Operacija nosa
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 22, 2009 3:54 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 24, 2009 1:24 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Sada cu da vam ispricam celu moju pricu.
Prvo sam zakazla operaciju za 13.maj na VMA, u nadi da je ovo renomirana utanova i da nabolje rade. Tek posto sam zakazala operaciju i pocela da pricam na poslu i u svojoj okolini gde idem, ljudi su me svojim negativnim iskustvima odvratili od ove ustanove. Bilo mi je fascinantno koliko je ljudi zaista operisalo nos.
Prvo jedna koleginica koja je operisala samo devijaciju u sred operacije se probudila zbog lose anestezije pa su ponovo morali da je uspavljuju. Sto je pravi sok i stres slozicete se. Druga koleginica je radila samo estetiku (platila je operaciju 120.000 din) i ovo joj je bila druga operacija. Radio joj je operaciju cuveni Bjelic i Novakovic i bila je jako nezadovoljna ishodom. Onda nadjem neke ljude koji rade na VMA a oni mi kazu da je VMA za devijacija u redu ali estetsi deo nikako, oni nemaju dobrog doktora za estetiku. Zatim od jednog prijatelja drug je pre par godina radio i devijaciju i estetiku na VMA, toliko mu je bilo lose odradjeno da je morao naknadno da placa operaciju na privatnoj klinici gde mu je ovaj jedva uspeo da ispravi ovo sto su oni na VMA uradili, jer covek bukvalno nije imao sa cim da ispravi njihov katastrofalni rad. I taj decko mi kaze, nemoj da gledas da te jeftinije kosta jer moze na kraju da ti bude skuplje, da te kosta i zivaca i dodatnog novca koji ces dati za drugu operaciju.
A DRUGA JAKO BITNA STVAR JE TA STO KADA SAM OTISLA NA PREGLED, DOKTOR ME JE MALO POGLEDAO I REKAO ODRADICEMO MI TO NEMA PROBLEMA. Posvetio mi je bukvalno 5 min. od kojih je 3 proveo u pisanju uputa. Na moje insistiranje da pricamo o estetici on mi je rekao prijem ti je 13.05. u 8:30 i taj dan se sve dogovaramo, ne brini nista. Sto mi je apsurdno.
Zbog svega sam se danima nervirala i na kraju odlucila da otkazem operaciju na VMA. Ljudi dobro se raspitajte pre nego se odlucite kod koga i gde cete se operisati. Raspitajte se od ljudi iz svoje okoline o ovoj operaciji, bicete zapanjeni koliko je mnogo ljudi zaista operisalo nos.
Prvo sam zakazla operaciju za 13.maj na VMA, u nadi da je ovo renomirana utanova i da nabolje rade. Tek posto sam zakazala operaciju i pocela da pricam na poslu i u svojoj okolini gde idem, ljudi su me svojim negativnim iskustvima odvratili od ove ustanove. Bilo mi je fascinantno koliko je ljudi zaista operisalo nos.
Prvo jedna koleginica koja je operisala samo devijaciju u sred operacije se probudila zbog lose anestezije pa su ponovo morali da je uspavljuju. Sto je pravi sok i stres slozicete se. Druga koleginica je radila samo estetiku (platila je operaciju 120.000 din) i ovo joj je bila druga operacija. Radio joj je operaciju cuveni Bjelic i Novakovic i bila je jako nezadovoljna ishodom. Onda nadjem neke ljude koji rade na VMA a oni mi kazu da je VMA za devijacija u redu ali estetsi deo nikako, oni nemaju dobrog doktora za estetiku. Zatim od jednog prijatelja drug je pre par godina radio i devijaciju i estetiku na VMA, toliko mu je bilo lose odradjeno da je morao naknadno da placa operaciju na privatnoj klinici gde mu je ovaj jedva uspeo da ispravi ovo sto su oni na VMA uradili, jer covek bukvalno nije imao sa cim da ispravi njihov katastrofalni rad. I taj decko mi kaze, nemoj da gledas da te jeftinije kosta jer moze na kraju da ti bude skuplje, da te kosta i zivaca i dodatnog novca koji ces dati za drugu operaciju.
A DRUGA JAKO BITNA STVAR JE TA STO KADA SAM OTISLA NA PREGLED, DOKTOR ME JE MALO POGLEDAO I REKAO ODRADICEMO MI TO NEMA PROBLEMA. Posvetio mi je bukvalno 5 min. od kojih je 3 proveo u pisanju uputa. Na moje insistiranje da pricamo o estetici on mi je rekao prijem ti je 13.05. u 8:30 i taj dan se sve dogovaramo, ne brini nista. Sto mi je apsurdno.
Zbog svega sam se danima nervirala i na kraju odlucila da otkazem operaciju na VMA. Ljudi dobro se raspitajte pre nego se odlucite kod koga i gde cete se operisati. Raspitajte se od ljudi iz svoje okoline o ovoj operaciji, bicete zapanjeni koliko je mnogo ljudi zaista operisalo nos.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 22, 2009 3:54 pm
Jesi li skinula tampone i masku, kakvi su utisci?mimica07 napisao:Sada cu da vam ispricam celu moju pricu.
-
- Novi član
E sada drugi lepsi deo price...
Preko preporuke sam dosla do dr. Jovana Bubala. Mozete dobiti osnovne informacije na www.doktorbubalo.com.
Doktor je pravi strucnjak. OPERACIJA JE RADJENA LASEROM BEZ KRVI I BEZ BOLA. Ponavljam jos jednom bol sam jedino osetila kada su mi stavili iglu za infuziju u ruku. Covek me je saslusao a potom razgovarao samnom do detalja o svemu. O kvalitetu anestezije, o uklanjanju devijacije, o estetskom delu i postoperativnom toku. Slikao me je sa dikitalnim aparatom i onda smo zajedno dosli do zakljucka sta i kako tacno treba da se odradi. Od tog trenutka sam stekla potpuno poverenje u ovog doktora, jer je covek pristupio poslu krajnje profesionalno.
Nisam imala stres. Nisam gledala ljude koji cekaju operaciju i jedni drugima nabijaju tenziju. Nisam cekala na red kada ce moje ime da prozovu da dodem na red za operaciju. Nisam bila danima umrtvljena od lose anestezije. I najbitnije nisam imala bol.
Danas mi je izvadio tampone (ni to me nije nista bolelo ljudi samo dizu paniku bez razloga, samo je malo neprijatno) i skinuo flastere. Operacija je uradjena jako diskretno. Imam napokon prav, manji i lepsi nos...mada je pod otokom mogu na nazrem konture. Odmah sam slikala profil i uporedila sa starim nosem novi...razlika je jako uocljiva..JA SAM JAKO SRECNA. Topla preporuka za ovog doktora...

Preko preporuke sam dosla do dr. Jovana Bubala. Mozete dobiti osnovne informacije na www.doktorbubalo.com.
Doktor je pravi strucnjak. OPERACIJA JE RADJENA LASEROM BEZ KRVI I BEZ BOLA. Ponavljam jos jednom bol sam jedino osetila kada su mi stavili iglu za infuziju u ruku. Covek me je saslusao a potom razgovarao samnom do detalja o svemu. O kvalitetu anestezije, o uklanjanju devijacije, o estetskom delu i postoperativnom toku. Slikao me je sa dikitalnim aparatom i onda smo zajedno dosli do zakljucka sta i kako tacno treba da se odradi. Od tog trenutka sam stekla potpuno poverenje u ovog doktora, jer je covek pristupio poslu krajnje profesionalno.
Nisam imala stres. Nisam gledala ljude koji cekaju operaciju i jedni drugima nabijaju tenziju. Nisam cekala na red kada ce moje ime da prozovu da dodem na red za operaciju. Nisam bila danima umrtvljena od lose anestezije. I najbitnije nisam imala bol.
Danas mi je izvadio tampone (ni to me nije nista bolelo ljudi samo dizu paniku bez razloga, samo je malo neprijatno) i skinuo flastere. Operacija je uradjena jako diskretno. Imam napokon prav, manji i lepsi nos...mada je pod otokom mogu na nazrem konture. Odmah sam slikala profil i uporedila sa starim nosem novi...razlika je jako uocljiva..JA SAM JAKO SRECNA. Topla preporuka za ovog doktora...

-
- Novi član
I jos nesto znala sam ljude kojima je radio operacije nosa: "obicne ljude" i "VIP"- kako ih je neko vec prethodno nazvao(a mnoge od njih i vi znate, gledate ih svaki dan na tv-u).Imena necu pominjati iz razumljivih razloga. 
Ne slazem se sa Black Lady da na ovome treba ustedeti. Ja cu svoj nos ako Bog da imati sigurno jos 50-60 godina, a letovanje ove godine i da ne bude pa sta. Za mene je ovo zivotna investicija i ne moze se porediti sa letovanjem, farmerkama, dobrom obucom itd..
Ako neko ima pitanja...tu sam da pomognem...sa jos svezim utiscima...
vodite se po onoj narodnoj *Dva puta meri jednom seci...
*

Ne slazem se sa Black Lady da na ovome treba ustedeti. Ja cu svoj nos ako Bog da imati sigurno jos 50-60 godina, a letovanje ove godine i da ne bude pa sta. Za mene je ovo zivotna investicija i ne moze se porediti sa letovanjem, farmerkama, dobrom obucom itd..
vodite se po onoj narodnoj *Dva puta meri jednom seci...

Haha ko da mi neko prepricava moj pregled, i to - nista ne brini sve cemo se dogovoriti - na kraju se svede na to da ti izludis taj dan ipo u bolnici sto nikako da navatas doktora i na kraju ga vidis tek kad legnes na operacioni sto,gde te bas nesto i ne ispituju o tvojim zeljama i snovimamimica07 napisao:A DRUGA JAKO BITNA STVAR JE TA STO KADA SAM OTISLA NA PREGLED, DOKTOR ME JE MALO POGLEDAO I REKAO ODRADICEMO MI TO NEMA PROBLEMA. Posvetio mi je bukvalno 5 min. od kojih je 3 proveo u pisanju uputa. Na moje insistiranje da pricamo o estetici on mi je rekao prijem ti je 13.05. u 8:30 i taj dan se sve dogovaramo, ne brini nista. Sto mi je apsurdno.

Ali opet ponavljam, sve je to ono sto ocekujes u drzavnoj ustanovi , jer oni tamo nece da te maze i paze i tese, a i ti si svestan toga,oni dnevno na vma urade po sto operacija, i ti si samo jedan u moru slucajeva.
Za oziljke svi preporucuju onaj Saljicev melem,ima u svim apotekama,pretpostavljam da nema veze da li ga mazes na licu ili bilo gde drugo na telu. Moja drugarica ga je mazala posle operacije kolena-to joj je doktor preporucio. Valjda vredi i za nosikac napisao:Molim vaaaaas,neka mi neko preporuci kremu za skidanje oziljaka,znam da ja smaram usred rasprave,ali hitno mi je?

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 10, 2008 11:56 am
Pobrkala si me sa nekim,jer ja smatram da treba štedeti na ovim stvarima. Izvini se!mimica07 napisao:I jos nesto znala sam ljude kojima je radio operacije nosa: "obicne ljude" i "VIP"- kako ih je neko vec prethodno nazvao(a mnoge od njih i vi znate, gledate ih svaki dan na tv-u).Imena necu pominjati iz razumljivih razloga.
vodite se po onoj narodnoj *Dva puta meri jednom seci...*
Get up stand up, get up for yor life, get up stand,dont give up the fight!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 10, 2008 11:56 am
operacija nosa
mimica07 to je napisala dizajnerka a ne ja,evo sad sam videla,tako da nemoj da napadash! 

Get up stand up, get up for yor life, get up stand,dont give up the fight!
-
- Novi član
Re: operacija nosa
Izvini Black Lady...black lady napisao:mimica07 to je napisala dizajnerka a ne ja,evo sad sam videla,tako da nemoj da napadash!

-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Okt 31, 2007 12:09 pm
Eee hvala ti punoooo,probacu sa tim,najzad neko da obrati paznju i na meneKikica_26 napisao:Za oziljke svi preporucuju onaj Saljicev melem,ima u svim apotekama,pretpostavljam da nema veze da li ga mazes na licu ili bilo gde drugo na telu. Moja drugarica ga je mazala posle operacije kolena-to joj je doktor preporucio. Valjda vredi i za nosikac napisao:Molim vaaaaas,neka mi neko preporuci kremu za skidanje oziljaka,znam da ja smaram usred rasprave,ali hitno mi je?