IMATE LI OSECAJ KNEDLE U GRLU,PRISUSTVO SEKRETA,BRISEVI NEG
- SilverShark
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Sep 29, 2007 6:18 pm
Lpr
PoZ ljudi!Evo dosao sam ponovo...Imao sam kolokvijum iz humane genetike pa sam vas zato zapostavio
Inace,dobio sam 9.25 bodova od 10 i zbog toga sam malo nezadovoljan ali neka,bice bolje... Nego,mislim da ce nas dr Marianne definitivno prepoznati,bar mene zbog medicinskog faxa
Mislim da bi bilo extra kad bi se dr Marianne pridruzila na forumu da nam daje dodatne savete... Nego,jeste li rekli na kojoj je adresi forum?Sta je rekla za to?
PoZz

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 20, 2006 12:06 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pozdrav svima ,oči su mi ispale dok sam vas iščitala
Da se pridružim sa mojim ''problemom''
Imam skoro stalno slivanje ,pogotovu kad je hladno napolju!Ali što je najgore iz nosa mi ništa ne izlazi ,nemam šta da ispljunem ,samo osećam kako mi se sliva i kad pogledam na ogledalo vidi se prozirna ,do skoro beličasta sluz una zadnjem zidu!
Kako počnu ta slivanja, ja tako malaksam i kao da imam onu nisku temperaturu, nekad mi se upali grlo i moram na antibiotike ,a nekad prođe samo od sebe (mada retko) .
Znači nemam ništa od simptoma samo slivanje i nikakvog ''sadržaja '' ni iz nosa ni nigde drugde i malaksala sam .A u slučaju da se upali grlo ni onda nikakav sadržaj (eventualno ''vodica'' kaplje na nos)!Ova dva meseca sam evo ovo je treća uzastopna ''prehlada'' sinusa,kako su mi lekari rekli!
Šta me savetujete ,jer ste ovde koliko pročitah svi ''doktorirali '' na ovu temu!
Pozdrav svima

Da se pridružim sa mojim ''problemom''
Imam skoro stalno slivanje ,pogotovu kad je hladno napolju!Ali što je najgore iz nosa mi ništa ne izlazi ,nemam šta da ispljunem ,samo osećam kako mi se sliva i kad pogledam na ogledalo vidi se prozirna ,do skoro beličasta sluz una zadnjem zidu!
Kako počnu ta slivanja, ja tako malaksam i kao da imam onu nisku temperaturu, nekad mi se upali grlo i moram na antibiotike ,a nekad prođe samo od sebe (mada retko) .
Znači nemam ništa od simptoma samo slivanje i nikakvog ''sadržaja '' ni iz nosa ni nigde drugde i malaksala sam .A u slučaju da se upali grlo ni onda nikakav sadržaj (eventualno ''vodica'' kaplje na nos)!Ova dva meseca sam evo ovo je treća uzastopna ''prehlada'' sinusa,kako su mi lekari rekli!
Šta me savetujete ,jer ste ovde koliko pročitah svi ''doktorirali '' na ovu temu!
Pozdrav svima

- SilverShark
- Aktivan član
Lpr
Pozdrav ORKA! Za LPR su karakteristicne ceste upale grla ali koliko znam,sam lpr ne izaziva malaksalost...Jel mozda imas jutarnje peckanje,cesto podrigivanje,vracanje hrane? Mislim da bi trebala u svakom slucaju otici kod orl lekara...Inace,odakle si? PoZ
odgovor
Tauruse u koliko sati imas 18. E primetio sam da je Taurus na forumu mnogo euforicniji u poslednje vreme nego sto je u pocetku bio. To je dobro. Koliko sam ja shvatio,samo za Taurusa zna 100% ko je,logicno jer joj je on i ispricao za forum,a za Silvera pretpostavlja,dok za mene ne zna ko sam,mada provalila bi kad bi procitala ceo forum. Ja od terapije dobio fizioloski rastvor kao toaletu nosa,Neodexacin,Flixonase,Sinoderm,Nystatin i Nisita. Da li ste vi radili ph metriju i ako niste kada cete? Silver svaka cast za fax. Poz
- SilverShark
- Aktivan član
LPR
Manje-vise smo svi dobili slicnu terapiju...Nego,zasto mislis da za Taurusa 100% zna ko je?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 20, 2006 12:06 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Silver ja sam iz Beograda ,imam jutarnje peckanje samo kad su mi česta slivanja ,nemam podrigivanja, a ni vraćanje hrane ....eventualno kad mi zasmeta kad jedem uveče nešto jako ( ali to je recimo 2-3 put godišnje)!
Bila sam kod ORL na kliničkom i rečeno mi je da imam devijaciju ( koja nije za operaciju), eto to je ,ali često mi grlo reaguje na hladno ,gaziranio upali se jako i otekne (samo zimi ,i leti kad sam u klimatizovanom)
Ako ima nešto što sam propustila.....setiću se i dodati !
Pozdrav
Bila sam kod ORL na kliničkom i rečeno mi je da imam devijaciju ( koja nije za operaciju), eto to je ,ali često mi grlo reaguje na hladno ,gaziranio upali se jako i otekne (samo zimi ,i leti kad sam u klimatizovanom)
Ako ima nešto što sam propustila.....setiću se i dodati !
Pozdrav
- SilverShark
- Aktivan član
LPR
Nisam bio na ph metriji jer su mi kolokvijum iz januara prebacili 20 dana ranije za decembar pa zurim da naucim gradivo.Nazvacu 18. pa da zakazem konacno ph metriju... I mene su pitali kako sam dosao do klinike kad sam prvi put isao.Btw,ici ce jns neki ljudi na tu kliniku sa knjima sam u kontaktu preko mobilnog
@ Pomoc: Nemoj mi reci da dr zna da sam ja pokrenuo ovu temu?Inace,kako vam se cini sama klinika,osoblje?Pomoc,jel ti trebas da ides na ph metriju?
@ ORKA: To je karakteristicno za reflux.Mislim da bi trebala otici na pregled...

@ ORKA: To je karakteristicno za reflux.Mislim da bi trebala otici na pregled...
odgovor
Doktorka zna da si ti pokrenuo temu i da si glavni ovde. Bilo bi vrh da navrati ovde pa da je smaramo s pitanjima. A kako si ti dosao do te klinike? Za sad sam zadovoljan,cini mi se da su strucni. Napisao sam u jednoj od prethodnih poruka da mi je doktorka lepa,ali me je Taurus optuzio da se cepim,ali sta mogu kad stvarno mislim da je doktorka lepa. 

- SilverShark
- Aktivan član
odgovor
Silver ne moras da joj kazes da dodje na forum,meni je rekla da ce doci uskoro. Inace i ona ima refluks,ali ga je zalecila i sad ga drzi pod kontrolom. Meni je rekla da moze da mi pomogne,no videcemo,mnogi su meni rekli isto,pa nista nije bilo,ali mislicu pozitivno,pa cemo videti. Zna ko si,i veoma joj je simpaticno sto se dopisujemo preko foruma.