IMATE LI OSECAJ KNEDLE U GRLU,PRISUSTVO SEKRETA,BRISEVI NEG

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
SilverShark
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 29, 2007 6:18 pm

LPR

Post od SilverShark »

Jao pa to je extra...Jedva cekam da svrati na forum...Meni se cini da je doktorka Marianne zaista strucna u oblasti refluxne bolesti tako da nameravam da se i u buduce lecim kod nje...Nemam vise zivaca da cekam na red u drzavnim klinikama i gubim vreme kojeg nemam na bacanje od kako sam na fakultetu...A sto se tice dopisivanja mislim da nam je svima lakse kad znamo da nismo sami u ovom problemu...Znam kako je izgubiti veru u lekare jer sam se i ja kao i ti naslusao svega ali verujem da ce nas dr Marianne izleciti jer mi je rekla da se na njenoj klinici lecenje vrsi kao svuda u svetu.
pomoc
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 14, 2007 2:32 pm

pitanje

Post od pomoc »

Ne rece mi kako si dosao do nje?
Korisnikov avatar
SilverShark
Aktivan član
Aktivan član

LPR

Post od SilverShark »

Slucajno...Preko pretrazivaca dok sam listao strane forume na kojima sam se vise informisao o refluxu i lecenju...Posto lecenje na jednoj drzavnoj klinici nije dalo rezultata odlucio sam da predjem iz Novog Sada u Beograd...I tako...Nego oticu sutra do biblioteke Medicinskog fakulteta da vidim da li tamo ima nesto o LPR-u...Sta mislis?
pomoc
Aktivan član
Aktivan član

odgovor

Post od pomoc »

Idi pogledaj,mada to su stare knjige pitanje je koliko ima o tome,bolje pogledaj po netu. E nisam pitao doktorku sta misli o operaciji refluksa
Korisnikov avatar
SilverShark
Aktivan član
Aktivan član

LPR

Post od SilverShark »

Pa ako se vec ona nije operisala onda je jasno sta misli... Nego,ima fakultet dosta novih knjiga tako da bi se moglo naci nesto...
pomoc
Aktivan član
Aktivan član

odgovor

Post od pomoc »

Silver,Tauruse,hocu da vas zamolim nesto,posto se lecimo na istoj klinici,najverovatnije cemo se nekad sresti i upoznati,i saznacemo kako se ko zove,e ja bih da vas zamolim da na netu ne objavljujemo licna imena i sl.podatke,nego da i dalje ostanemo Silver,Taurus i Pomoc,da li se slazete?
Taurus_sd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 17, 2007 5:11 pm

Post od Taurus_sd »

neko je malo paranoichan :) u redu je brate,bez imena :)
Korisnikov avatar
SilverShark
Aktivan član
Aktivan član

LPR

Post od SilverShark »

OK,ali ne razumem cemu ta paranoja...Mene iskreno bas briga da li neko zna ko sam...Pa nemas sugu ili neku infektivnu bolest pa da to moras da krijes...
goranpo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 18, 2007 1:37 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranpo »

Pozdrav!!!
Pratim forum i samu temu od pocetka!
Imam istu muku tj. slicne da ne kazem iste simptome vec duze vreme, skoro 10god.
SilverShark, nisam se javio jer sam bio u guzvi a i nemam nista novo-od ponedeljka sam u bolnici gde cu odraditi sve te da kazem testove, PHmetriju, manometriju, dati krv na helicobakter pylori itd. pa cu videti i pisati svoja iskustva.
Ja i jesam i nisam optimista jer se sa ovim vec duze vreme cimam... Kod mene mislim da je to problem (LPR) ali sam takodje uveren da postoji jos nesto-alergo probe nisu nista pokazale ali 1000% mi jos nesto iritira glasnice, ali otom potom... Pozz
Ne postoji toliko jednostavan posao da se isti ne moze lose uraditi.
pomoc
Aktivan član
Aktivan član

odgovor

Post od pomoc »

Jednostavno ne zelim da se zna ko sam. Vi ni znate koliko ljudi ovo cita,ako mislite da samo oni sto ostavljaju komentare citaju ovo,onda se varate. Ja sam se juce iznenadio kad mi je komsinica pricala kako je citala ovo. Tako da ne zelim da me u narednom periodu ljudi pitaju kako napreduje lecenje,jel si se izlecio,ili ako ne bude sve dobro da mi kazu,e jadan ti. Ja zelim anonimnost,a vas dvojica ako hocete slobodno se predstavite.
Taurus_sd
Aktivan član
Aktivan član

Post od Taurus_sd »

slazhem se :)
Korisnikov avatar
SilverShark
Aktivan član
Aktivan član

LPR

Post od SilverShark »

@ Pomoc: OK...Nemas problema sto se mene tice...Ja necu sigurno reci tvoje ime, neki ljudi vec znaju ko sam ja i zbog toga se uopste ne cimam.Ako se izlecim,sigurno cu javno o tome govoriti jer smatram da to nekome definitivno moze pomoci da otkrije koji problem ima.Ovu temu nisam postavio da bi me neko sazaljevao,vec da bi eventualno nekome pomoglo.Ako se jedna osoba izvuce bice mi drago.Veruj mi da bi meni bilo bolje da je neko ranije stavio ovu temu jer ne bih izgubio tolike godine lutajuci bez resenja.
@Goranpo: E CAOOO!Bas mi je drago sto si se javio!Mislio sam da sam poslao poruku na pogresan broj.Nego imas sad moj novi br pa pusti sms kad budes imao vremena.Nego ja cu u pon nazvati da zakazem sto ranije.Goranpo,drago mi je sto si konacno pnceo da resavas problem.Ja cu ti u svakom slucaju drzati palceve da to konacno resis jer znam i sam koliko ti to dugo traje.Ajd poslacu ti sms-om sta sam nasao u vezi LPR.
Taurus_sd
Aktivan član
Aktivan član

Post od Taurus_sd »

a jel mogu ja da se izvuchem iz vojske na kontu ovoga?:) recite mi da mozhe :)
goranpo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 18, 2007 1:37 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranpo »

EEEEEEEE sad... malo teze iz vojske zbog ovoga - jeste da je problematicno ali se normalno trci, puca...
Ja sam od ponedeljka u bolnici tri dana pa se ti javi!
Inace, naravno da je cilj da svoja saznanja vezano za ovu oblast-bolest, podelimo sa drugima-zato forumi inace i postoje!
Ja licno nemam kompleks vezan za ovo-ima na hiljade gorih stvari s`tim sto svakako zadaje probleme.
Nadam se da cemo jedan po jedan resiti sve to posto smo zacrtali cilj a usput pomagati kako bi taj problem bio blizi i manji... Pozz
Ne postoji toliko jednostavan posao da se isti ne moze lose uraditi.
Taurus_sd
Aktivan član
Aktivan član

Post od Taurus_sd »

Gorane ali tvoj i silverov problem nije isti kao ja i pomotj shto imamo .. vasha glavna briga su glasnice,a nasha je neshto drugo.. ovo je hronichno a oni u vojsci sigurno netje da mi daju kuvara lichnog..
Odgovori