Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Nikola90po
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 02, 2009 11:02 pm

Post od Nikola90po »

Jel si ti imala kao neko bubuljicu u nosu? Ja sam sada napipao nesto,a nisam osetio pre pa da kazem doktoru
Yve
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Mar 09, 2009 10:53 am

Post od Yve »

Nikola90po napisao:Jel si ti imala kao neko bubuljicu u nosu? Ja sam sada napipao nesto,a nisam osetio pre pa da kazem doktoru
Није била бубуљица већ оток који је спласнуо али га и даље има.
boba3pa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 23, 2009 5:50 pm

Post od boba3pa »

Da li moze da se zove bilo koji dan da se zakaze kod dr. Bjelica ili isto kao pregledi sredom ?
Korisnikov avatar
dzox
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 10, 2009 2:25 pm

Post od dzox »

mozes da zoves bilo kog dana.
boba3pa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 23, 2009 5:50 pm

Post od boba3pa »

hvala...zakazao sam:)
tanja.drobnjak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 30, 2009 1:18 pm

Post od tanja.drobnjak »

Moze li neko da mi kaze gde je radio potrebne laboratorijske analize.Operacija mi je u sredu,da li ih mogu uraditi do tada ako odem u ponedeljak i gde da radim EKG ako ne dobijem uput u Domu zdravlja??
Yve
Stalni član
Stalni  član

Post od Yve »

tanja.drobnjak napisao:Moze li neko da mi kaze gde je radio potrebne laboratorijske analize.Operacija mi je u sredu,da li ih mogu uraditi do tada ako odem u ponedeljak i gde da radim EKG ako ne dobijem uput u Domu zdravlja??
Ја сам то све одрадила за дан у Ристићу а и не требају ти упути. Ако радиш у државним домовима здравља, упут ћеш добити код лекара опште праксе, без проблема, треба само да објасниш за шта ти треба (чекање ти не гине и код кардиолога и у лабораторији, пази се вируса и гужве ). Можеш и на ВМА али пробај да претходно закажеш телефоном.
tanja.drobnjak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 30, 2009 1:18 pm

Post od tanja.drobnjak »

Yve reci mi koliko si sve platila u Risticu, jesi prethodno zakazala,videla sam da imaju neki cenovnik na sajtu..Koje biohemijske analize se traze?I jos jedno pitanje nemam licnu kartu,izgubila je,nova mi se izrađuje pa da li mogu sa pasošem,mozda je glupo pitanje ali samo hocu da se pripremim.. :o
Yve
Stalni član
Stalni  član

Post od Yve »

tanja.drobnjak napisao:Yve reci mi koliko si sve platila u Risticu, jesi prethodno zakazala,videla sam da imaju neki cenovnik na sajtu..Koje biohemijske analize se traze?I jos jedno pitanje nemam licnu kartu,izgubila je,nova mi se izrađuje pa da li mogu sa pasošem,mozda je glupo pitanje ali samo hocu da se pripremim.. :o
Можеш и са пасошем код Ристића али и било где, колико је мени познато (свакако позови ВМА да се распиташ, ради сваке евентуалности).
Не сећам се које сам све анализе радила. То пише на оном папиру који си добила од Бијелића.
Колико се сећам цене су идентичне оним које се налазе на сајту, кардио преглед са мишљењем кардиолога о стању кардиоваскуларног система је 2500 дин. (не треба ти комплет кардио који је нешто скупљи).
Ја сам претходно заказала код Ристића, они раде и недељом па можеш и сутра да одеш. У сваком случају ти саветујем да их позовеш ако си се одлучила за њих и да сама изабереш термин.
Срећно!
taske86
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Dec 21, 2008 9:05 pm

Post od taske86 »

Yve napisao:
tanja.drobnjak napisao:Moze li neko da mi kaze gde je radio potrebne laboratorijske analize.Operacija mi je u sredu,da li ih mogu uraditi do tada ako odem u ponedeljak i gde da radim EKG ako ne dobijem uput u Domu zdravlja??
Ја сам то све одрадила за дан у Ристићу а и не требају ти упути. Ако радиш у државним домовима здравља, упут ћеш добити код лекара опште праксе, без проблема, треба само да објасниш за шта ти треба (чекање ти не гине и код кардиолога и у лабораторији, пази се вируса и гужве ). Можеш и на ВМА али пробај да претходно закажеш телефоном.
Nema cekanja kada je operacija u pitanju.....Kod drzavnog ces sve dobiti za DZ.Nema potrebe da bacas tolike pare, ali posto vidim da si se veoma lose organizovala idi kod privatnika i plati.Ja sam sve odradio za dva dana, jedan dan krvnu sliku i urin, sutra sam uzeo rezultate i otisao u knez Danilovu gde sam uradio EKG i dobio misljenje kardiologa.
UNICORN
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 05, 2009 11:17 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od UNICORN »

pozdrav svima.. ja zelim da operisem nos ali nisam iz srbije, kako mogu to da izvedem da uradim kaj taj dr. bjelic? htjela bi da dobijem informacije gde tacno se nalazi tel. broj cene ili web strane i sl. moze mi posaljite pp...
hvala puno
sarrra
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 16, 2008 10:34 pm
Kontakt:

Post od sarrra »

jao ljudi ja sam vae pisala na ovu tmu pre par meseci kada sam operisala nos...proslo je osam meseci od operacije,mislim da je otok prosao,nije lose ali i nisam zadovoljna...nekako mi je vrh malo pao,imam utisak da je vrlo malo nos smanjen...imala sam nesto kao grcki nos,a sada imam utisak da je slican samo manji..i zelela bih da radim oeraciju od doktora Bjelica, nemam probleme sa disanjem pa ne znam dali ce prihvatiti...samo amlo da mi smanji nosic i podigne malo vrh i znam da ce biti bolje tako,jer sada sam opterecena a nikom ne smem da kazem jer su se svi bunili i za prvu operaciju...mada moram da priznam bez obzira sto promena nije velika ja sam malo ispunjenija

:) sta da radim..volela bih da mi neko posalje slike pre i posle operacije kod dr, Bjelica molim vas, deo lica jer sam opterecena u poslednje vreme da me to izludjuje
taske86
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Dec 21, 2008 9:05 pm

Post od taske86 »

sarrra napisao:jao ljudi ja sam vae pisala na ovu tmu pre par meseci kada sam operisala nos...proslo je osam meseci od operacije,mislim da je otok prosao,nije lose ali i nisam zadovoljna...nekako mi je vrh malo pao,imam utisak da je vrlo malo nos smanjen...imala sam nesto kao grcki nos,a sada imam utisak da je slican samo manji..i zelela bih da radim oeraciju od doktora Bjelica, nemam probleme sa disanjem pa ne znam dali ce prihvatiti...samo amlo da mi smanji nosic i podigne malo vrh i znam da ce biti bolje tako,jer sada sam opterecena a nikom ne smem da kazem jer su se svi bunili i za prvu operaciju...mada moram da priznam bez obzira sto promena nije velika ja sam malo ispunjenija

:) sta da radim..volela bih da mi neko posalje slike pre i posle operacije kod dr, Bjelica molim vas, deo lica jer sam opterecena u poslednje vreme da me to izludjuje
Mozes u Nishu da uradis estetiku laserom za 500e.
Nikola90po
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 02, 2009 11:02 pm

Post od Nikola90po »

Yve jel ti spali konci? Meni je danas jedan,i tek posle toga sam video da ja imam konce u obe nozdrve!
sarrra
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 16, 2008 10:34 pm
Kontakt:

Post od sarrra »

u Nisu? gde?
hvala ti sto si odgovorila ali nisam sigurna svi pomilju dr. Bjelica..ne znam ni gde
saska
Odgovori