Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
dizajnerka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 22, 2009 3:54 pm

Post od dizajnerka »

Hoces sigurno, meni je to i rekao da cemo se za taj vrh dogovoriti pre operacije...
Mira29
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 19, 2009 9:30 am

Post od Mira29 »

Hvala ti puno, sad kad ovo procitah mnogo mi je lakse
taske86
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Dec 21, 2008 9:05 pm

Post od taske86 »

Mira29 napisao:Hvala ti puno, sad kad ovo procitah mnogo mi je lakse
Dogovoricete se na operacionom stolu.
Mira29
Stalni član
Stalni  član

Post od Mira29 »

Joj Taske sta bih ja bez tvoje pomoci i podrske, hvala ti puno.
Svima se trudis da pomognes
taske86
Stalni član
Stalni  član

Post od taske86 »

Mira29 napisao:Joj Taske sta bih ja bez tvoje pomoci i podrske, hvala ti puno

:)
A ovo sto pricas da ti je frka sad, videces sta je frka kad dodju sestre po tebe i kazu ti da si ti sledeca :)
Samo opusteno.
Yve
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Mar 09, 2009 10:53 am

Post od Yve »

taske86 napisao:

A ovo sto pricas da ti je frka sad, videces sta je frka kad dodju sestre po tebe i kazu ti da si ti sledeca :)
Samo opusteno.
Можда нисам нормална али ја сам једва дочекала тај тренутак.
А да је фрка - јесте, фрка против твоје воље... док чекаш у предоперационом блоку, издрогиран од бенседина, немоћан за било шта, умотан у зелени чаршав, чекаш...
Mira29
Stalni član
Stalni  član

Post od Mira29 »

Yve, nisi nenormalna, i ja jedva cekam operaciju, i taj dan kada cu otici tamo.
Upravo ono sto si rekla "FRKA PROTIV TVOJE VOLJE"
taske86
Stalni član
Stalni  član

Post od taske86 »

Yve napisao:
taske86 napisao:

Samo opusteno.

Можда нисам нормална али ја сам једва дочекала тај тренутак.
А да је фрка - јесте, фрка против твоје воље... док чекаш у предоперационом блоку, издрогиран од бенседина, немоћан за било шта, умотан у зелени чаршав, чекаш...
Imas srece sto si dobila bensedin.
Ja nisam dobio bensedin, nije mi ni bila frka, ladan k'o spricer.
Na ovom forumu citam da su neke plakale koliko su bile uplasene....Jos sam se u predoperacionom bloku, lepo ispricao sa nekom babom koja je radila ocnu operaciju.....
Ljudi, samo opusteno kao kod zubara :P
Korisnikov avatar
dzox
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 10, 2009 2:25 pm

Post od dzox »

ni kod zubara nije opusteno 8)
taske86
Stalni član
Stalni  član

Post od taske86 »

Mira29 napisao:Sada razmisljam samo o tome da li cu imati vremena ili prilike da jos jednom porazgovaram sa njim pre operacije. Ja cu traziti da jos jednom pricam o nosu, pa sta bude, jer nas ima puno i mislim da ne moze da zapamti sve detalje kada pricas sa njim na pregledu za vrh itd. a sto nije konstatovao na papiru.

Sta je s' mozgom ljudi?
Moras dobiti srazmeran novi profil nosa..Nije on privatnik pa da ti to debelo naplati, a ako nemas para za vrh, nista onda. Kada ti radi, gleda ti ceo nos, a ne samo grbu.
ksenijaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 11, 2009 2:51 am

Post od ksenijaaa »

Sarrra, posto si iz Nisa, mogu ti preporuciti dr.Visnjica, predobar je :D ja sam operisala nos kod njega pre 3 nedelje i odusevljena sam rezultatom :D :D :D
Nikola90po
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 02, 2009 11:02 pm

Post od Nikola90po »

Ako cete da radite vrh radite na plasticnoj hirurgiji. Ja sam 2 puta smanjivao vrh 2.put kod Bijelica i nista specijalno. Cak mi je i on rekao da to bolje rade plasticari zatezanjem,odstranjivanjem koze. Sada mi jeste manje ali nista posebno. Bolje odjebnom da platite 80000din.nego jeftinije da prodjete pa posle opet isti problemi...
black lady
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 10, 2008 11:56 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

operacija nosa

Post od black lady »

gde ste ljudi. pišite kako nosingeri? :wink:
Get up stand up, get up for yor life, get up stand,dont give up the fight!
subman
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Feb 13, 2005 10:13 pm

Post od subman »

Imam pitanja, za one koji su radili rinoplastiku kod dr Bjelica ako mogu da posalju fotke?
Takodje me zanima da li je bolje raditi kod plasticnog hirurga ili kod dr Bjelica?
Ili da li je moguce da rade zajedno?
Kog plasticara preporucujete s VMA?
cena mi nije bitna
megimaga
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 16, 2009 5:53 pm

Post od megimaga »

S obzirom na pomoc koju sam dobila od svih vas pripremajuci se za operaciju nosa ... evo i mog iskustva u nadi da ce nekom znaciti...
Mada..odmah moram priznati da nakon svega ni sama nisam sigurna da je dobro iscitavati sve ovo...radi odredjenih informacija DA..ali buduci da je sve individualno..a covek ume da se optereti nekim stvarima -NE..
Sve u svemu, operisala sam nos u petak na VMA kod dr. Bjelica po preporuci drugarica koje su bile prezadovoljne. Operacija nosa mi nije padala na pamet, sve dok mi nisu nasli neke 2 ciste u sinusima koje su mi se iz godine u godinu povecavale. Na kraju- devijacija, ciste, estetika..neplanirano :) Ukratko- Op je trajala 30min. Sve je proslo bez bolova. Iz bolnice sam izasla u pon. prva dva dana nikakve modrice i otoke nisam imala..i taman kad sam se ponadala da ce tako i ostati :) buknula sam..Sada mi se menjaju boje :) i trenutno sam u ljubicasto-zutoj fazi :) U sub. idem na skidanje maske i vadjenje tampona.
Jedva cekam...jer gutanje, spavanje na ledjima, zvakanje i sl... postaje nepodnosljivo ...
Odgovori