Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.
jelenad. napisao:Nikola nema razloga da tako odgovaras...mi biseri koji pitamo ne pitamo iz hira vec iz razloga sto je logicno,laksi je postoperativni tok zimi a ne leti na 40 stepeni.I nismo tebe licno pitali nego neke ljude koji ce da nam daju normalne odgovore a ne da nas nazivaju biserima i vredjaju...Ako ti neko pitanje smeta zamolicu te da ne odgovaras. Pozdrav za sve ljude koji imaju razumevanja za nas koji smo tek pred operacijom.Zahvaljujuci vama resila sam da promenim kliniku i operisem se na vma. Hvala vam jos jednom,divni ste.Pozdrav
Jelenad
Danas sam bio na kontrolnom pregledu, dr. Bjelic mi je zakazao novi kontrolni pregled za 2 meseca, to mu dodje na kraju juna.Znaci rade i preko leta.
Pozdrav
Ne,nije da nemam razumevanja,nego da si prelistala par stranica videla bi da su 10 njih pitali RADE LI OPERACIJE PREKO LETA,pa onda postave drugo pitanje pa trece pa sve isto u krug,pa se pojavi neko nov na forumu pa opet to isto pita. Citaj temu od pocetka i za svaku tvoju nedoumicu nacices odgovor,a ne da pitate sto puta iste stvari
Ma forum i postoji da bi se pitanja postavljala i po hiljadu puta, eto ja sam sve odgovore dobila, ne citajuci svaku mogucu stranicu od glave do pete vec zato sto se pitanja stalno ponavljaju i to je dobro tako jer ce se mozda i dobiti bolji i detaljniji odgovor. Eto ja sam operisala nos 7. Aprila na vma kod Dr. Bjelica i mogu vam reci da sam prezadovoljna, ni u snu ne bih mogla da zamislim da od mog nosa (kukastog i nikakvog) moze da se napravi ovakav da kazem "nosic". Iako sam jos dosta otecena- desna strana, kao kod ostalih, dosta vise od leve- i ne znam konacni rezultat ove operacije mogu da kazem da je super. Dr. Bjelicu ni u jednom trenutku nisam rekla sta bih volela, jer mi jednostavno ulio dosta poverenja i bilo mi je jasno da tu nema mesta bilokakvom izvoljevanju. Sledece srede imam kontrolu i Dechkaaa jedva cekam d avidim tvoj nosic.
~Andjelka~ napisao:Ma forum i postoji da bi se pitanja postavljala i po hiljadu puta, eto ja sam sve odgovore dobila, ne citajuci svaku mogucu stranicu od glave do pete vec zato sto se pitanja stalno ponavljaju i to je dobro tako jer ce se mozda i dobiti bolji i detaljniji odgovor. Eto ja sam operisala nos 7. Aprila na vma kod Dr. Bjelica i mogu vam reci da sam prezadovoljna, ni u snu ne bih mogla da zamislim da od mog nosa (kukastog i nikakvog) moze da se napravi ovakav da kazem "nosic". Iako sam jos dosta otecena- desna strana, kao kod ostalih, dosta vise od leve- i ne znam konacni rezultat ove operacije mogu da kazem da je super. Dr. Bjelicu ni u jednom trenutku nisam rekla sta bih volela, jer mi jednostavno ulio dosta poverenja i bilo mi je jasno da tu nema mesta bilokakvom izvoljevanju. Sledece srede imam kontrolu i Dechkaaa jedva cekam d avidim tvoj nosic.
Ok je vratiti se par stranica unazad.I da pitanje jeste glupo...
Valjalo bi za pocetak otici na pregled i raspitati se za slobodne termine na licu mesta.Niko od nas ne zna kad je Bjelic planirao da ode ne godisnji odmor.
jedna stvar me malo buni
recheno je da u lokalnoj bolnici izvadim sve potrebne analize i rezultate, a neki mi kazu da se sve to ponovo radi kod njih na VMA. Ako je to tacno, cemu dva puta?
dzox napisao:jedna stvar me malo buni
recheno je da u lokalnoj bolnici izvadim sve potrebne analize i rezultate, a neki mi kazu da se sve to ponovo radi kod njih na VMA. Ako je to tacno, cemu dva puta?
dzox napisao:E uredno, onda cu odmah kod njih na VMA da ne bi jurcao ovde.
Fala taske.
Moras odraditi sve potrebne analize pre prijema na VMA i poneti rezultate njima na uvid.To nije jurcanje, zavrsi se za dva dana.To se ne radi na VMA i ne znam odakle ti uopste ta informacija, ako si bio na pregledu, dobio si i papiric na kojem ti pise sta ti je potrebno.
Jesam, nego je neko ovde napisao da ce oni ponovo da odrade sve to ponovo sto nije imalo neke logike. Anyway, sredicu to vec, imam vremena do 25. maja.
Hvala ti Taske puno.Nikola prelistala sam skoro sve strane, da nisam ne bi se predomislila i resila da operisem na vma,naravno predomislila sam se zahvaljujuci svima vama.Svaki dan sam na ovom forumu uskoro cu da idem da zakazem operaciju pa se nadam da cu se sa nekima od vas upoznati.Moramo da imamo razumevanja jedni za druge pa i na neka pitanja da odgovorimo par puta,tu smo da pomognemo.