgleda, imala sam uzak i malo veci nos sa malom grbom, a ovaj sad je mali i blago prcast. Mada s' druge strane imam okruglo lice i baby face pa mislim da ce sve leci na svoje. Sve u svemu nisam instant odusevljena, vise sam sokirana promenom, ali imam utisak da ce mi se vremenom dopasti...
Btw. skidanje kalupa nista ne boli
Uskoro pisem i utiske sa operacije, htela sam prvo ovo...
Btw. skidanje kalupa nista ne boli
Uskoro pisem i utiske sa operacije, htela sam prvo ovo...
Dizajnerka >>
hahaha..identicno sam se osecala! cak sam i iste reci upotrebila da se opisem
..Ja sam skinula masku pre tacno 6 dana .. I kad su mi rekli da se pogledam u ogledalo umalo nisam zaplakala..sebe nisam prepoznala ni u truncici.. No, ne brini...vec sutradan se naziru (lepi) oblici nosa ... i polako se vracas u normalu ...

-
- Stalni član
Hvala ti, vec mi je lakse, malo mi je falilo da zaplacem, neverovatno cak su mi i usta drugacija, zapravo uopste ne prepoznajem svoje lice, ovo je bas psihicki tesko, ma koliko da sam ovo zelela, mislim da se par dana necu ni gledati u ogledalo...megimaga napisao:Dizajnerka >>![]()
![]()
hahaha..identicno sam se osecala! cak sam i iste reci upotrebila da se opisem
..Ja sam skinula masku pre tacno 6 dana .. I kad su mi rekli da se pogledam u ogledalo umalo nisam zaplakala..sebe nisam prepoznala ni u truncici.. No, ne brini...vec sutradan se naziru (lepi) oblici nosa ... i polako se vracas u normalu ...