klinika u Novom Sadu,zove se Olymp. Najbolji stručnjak u zemlji,operisao 2000 nosića,dr. se zove Dimitrije Panfilov. Znači čovek je genije pravi savršene prirodne nosiće. Ako imaš 2000 eurona idi kod njega,najbolji je!!!!!!subman napisao:Hoce neko da mi posalje slike tih noseva?
Nisam jos nijedan video kako je ispao a svi govorite o operacijama...
Jel zna neko neku dobru privatnu kliniku i hirurga?
Operacija nosa
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 10, 2008 11:56 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
operacija nosa
Get up stand up, get up for yor life, get up stand,dont give up the fight!
-
- Novi član
Hmmm....u BG pa Bjelić naravno za široke narodne mase, a od privatnih klinika čula sam za kliniku Colić,e ti se sad raspitaj,neki ga hvale a neki kude, pa ti vidi!subman napisao:To mi je daleko, ja bih nesto u BG,
hvala u svakom slucaju
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 22, 2009 3:54 pm
Moram da se pohvalim, koliko sam juce bila zbunjena toliko mi se danas pocinje svidjati moj nosic ( kazem nosic jer zaista to i jeste ), zapravo mi bas dobro stoji, iako je jos daleko od finalnog izgleda. Svi koji su me videli odusevljeni su. Jeste da ima jos puno otoka i da su neravnomerni pa mi cak izgleda i kriv u jednu stranu ( ovo je minimalno ), vec se nazire da ce ovo biti jos jeno remek delo dr. Bjelica 

-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 24, 2009 1:24 am
Ja sam imala 22.04. operaciju na privatnoj klinici koja je radjena laserom. Ako mogu da pomognem tu sam ...pitajte...subman napisao:Hoce neko da mi posalje slike tih noseva?
Svima bih preporucila privatnu kliniku jer smatram da je bolje da skupite novac i uradite sve bez stresa i cimanja, u koliko naravno mozete, jer je to nesto sto radite za ceo zivot. A druga stvar privatnik ti garantuje da ce ti uraditi dobro, dok tu garanciju u drzavnim ustanovama nemas.
Primljena sam u 8h, u 9h je bila operacija a kuci sam bila u 17h, tako da nemas vremena da se uplasis.Posto je kako sam vec pomenula, operacija radjena laserom postoperativni tok je daleko laksi

Imala sam inace jako tesku operaciju jer sam radila i devijaciju i estetiku. Unutra je bio haos, tako da se doktor bas namucio. Jedna nozdrva mi je bila totalno zatvorena a kost unutra je isla u S, pa je sve to trebalo ispraviti.
Sutra vadim tampone i skidam ove flastere sa lica pa cu da vam javim kakav je izgled..i da li sam zadovoljna...
-
- Novi član
Ej cao,ja bih isto da radim privatno i slažem se sa svime što si rekla,uostalom koliko para toliko i veselja. E sad ja sam našla super docu pa me zanima da nije isti doktor,ovaj se zove Dimitrije Panfilov,da nije taj,uostalom otkrij nam ime dr.slobodno,ovde možeš da ga reklamiraš ako hoćeš,a i nekom ćeš pomoći u odluci.mimica07 napisao:Ja sam imala 22.04. operaciju na privatnoj klinici koja je radjena laserom. Ako mogu da pomognem tu sam ...pitajte...subman napisao:Hoce neko da mi posalje slike tih noseva?
Svima bih preporucila privatnu kliniku jer smatram da je bolje da skupite novac i uradite sve bez stresa i cimanja, u koliko naravno mozete, jer je to nesto sto radite za ceo zivot. A druga stvar privatnik ti garantuje da ce ti uraditi dobro, dok tu garanciju u drzavnim ustanovama nemas.
Primljena sam u 8h, u 9h je bila operacija a kuci sam bila u 17h, tako da nemas vremena da se uplasis.Posto je kako sam vec pomenula, operacija radjena laserom postoperativni tok je daleko laksi. Anestezija je odlicna,kvalitetna i nema sanse da se probudis kao sto se desava na drzavnim klinikama. Podlive nisam uopste imala, jedino mi je malo otekla gornja usna (posto mi je uz operaciju nosa doktor malo podigao gornju usnu koja je ranije bila bas tanka
2u1)i malo kapci. Bol apsolutno nisam osetila izuzev kada su mi stavili pred operaciju braunilu u ruku preko koje sam primala anesteziju i infuziju. Takodje nisam imala ni vrtoglavice ,niti mi je bilo muka i najnormalnije sam funkcionisala posto sam se probudila. Kao da operaciju nisam ni radila.
Imala sam inace jako tesku operaciju jer sam radila i devijaciju i estetiku. Unutra je bio haos, tako da se doktor bas namucio. Jedna nozdrva mi je bila totalno zatvorena a kost unutra je isla u S, pa je sve to trebalo ispraviti.
Sutra vadim tampone i skidam ove flastere sa lica pa cu da vam javim kakav je izgled..i da li sam zadovoljna...
-
- Stalni član
Ja se ne slazem sa vama. Mene je operisao dr. Bjelic pre 10 dana i prezadovoljna sam. Bila sam sebi jako cudna po skidanju kalupa, ali evo kako dani prolaze nos mi je sve bolji. Odlicno ide uz moje lice i svi koji su me videli prokomentarisali su da mi nije izmenio karakter, da je to i dalje moj "stari" nos, samo mnogo lepsi. I ja sam iz Ns. i meni je bilo cimanje da se operisem u Bg-u, takodje sam cula za tu kliniku u Ns-u koju pominjes, ali meni je jedini kriterijum pri odabiru hirurga bio broj zadovoljnih pacijenata. Da se razumemo, ja radim, nisam student i imam tih 2000 evra za tog doktora, ali dokle god ja ne znam ni jednog njegovog pacijenta meni njegove reference na papiru ne znace nista. Zapravo pokusavam da kazem da u ovom slucaju ona " koliko para, toliko muzike " ne mora da bude istinita. Mene je operacija kostala 36.000 din., dakle nesto oko 400 evra, i ja cu lepo sa onih 1600 evra razlike da odem na jedno ili dva dobra putovanja sa svojim novim nosicem. Pozdrav svima....black lady napisao:Ej cao,ja bih isto da radim privatno i slažem se sa svime što si rekla,uostalom koliko para toliko i veselja. E sad ja sam našla super docu pa me zanima da nije isti doktor,ovaj se zove Dimitrije Panfilov,da nije taj,uostalom otkrij nam ime dr.slobodno,ovde možeš da ga reklamiraš ako hoćeš,a i nekom ćeš pomoći u odluci.mimica07 napisao:Ja sam imala 22.04. operaciju na privatnoj klinici koja je radjena laserom. Ako mogu da pomognem tu sam ...pitajte...subman napisao:Hoce neko da mi posalje slike tih noseva?
Primljena sam u 8h, u 9h je bila operacija a kuci sam bila u 17h, tako da nemas vremena da se uplasis.Posto je kako sam vec pomenula, operacija radjena laserom postoperativni tok je daleko laksi. Anestezija je odlicna,kvalitetna i nema sanse da se probudis kao sto se desava na drzavnim klinikama. Podlive nisam uopste imala, jedino mi je malo otekla gornja usna (posto mi je uz operaciju nosa doktor malo podigao gornju usnu koja je ranije bila bas tanka
2u1)i malo kapci. Bol apsolutno nisam osetila izuzev kada su mi stavili pred operaciju braunilu u ruku preko koje sam primala anesteziju i infuziju. Takodje nisam imala ni vrtoglavice ,niti mi je bilo muka i najnormalnije sam funkcionisala posto sam se probudila. Kao da operaciju nisam ni radila.
Cao svima! Bas mi je krivo sto nisam ranije pronasla ovaj forum, posto je sad sve proslo
operisala sam se u februaru na Vma, ali mogu barem da prenesem moje utiske. Pre svega da kazem da sam otisla na Vma a ne kod privatnog najvise zbog toga sto je finansijski znatno povoljnije,a kasnije i zato sto mi je nekoliko ljudi preporucilo dr.Bjelica. Ali da sam mogla da biram bez finansijskih uslovljavanja def. bi isla kod privatnog,(vec je spominjan na forumu),ali mi je trazio 1500 eura za operaciju.Uglavnom na vma sve je proslo ok,doktor je stvarno super.Ali moja najveca zamerka je to sto on jednostavno i da hoce fizicki ne moze da se posveti pacijentima duze od pola sata(ima po pet operacija dnevno),a svakome od nas je taj dan za nas najbitniji na svetu, i za to vreme on nema vremena da licka nos savrseno u milimetar.Meni nos jeste kraci ali vidim da neke finese(koje su bile tu i pre) jednostavno nije ni dirao,vec je samo odradio glavne probleme -grbu i duzinu.I to je odradjeno solidno.A recimo malo mi je ukrivo hrskavica i vrsak nosa
s desne strane(bilo je tako i pre) - ostavljeno je tako.A plus sad kako je nos kraci, to je jos malo vise doslo do izrazaja!Uglavnom ne znam da li da budem zadovoljna ili nezadovoljna, nadam se da ce se mozda nekim cudom ta asimetrija vremenom malo smanjiti.
Da li neko zna - posto mi je sad jedna nozdrva veca od druge-valjda kako instrumenti idu kroz nju, hoce li se izjednaciti s drugom ili ce ostati takva?!
Hvala svima cao

s desne strane(bilo je tako i pre) - ostavljeno je tako.A plus sad kako je nos kraci, to je jos malo vise doslo do izrazaja!Uglavnom ne znam da li da budem zadovoljna ili nezadovoljna, nadam se da ce se mozda nekim cudom ta asimetrija vremenom malo smanjiti.
Da li neko zna - posto mi je sad jedna nozdrva veca od druge-valjda kako instrumenti idu kroz nju, hoce li se izjednaciti s drugom ili ce ostati takva?!
Hvala svima cao
Cao svima! Bas mi je krivo sto nisam ranije pronasla ovaj forum, posto je sad sve proslo
operisala sam se u februaru na Vma, ali mogu barem da prenesem moje utiske. Pre svega da kazem da sam otisla na Vma a ne kod privatnog najvise zbog toga sto je finansijski znatno povoljnije,a kasnije i zato sto mi je nekoliko ljudi preporucilo dr.Bjelica. Ali da sam mogla da biram bez finansijskih uslovljavanja def. bi isla kod privatnog,(vec je spominjan na forumu),ali mi je trazio 1500 eura za operaciju.Uglavnom na vma sve je proslo ok,doktor je stvarno super.Ali moja najveca zamerka je to sto on jednostavno i da hoce fizicki ne moze da se posveti pacijentima duze od pola sata(ima po pet operacija dnevno),a svakome od nas je taj dan za nas najbitniji na svetu, i za to vreme on nema vremena da licka nos savrseno u milimetar.Meni nos jeste kraci ali vidim da neke finese(koje su bile tu i pre) jednostavno nije ni dirao,vec je samo odradio glavne probleme -grbu i duzinu.I to je odradjeno solidno.A recimo malo mi je ukrivo hrskavica i vrsak nosa
Hvala svima cao

Hvala svima cao
Ja se slazem s tom narodnom mudroscu - kolko para tolko i muzikeEj cao,ja bih isto da radim privatno i slažem se sa svime što si rekla,uostalom koliko para toliko i veselja. E sad ja sam našla super docu pa me zanima da nije isti doktor,ovaj se zove Dimitrije Panfilov,da nije taj,uostalom otkrij nam ime dr.slobodno,ovde možeš da ga reklamiraš ako hoćeš,a i nekom ćeš pomoći u odluci.
-
- Novi član
Vidi meni je drago što je tvoj nos ispao kako treba i što bi naš narod rekao ako je! ali odakle ti pravo da pričaš o tome koliko je on spretan ili nespretan. Taj doktor spada u top 10 estetskih hirurga u svetu,operisao je N.Laudu i izvršio oko 1500 operacija noseva,pa naravno da ću da verujem njemu nego nekom otoriniku. A što se tiče Bjelića čula sam da prepušta operacije mladjim kolegama,tako da si ti lutko imala mnogo sreće. Nebih da se prepirem,ali konsultovala sam se sa čovekom i taj razgovor je jako dugo trajao,o njemu imam samo reči hvale. Vrlo je važno da pacjent stekne poverenje u dr,a ne samo onako "može i dobro" lako ćemo i sje.. ti lice za ceo život. E u takve doktore ja nemam poverenja. To je delikatna operacija i ako se radi treba da se uradi kako valja, a ne po najpovoljnijoj ceni!dizajnerka napisao:Ja se ne slazem sa vama. Mene je operisao dr. Bjelic pre 10 dana i prezadovoljna sam. Bila sam sebi jako cudna po skidanju kalupa, ali evo kako dani prolaze nos mi je sve bolji. Odlicno ide uz moje lice i svi koji su me videli prokomentarisali su da mi nije izmenio karakter, da je to i dalje moj "stari" nos, samo mnogo lepsi. I ja sam iz Ns. i meni je bilo cimanje da se operisem u Bg-u, takodje sam cula za tu kliniku u Ns-u koju pominjes, ali meni je jedini kriterijum pri odabiru hirurga bio broj zadovoljnih pacijenata. Da se razumemo, ja radim, nisam student i imam tih 2000 evra za tog doktora, ali dokle god ja ne znam ni jednog njegovog pacijenta meni njegove reference na papiru ne znace nista. Zapravo pokusavam da kazem da u ovom slucaju ona " koliko para, toliko muzike " ne mora da bude istinita. Mene je operacija kostala 36.000 din., dakle nesto oko 400 evra, i ja cu lepo sa onih 1600 evra razlike da odem na jedno ili dva dobra putovanja sa svojim novim nosicem. Pozdrav svima....black lady napisao:Ej cao,ja bih isto da radim privatno i slažem se sa svime što si rekla,uostalom koliko para toliko i veselja. E sad ja sam našla super docu pa me zanima da nije isti doktor,ovaj se zove Dimitrije Panfilov,da nije taj,uostalom otkrij nam ime dr.slobodno,ovde možeš da ga reklamiraš ako hoćeš,a i nekom ćeš pomoći u odluci.mimica07 napisao: Ja sam imala 22.04. operaciju na privatnoj klinici koja je radjena laserom. Ako mogu da pomognem tu sam ...pitajte...
-
- Novi član
Vidi meni je drago što je tvoj nos ispao kako treba i što bi naš narod rekao ako je! ali odakle ti pravo da pričaš o tome koliko je on spretan ili nespretan. Taj doktor spada u top 10 estetskih hirurga u svetu,operisao je N.Laudu i izvršio oko 1500 operacija noseva,pa naravno da ću da verujem njemu nego nekom otoriniku. A što se tiče Bjelića čula sam da prepušta operacije mladjim kolegama,tako da si ti lutko imala mnogo sreće. Nebih da se prepirem,ali konsultovala sam se sa čovekom i taj razgovor je jako dugo trajao,o njemu imam samo reči hvale. Vrlo je važno da pacjent stekne poverenje u dr,a ne samo onako "može i dobro" lako ćemo i sje.. ti lice za ceo život. E u takve doktore ja nemam poverenja. To je delikatna operacija i ako se radi treba da se uradi kako valja, a ne po najpovoljnijoj ceni!dizajnerka napisao:Ja se ne slazem sa vama. Mene je operisao dr. Bjelic pre 10 dana i prezadovoljna sam. Bila sam sebi jako cudna po skidanju kalupa, ali evo kako dani prolaze nos mi je sve bolji. Odlicno ide uz moje lice i svi koji su me videli prokomentarisali su da mi nije izmenio karakter, da je to i dalje moj "stari" nos, samo mnogo lepsi. I ja sam iz Ns. i meni je bilo cimanje da se operisem u Bg-u, takodje sam cula za tu kliniku u Ns-u koju pominjes, ali meni je jedini kriterijum pri odabiru hirurga bio broj zadovoljnih pacijenata. Da se razumemo, ja radim, nisam student i imam tih 2000 evra za tog doktora, ali dokle god ja ne znam ni jednog njegovog pacijenta meni njegove reference na papiru ne znace nista. Zapravo pokusavam da kazem da u ovom slucaju ona " koliko para, toliko muzike " ne mora da bude istinita. Mene je operacija kostala 36.000 din., dakle nesto oko 400 evra, i ja cu lepo sa onih 1600 evra razlike da odem na jedno ili dva dobra putovanja sa svojim novim nosicem. Pozdrav svima....black lady napisao:Ej cao,ja bih isto da radim privatno i slažem se sa svime što si rekla,uostalom koliko para toliko i veselja. E sad ja sam našla super docu pa me zanima da nije isti doktor,ovaj se zove Dimitrije Panfilov,da nije taj,uostalom otkrij nam ime dr.slobodno,ovde možeš da ga reklamiraš ako hoćeš,a i nekom ćeš pomoći u odluci.mimica07 napisao: Ja sam imala 22.04. operaciju na privatnoj klinici koja je radjena laserom. Ako mogu da pomognem tu sam ...pitajte...
-
- Stalni član
Nisam htela da pisem vise na ovu temu, ali zbog prizvuka "elitistickog" u tvom postu, moram. Ja sam isla potpuno drugom logikom pri odabiru doktora. Da rezimiramo, kad ukucas ime tog doktora dobijes sledece: puno clanaka, intervjua, hvalospeva, slika, cak je gostovao u jednoj kulinarskoj emisiji a nigde komentari pacijenata ( doduse VIP-ovci i ne pisu komentare ). Za ovog drugog "otorinca" kako ti kazes nigde ni jednog clanka iz novina, ali puno komentara zadovoljnih pacijenata. Ne znam, ali meni ovo drugo ima mnogo vecu tezinu. S' druge strane, taj doktor radi sve sto ti padne na pamet: povecanje grudi, usana, usi, zatezanje, liposukciju, podizanje guze, kapaka, a specijalnost mu je produzenje penisa. I naravno izmedju svega toga se bavi i nosevima, a ovaj drugi "otorinac" se 20 godina bavi samo nosevima. Opet mi ovo drugo ima vecu tezinu, vise volim 2 u 1, nego 85 u 1. A to sto kazes da je operisao Nikija Laudu, verujem, ali ja ne mogu sa Nikijem da popricam o utiscima, a sa mojom komsinicom Sanjom mogu. Pa ja se ne bi dala u ruke hirurzima koji su operisali Majkl Dzeksona i Donatelu Versace ni da oni meni plate. Njih su ih urnisali svetski poznati plasticari, a ne tamo neki otorinci iz drzavne bolnice. Ja uopste ne sumnjam da je taj doktor svetski poznat i odlican, ali ja za sve u zivotu vise verujem direktnoj preporuci nego reklami. Toliko, samo mi je zasmetao taj tvoj osvrt s' visine na nas obicne smrtnike koje ne operise tamo neki VIP hirurg, nego obican otorinac iz drzavne. Uopste necu da se prepirem vise s' tobom, mislim da je glupo, svako ima pravo na svoje misljenje i treba da ga kaze, s' druge strane i dobro je da se javlja sto vise pacijenata koji su operisani kod sto vise razlicitih doktora, svaka informacija je dobrodosla. Zelim ti sve najbolje i obavezno se javi sa utiscima posle operacije....
pozzz
pozzz
-
- Novi član
[quote="dizajnerka"]Nisam htela da pisem vise na ovu temu, ali zbog prizvuka "elitistickog" u tvom postu, moram. Ja sam isla potpuno drugom logikom pri odabiru doktora. Da rezimiramo, kad ukucas ime tog doktora dobijes sledece: puno clanaka, intervjua, hvalospeva, slika, cak je gostovao u jednoj kulinarskoj emisiji a nigde komentari pacijenata ( doduse VIP-ovci i ne pisu komentare ). Za ovog drugog "otorinca" kako ti kazes nigde ni jednog clanka iz novina, ali puno komentara zadovoljnih pacijenata. Ne znam, ali meni ovo drugo ima mnogo vecu tezinu. S' druge strane, taj doktor radi sve sto ti padne na pamet: povecanje grudi, usana, usi, zatezanje, liposukciju, podizanje guze, kapaka, a specijalnost mu je produzenje penisa. I naravno izmedju svega toga se bavi i nosevima, a ovaj drugi "otorinac" se 20 godina bavi samo nosevima. Opet mi ovo drugo ima vecu tezinu, vise volim 2 u 1, nego 85 u 1. A to sto kazes da je operisao Nikija Laudu, verujem, ali ja ne mogu sa Nikijem da popricam o utiscima, a sa mojom komsinicom Sanjom mogu. Pa ja se ne bi dala u ruke hirurzima koji su operisali Majkl Dzeksona i Donatelu Versace ni da oni meni plate. Njih su ih urnisali svetski poznati plasticari, a ne tamo neki otorinci iz drzavne bolnice. Ja uopste ne sumnjam da je taj doktor svetski poznat i odlican, ali ja za sve u zivotu vise verujem direktnoj preporuci nego reklami. Toliko, samo mi je zasmetao taj tvoj osvrt s' visine na nas obicne smrtnike koje ne operise tamo neki VIP hirurg, nego obican otorinac iz drzavne. Uopste necu da se prepirem vise s' tobom, mislim da je glupo, svako ima pravo na svoje misljenje i treba da ga kaze, s' druge strane i dobro je da se javlja sto vise pacijenata koji su operisani kod sto vise razlicitih doktora, svaka informacija je dobrodosla. Zelim ti sve najbolje i obavezno se javi sa utiscima posle operacije....
pozzz[/q E ovako neznam odakle da krenem,ali uopšte nisam imala nameru da vređam nikog od vas što se tiče " elite" i ja sam skromna devojka, studirala sam kao i ti,tako da znam šta je studentski hleb. Druga stvar ja neznam da li si ti uopšta pričala sa njim i bila na konsultacijama,jer ja sam bila na dosta kosultacija kod drugih doktora i jedino mi je on ulivao poverenje a to je mnogo bitna stvar,a kažeš da si imala 2000 evra u rukama pa me baš čudi da si toliko rizikovala kod doktora kome je stručnost:uho,grlo,nos. Mislim da operaciju nosa treba da radi neko ko je stručan za to,bar ja tako mislim. Dalje, u svetu je ovakva operacija jako skupa i košta ko jedna manja garsonjera u Novom Sadu. Nikada se nebih operisala kod nekog ko operiše 5 noseva na dan, ne zato što glumim neko ludilo,već zato što smatram da njemu ruka više nije normalna a i koncenracija mu sigurno nije na zavidnom nivou. Drugo,nije M. Dzeksonu kriv doktor već on sam,jer je čovek koji je imao najviše operacija nosa na svetu,tačnije on više ni nema nos. Slažem se sa tobom da je dobro kada imaš živ primer pred sobom i možeš odmah da podeliš utiske,ali ja sam upoznala par devojaka koje su radile u državnim bolnicama operaciju i iskreno bolje da je nisu ni radile. Svima želim uspešne operacije i oporavke i onima koji su naumila da se operišu kod Bjelića slobodno to nek urade!!!!!!!! veliki pozzzzz
pozzz[/q E ovako neznam odakle da krenem,ali uopšte nisam imala nameru da vređam nikog od vas što se tiče " elite" i ja sam skromna devojka, studirala sam kao i ti,tako da znam šta je studentski hleb. Druga stvar ja neznam da li si ti uopšta pričala sa njim i bila na konsultacijama,jer ja sam bila na dosta kosultacija kod drugih doktora i jedino mi je on ulivao poverenje a to je mnogo bitna stvar,a kažeš da si imala 2000 evra u rukama pa me baš čudi da si toliko rizikovala kod doktora kome je stručnost:uho,grlo,nos. Mislim da operaciju nosa treba da radi neko ko je stručan za to,bar ja tako mislim. Dalje, u svetu je ovakva operacija jako skupa i košta ko jedna manja garsonjera u Novom Sadu. Nikada se nebih operisala kod nekog ko operiše 5 noseva na dan, ne zato što glumim neko ludilo,već zato što smatram da njemu ruka više nije normalna a i koncenracija mu sigurno nije na zavidnom nivou. Drugo,nije M. Dzeksonu kriv doktor već on sam,jer je čovek koji je imao najviše operacija nosa na svetu,tačnije on više ni nema nos. Slažem se sa tobom da je dobro kada imaš živ primer pred sobom i možeš odmah da podeliš utiske,ali ja sam upoznala par devojaka koje su radile u državnim bolnicama operaciju i iskreno bolje da je nisu ni radile. Svima želim uspešne operacije i oporavke i onima koji su naumila da se operišu kod Bjelića slobodno to nek urade!!!!!!!! veliki pozzzzz