Operacija nosa
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 02, 2009 11:02 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 30, 2009 1:18 pm
Ја сам то све одрадила за дан у Ристићу а и не требају ти упути. Ако радиш у државним домовима здравља, упут ћеш добити код лекара опште праксе, без проблема, треба само да објасниш за шта ти треба (чекање ти не гине и код кардиолога и у лабораторији, пази се вируса и гужве ). Можеш и на ВМА али пробај да претходно закажеш телефоном.tanja.drobnjak napisao:Moze li neko da mi kaze gde je radio potrebne laboratorijske analize.Operacija mi je u sredu,da li ih mogu uraditi do tada ako odem u ponedeljak i gde da radim EKG ako ne dobijem uput u Domu zdravlja??
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 30, 2009 1:18 pm
Можеш и са пасошем код Ристића али и било где, колико је мени познато (свакако позови ВМА да се распиташ, ради сваке евентуалности).tanja.drobnjak napisao:Yve reci mi koliko si sve platila u Risticu, jesi prethodno zakazala,videla sam da imaju neki cenovnik na sajtu..Koje biohemijske analize se traze?I jos jedno pitanje nemam licnu kartu,izgubila je,nova mi se izrađuje pa da li mogu sa pasošem,mozda je glupo pitanje ali samo hocu da se pripremim..
Не сећам се које сам све анализе радила. То пише на оном папиру који си добила од Бијелића.
Колико се сећам цене су идентичне оним које се налазе на сајту, кардио преглед са мишљењем кардиолога о стању кардиоваскуларног система је 2500 дин. (не треба ти комплет кардио који је нешто скупљи).
Ја сам претходно заказала код Ристића, они раде и недељом па можеш и сутра да одеш. У сваком случају ти саветујем да их позовеш ако си се одлучила за њих и да сама изабереш термин.
Срећно!
Nema cekanja kada je operacija u pitanju.....Kod drzavnog ces sve dobiti za DZ.Nema potrebe da bacas tolike pare, ali posto vidim da si se veoma lose organizovala idi kod privatnika i plati.Ja sam sve odradio za dva dana, jedan dan krvnu sliku i urin, sutra sam uzeo rezultate i otisao u knez Danilovu gde sam uradio EKG i dobio misljenje kardiologa.Yve napisao:Ја сам то све одрадила за дан у Ристићу а и не требају ти упути. Ако радиш у државним домовима здравља, упут ћеш добити код лекара опште праксе, без проблема, треба само да објасниш за шта ти треба (чекање ти не гине и код кардиолога и у лабораторији, пази се вируса и гужве ). Можеш и на ВМА али пробај да претходно закажеш телефоном.tanja.drobnjak napisao:Moze li neko da mi kaze gde je radio potrebne laboratorijske analize.Operacija mi je u sredu,da li ih mogu uraditi do tada ako odem u ponedeljak i gde da radim EKG ako ne dobijem uput u Domu zdravlja??
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Maj 16, 2008 10:34 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
jao ljudi ja sam vae pisala na ovu tmu pre par meseci kada sam operisala nos...proslo je osam meseci od operacije,mislim da je otok prosao,nije lose ali i nisam zadovoljna...nekako mi je vrh malo pao,imam utisak da je vrlo malo nos smanjen...imala sam nesto kao grcki nos,a sada imam utisak da je slican samo manji..i zelela bih da radim oeraciju od doktora Bjelica, nemam probleme sa disanjem pa ne znam dali ce prihvatiti...samo amlo da mi smanji nosic i podigne malo vrh i znam da ce biti bolje tako,jer sada sam opterecena a nikom ne smem da kazem jer su se svi bunili i za prvu operaciju...mada moram da priznam bez obzira sto promena nije velika ja sam malo ispunjenija
sta da radim..volela bih da mi neko posalje slike pre i posle operacije kod dr, Bjelica molim vas, deo lica jer sam opterecena u poslednje vreme da me to izludjuje

Mozes u Nishu da uradis estetiku laserom za 500e.sarrra napisao:jao ljudi ja sam vae pisala na ovu tmu pre par meseci kada sam operisala nos...proslo je osam meseci od operacije,mislim da je otok prosao,nije lose ali i nisam zadovoljna...nekako mi je vrh malo pao,imam utisak da je vrlo malo nos smanjen...imala sam nesto kao grcki nos,a sada imam utisak da je slican samo manji..i zelela bih da radim oeraciju od doktora Bjelica, nemam probleme sa disanjem pa ne znam dali ce prihvatiti...samo amlo da mi smanji nosic i podigne malo vrh i znam da ce biti bolje tako,jer sada sam opterecena a nikom ne smem da kazem jer su se svi bunili i za prvu operaciju...mada moram da priznam bez obzira sto promena nije velika ja sam malo ispunjenija
sta da radim..volela bih da mi neko posalje slike pre i posle operacije kod dr, Bjelica molim vas, deo lica jer sam opterecena u poslednje vreme da me to izludjuje
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 02, 2009 11:02 pm