Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Mira29
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 19, 2009 9:30 am

Post od Mira29 »

Danivice, Yve je u pravu, zavisi kod koga operises. Kod Bjelica je 40.000,00 din. Ne moras da ga lazes da tesko dises, opusti se, ne sekiraj se, videses u sredu.
tanja.drobnjak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 30, 2009 1:18 pm

Post od tanja.drobnjak »

Operacija mi je zakazana za 8.april kod Dr Bjelica na VMA. Moze li neko da mi kaze gde je radio potrebne laboratorijske analize.Da li ima slucajno jos neko ko radi operaciju na taj dan? Malo mi je frka ... :cry:
danicabg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 25, 2009 3:18 pm

Post od danicabg »

Miro,hvala ti puno?Jesi ti bila kod dr Bijelica?Tanja,ako ne radis na vma nalaze,uzmi od doktora opste prakse upute za sve sto ti treba..
danicabg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 25, 2009 3:18 pm

Post od danicabg »

Iskreno,volela bih da me Bijelic oprise(ako pristane) jer mi odgovara cena,jer nemam 100.000
Yve
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Mar 09, 2009 10:53 am

Post od Yve »

danicabg napisao:Iskreno,volela bih da me Bijelic oprise(ako pristane) jer mi odgovara cena,jer nemam 100.000
Др Бијелић ради и само ринопластику ако треба, тако да не мораш да бринеш. Битно је да одеш код њега на преглед и договориш се са њим. Многи пацијенти оду с намером да одраде само естетски део али доктор у току операције установи да пацијент има и девијацију па одради и то.
Неће те оперисати једино ако он мисли да ти немаш проблем и да ниси за операцију. Али самим тим што желиш операцију, проблем постоји па не видим зашто те не би оперисао, зар не.
И још нешто, цена уме да буде и нижа, прочитај претходне постове, неки су плаћали нешто мало више од 33000.
tanja.drobnjak
Novi član
Novi član

Post od tanja.drobnjak »

Meni je Dr Bjelić na pregledu rekao da mu se bas sviđa moj nos al ja sam insistirala da me operise jer imam malu kvrgicu i malo mi je povijen, nista strasno ali bih volela da to sredim,pa mi je rekao posto sam jako pozitivna operisace me i napravice mi nos jos lepsim :D No, mislim da ce svakog operisati ako to zeli. Jedva cekam!!!
tanja.drobnjak
Novi član
Novi član

Post od tanja.drobnjak »

Meni je Dr Bjelić na pregledu rekao da mu se bas sviđa moj nos al ja sam insistirala da me operise jer imam malu kvrgicu i malo mi je povijen, nista strasno ali bih volela da to sredim,pa mi je rekao posto sam jako pozitivna operisace me i napravice mi nos jos lepsim :D No, mislim da ce svakog operisati ako to zeli. Jedva cekam!!!
Yve
Stalni član
Stalni  član

Post od Yve »

Yve napisao:Али самим тим што желиш операцију, проблем постоји па не видим зашто те не би оперисао, зар не.
Овде сам мислила не на фактички проблем (који било ко може да уочи) већ на оно што је у глави тј. жељу да се операција одради, независно од тога да ли неко мисли да нам она треба или не. Чисто да не буде забуне.
Mira29
Stalni član
Stalni  član

nos

Post od Mira29 »

Yve, u kojoj meri su ti spali otoci, ima li ih jos?
Jel stavljas puder?
Yve
Stalni član
Stalni  član

Re: nos

Post od Yve »

Mira29 napisao:Yve, u kojoj meri su ti spali otoci, ima li ih jos?
Jel stavljas puder?
Једино ми је мало отечена десна страна врха носа и имам мањи оток у корену носа који могу под прстима да осетим. Пудер нисам стављала да га не бих скидала (разумећеш о чему говорим, све је то још увек крхко и захтева нежно опхођење) мада мислим да је то изводљиво у овој фази, ако је неопходно. Ја сам имала проблем са кожом лица после скидања маске (пошто имам веома осетљиву и масну кожу коју стално морам да држим под контролом препаратима). Сада је благо опорављена а о пудеру и из тог разлога за сад не размишљам, иако знам да би било јако лепо да га ставим...
Наравно, као и многе ствари везане за операцију, све је индивидуално.
grubi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 02, 2009 4:54 pm

Post od grubi »

da ne otvaram temu ako neko moze da mi kaze par stvari.

Treba uskoro da idem na plasticnu operaciju nosa, sad me malo uhvatila panika da li moze da ispadne lose nos i da li se nekom desilo da mu se nije svideo nos posle operacije. ja imam prav nos, nemam grbu, nego mi je veliki u odnosu na glavu, i podignut je blago i vrh nosa mi je veliki, tj onako tup kako bih rekao, ... Doktor mi je rekao da mi mora raditi ceo nos, znaci celu kost, interesuju me koliko ce trajati oporavak i posle koliko spada otok, tj kada ce mi biti sve normalno????? Molim vas da mi neko odg.

p.s. Operise me jedan plasticni hirurg iz valjeva i njega mnogo hvale, deluje mi ok...
Mira29
Stalni član
Stalni  član

Post od Mira29 »

Hvala Yve, puno mi pomazes.
Nikola90po
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 02, 2009 11:02 pm

Post od Nikola90po »

Yve sta je tebi rekao doktor na kontroli?
Yve
Stalni član
Stalni  član

Post od Yve »

Nikola90po napisao:Yve sta je tebi rekao doktor na kontroli?
Налаз уредан, капи само увече, контрола за 2,5 месеца. А шта је теби рекао?
Nikola90po
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 02, 2009 11:02 pm

Post od Nikola90po »

Ok sve... Isto kontrola...
Odgovori