Operacija nosa
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 22, 2009 3:54 pm
Можда нисам нормална али ја сам једва дочекала тај тренутак.taske86 napisao:Mira29 napisao:Joj Taske sta bih ja bez tvoje pomoci i podrske, hvala ti puno
A ovo sto pricas da ti je frka sad, videces sta je frka kad dodju sestre po tebe i kazu ti da si ti sledeca
Samo opusteno.
А да је фрка - јесте, фрка против твоје воље... док чекаш у предоперационом блоку, издрогиран од бенседина, немоћан за било шта, умотан у зелени чаршав, чекаш...
Imas srece sto si dobila bensedin.Yve napisao:taske86 napisao:Mira29 napisao:Joj Taske sta bih ja bez tvoje pomoci i podrske, hvala ti puno
A ovo sto pricas da ti je frka sad, videces sta je frka kad dodju sestre po tebe i kazu ti da si ti sledeca
Samo opusteno.
Можда нисам нормална али ја сам једва дочекала тај тренутак.
А да је фрка - јесте, фрка против твоје воље... док чекаш у предоперационом блоку, издрогиран од бенседина, немоћан за било шта, умотан у зелени чаршав, чекаш...
Ja nisam dobio bensedin, nije mi ni bila frka, ladan k'o spricer.
Na ovom forumu citam da su neke plakale koliko su bile uplasene....Jos sam se u predoperacionom bloku, lepo ispricao sa nekom babom koja je radila ocnu operaciju.....
Ljudi, samo opusteno kao kod zubara

Mira29 napisao:Sada razmisljam samo o tome da li cu imati vremena ili prilike da jos jednom porazgovaram sa njim pre operacije. Ja cu traziti da jos jednom pricam o nosu, pa sta bude, jer nas ima puno i mislim da ne moze da zapamti sve detalje kada pricas sa njim na pregledu za vrh itd. a sto nije konstatovao na papiru.
Sta je s' mozgom ljudi?
Moras dobiti srazmeran novi profil nosa..Nije on privatnik pa da ti to debelo naplati, a ako nemas para za vrh, nista onda. Kada ti radi, gleda ti ceo nos, a ne samo grbu.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 02, 2009 11:02 pm
Ako cete da radite vrh radite na plasticnoj hirurgiji. Ja sam 2 puta smanjivao vrh 2.put kod Bijelica i nista specijalno. Cak mi je i on rekao da to bolje rade plasticari zatezanjem,odstranjivanjem koze. Sada mi jeste manje ali nista posebno. Bolje odjebnom da platite 80000din.nego jeftinije da prodjete pa posle opet isti problemi...
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 10, 2008 11:56 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
operacija nosa
gde ste ljudi. pišite kako nosingeri? 

Get up stand up, get up for yor life, get up stand,dont give up the fight!
S obzirom na pomoc koju sam dobila od svih vas pripremajuci se za operaciju nosa ... evo i mog iskustva u nadi da ce nekom znaciti...
Mada..odmah moram priznati da nakon svega ni sama nisam sigurna da je dobro iscitavati sve ovo...radi odredjenih informacija DA..ali buduci da je sve individualno..a covek ume da se optereti nekim stvarima -NE..
Sve u svemu, operisala sam nos u petak na VMA kod dr. Bjelica po preporuci drugarica koje su bile prezadovoljne. Operacija nosa mi nije padala na pamet, sve dok mi nisu nasli neke 2 ciste u sinusima koje su mi se iz godine u godinu povecavale. Na kraju- devijacija, ciste, estetika..neplanirano
Ukratko- Op je trajala 30min. Sve je proslo bez bolova. Iz bolnice sam izasla u pon. prva dva dana nikakve modrice i otoke nisam imala..i taman kad sam se ponadala da ce tako i ostati
buknula sam..Sada mi se menjaju boje
i trenutno sam u ljubicasto-zutoj fazi
U sub. idem na skidanje maske i vadjenje tampona.
Jedva cekam...jer gutanje, spavanje na ledjima, zvakanje i sl... postaje nepodnosljivo ...
Mada..odmah moram priznati da nakon svega ni sama nisam sigurna da je dobro iscitavati sve ovo...radi odredjenih informacija DA..ali buduci da je sve individualno..a covek ume da se optereti nekim stvarima -NE..
Sve u svemu, operisala sam nos u petak na VMA kod dr. Bjelica po preporuci drugarica koje su bile prezadovoljne. Operacija nosa mi nije padala na pamet, sve dok mi nisu nasli neke 2 ciste u sinusima koje su mi se iz godine u godinu povecavale. Na kraju- devijacija, ciste, estetika..neplanirano

Jedva cekam...jer gutanje, spavanje na ledjima, zvakanje i sl... postaje nepodnosljivo ...