Yve napisao:taske86 napisao:Yve napisao:
Најбоље би било да питаш доктора, не знам како ствари стоје са онима који се баве озбиљније неком физичком активношћу или су професионални спортисти.
Препорука коју сам ја добила је мировање три месеца, до следеће контроле или умерена активност. Може бити да сам преозбиљно схватила али ја сам одлучила да направим толику паузу у плесу, који није претерано физички захтеван, јер желим да се обезбедим, да оно што је до мене одрадим како треба.
Mislis li da ovo ima logike?Zbog cega bi pravila pauzu 3 meseca, kada ti svi obecavaju povratak svakodnevnim aktivnostima nakon 3 nedelje?
Ja sam 11. dan posle operacije imao jaku fizcku aktivnost..
Све је индивидуално, то што си се ти вратио својим физичким активностима је индивидуалан случај, као и мој, и не видим зашто је твој случај логичнији.
Nisam rekao da sam se vratio svojim fizickim aktivnostima 11. dan nakon operacije, jednostavno nesto je iskrslo i izdesavalo se svasta.
Posle 4 nedelje nakon operacije, usledila je i nova godina, znaci djuska celu noc, cirka....Nakon 49 dana poceo sam da radim.
Ako je sve individualno ti si bas poseban slucaj, veruj mi dosta ljudi znam, koji su nakon mesec dana isli na more i plivali svakodnevno.
Koliko se ja secam ti si operisala nos 3. marta.
Na osnovu cega ti zakljucujes da ti neophodno jos mesec ipo dana da bi se vratila svakodnevnim aktivnostima?
Ja se i sada bojim da mi neko ne zakaci nos i dosta pazim kada je to u pitanju.Sto se tice tvog slucaja, bio ples fizicki naporan ili ne, zaboravi na to neko vreme, jer ce te i mala nepaznja partnera vratiti na pocetak.
Mislim da ti je ples sa zamisljenim partnerom najsigurniji